Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

juliacım nasılsın..

Kızlar sacımı karemel yaptırayım mı 2 sene önce yaptırmıstım şimdi yine moda olduyaa..
Bende sacımın rengini acmak istiyorum ayy ne dersiniz bana yakısırmı..

bende önümüzdeki ay karamel yada bal rengine boyatıcam meyveciğim..eminim sanada çok yakışır

klasik ev prblemi cnm ya..eşimin ailesi rahat bıramıyo istediğimiz yerde oturalım..eşimi dolduruyolar sürekli yönlendirmeye çalışıyolar..snuç sürekli kavga ediyoruz

gıcık oluyorum bu erkek tarafına bizde daha sevgiliyiz ama annesi ablaları simdiden bizim dediğimiz olsun havalarındalar..
allah yardımcın olsun tatlım hepimizin yani..

canım beyaz tenli renkli gözlüym yuvarlak yüzümde .. yaa yakısıyorda işte hem yaptırmak istiyorum hemde istemiyorum bi kendi sacımın rengi olsun bi olmasın diyorum...

ben yaklaşık 3 senedir kendi saç rengi,mi kullanıorum cnm

geçmiş olsun canım...çektir emar bakalım ne çıkıcak....az az ye ben öyle yapıyorum daha kolay kilo veriyorum...
kahvaltı hazırlamaya gidiyorum öptümmm
afiyet olsuuun..
selamlar çook keyifsiizm..

klasik ev prblemi cnm ya..eşimin ailesi rahat bıramıyo istediğimiz yerde oturalım..eşimi dolduruyolar sürekli yönlendirmeye çalışıyolar..snuç sürekli kavga ediyoruz

amaaan hiç bitmez bukoca tarafı dertleri...ben de bıktım valla kaç yıldır ordu ya gelin yok şunu yapın yok para gönder..insanlar ne kadar bel bağlıyor erkek evlat diye ...

selamlar ben hala hastayim yaa.kendimi hic iyi hissetmiyorum.kemiklerimi hissetmiyorum.elim kloum cansiz gibi.disaroda hava cok güzel ama ben evde hasta sekildeyim yaa.offf nefret ediyorum grip olmaktan:2:

selam kızlar bugün kahvaltıda misafirimiz vardı annem çok güzel börek yaptı ama ben tadına bile bakmadım çok mutluyum

Son düzenleme:
selamlar ben hala hastayim yaa.kendimi hic iyi hissetmiyorum.kemiklerimi hissetmiyorum.elim kloum cansiz gibi.disaroda hava cok güzel ama ben evde hasta sekildeyim yaa.offf nefret ediyorum grip olmaktan:2:

çok geçmiş olsun ya inşallah tez zamanda sağlığına kavuşup güzel havanın tadını çıkarırsın...

aynen dediğin gibi çok sıcak karşıladınız alıştım hemem çok teşekkürler sizlere

burada aktif olmak cok önemli.mesela günde 1-2 mesaj yazsan,kimseyle sohbet etmezsen,önerileri dinlemezsen zaten isinamazdin bize.öyle yapanlari zaten diskalifiye ediyoruz.ben burada oldugum icin diyetime 5,5 aydir devam ediyorum.yoksa coktaaaan birakmistim.valla cuma günleri yaklasinca ücbucuk atiyorumbuda benim diyeti birakmama engel oluyor.hem egleniyorum hem zayifliyorum

ya kızlar cnm çok sıkılıo dışarı çıkmak istiorum az biraz çıksam mı ne :78::78:

bende öyle çok eğleniyorum akşam olsada yediklerimi paylaşsam diye bekliyorum hele diyeti bırakmak aklımın ucundan bile geçmiyor bişey yiyecek olsam hemen sizi düşünüyorum ve vazgeçiyorum çok kolay sizinle diyet yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…