juliacım nasılsın..
Kızlar sacımı karemel yaptırayım mı 2 sene önce yaptırmıstım şimdi yine moda olduyaa..
Bende sacımın rengini acmak istiyorum ayy ne dersiniz bana yakısırmı..
yakışıosa yap cnm tenin nasıl bilmiorum ki
oyyy neden keyifsizsin sen kim üzdü bakimm tutkumuuu
klasik ev prblemi cnm ya..eşimin ailesi rahat bıramıyo istediğimiz yerde oturalım..eşimi dolduruyolar sürekli yönlendirmeye çalışıyolar..snuç sürekli kavga ediyoruz
canım beyaz tenli renkli gözlüym yuvarlak yüzümde .. yaa yakısıyorda işte hem yaptırmak istiyorum hemde istemiyorum bi kendi sacımın rengi olsun bi olmasın diyorum...
geçmiş olsun canım...çektir emar bakalım ne çıkıcak....az az ye ben öyle yapıyorum daha kolay kilo veriyorum...yarın dizim için bişiler yapcam canım MR cektirmek istiyorum..
ayy doğacım ben tam 1 kilo artıdayım hala vermem lazım onları ama hiç sıkıca diyet yapasım yok
böyle herseyden yiyerek vermek istiyorum..
afiyet olsuuun..kahvaltı hazırlamaya gidiyorum öptümmm
selamlar çook keyifsiizm..
klasik ev prblemi cnm ya..eşimin ailesi rahat bıramıyo istediğimiz yerde oturalım..eşimi dolduruyolar sürekli yönlendirmeye çalışıyolar..snuç sürekli kavga ediyoruz
selam kızlar bugün kahvaltıda misafirimiz vardı annem çok güzel börek yaptı ama ben tadına bile bakmadım çok mutluyum
selamlar ben hala hastayim yaa.kendimi hic iyi hissetmiyorum.kemiklerimi hissetmiyorum.elim kloum cansiz gibi.disaroda hava cok güzel ama ben evde hasta sekildeyim yaa.offf nefret ediyorum grip olmaktan:2:
çok geçmiş olsun yainşallah tez zamanda sağlığına kavuşup güzel havanın tadını çıkarırsın...
bravo sana.bu azimle sen kesin ni$anda incecik olcaksin
inşallah ya bu takım işi tam bana göreymiş çok motive oluyorum karnım hiç acıkmıyor çok mutluyum sizleri çok sevdim
takim ruhu budur iste.
aynen dediğin gibi çok sıcak karşıladınız alıştım hemem çok teşekkürler sizlere
ya kızlar cnm çok sıkılıo dışarı çıkmak istiorum az biraz çıksam mı ne :78::78:
ya kızlar cnm çok sıkılıo dışarı çıkmak istiorum az biraz çıksam mı ne :78::78:
ciksana kiz ne duruyon.valla ben bile hasta olmama ragmen can atiyorum keske cikabilsem diye.offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?