hadi o zaman kaçtım ben kızlar gelince anlatırım size neler aldığımı :92::92:
geçmiş olsun canım ...sıcak bi şeyler iç..yat dinlen en iyisi çabuk atlatırsın hastalığı...selamlar ben hala hastayim yaa.kendimi hic iyi hissetmiyorum.kemiklerimi hissetmiyorum.elim kloum cansiz gibi.disaroda hava cok güzel ama ben evde hasta sekildeyim yaa.offf nefret ediyorum grip olmaktan:2:
selam kızlar bugün kahvaltıda misafirimiz vardı annem çok güzel börek yaptı ama ben tadına bile bakmadım çok mutluyum
geçmiş olsun canım ...sıcak bi şeyler iç..yat dinlen en iyisi çabuk atlatırsın hastalığı...
aferiiin işte böyle...
aferiiin işte böyle...
ben varım mesela
oooooo sebze de gelmiiiisssssbende varımmmm
eveeet frangide varmis,kirmizi daaaaaaaaa:124:
oooooo sebze de gelmiiiisssss
otcul olarak buda kabulümdür
bu günkü menümü yazıyorumm
sabah kahvaltıda 8 kurabiye 1 bardak vişne suyu
öğlen 2 gözleme sahanda yumurta 1 adet az peynir 1 domates 5 zeytin
13:30 dan sonra bişi yemicem kahve falan içerim midem acayip dolu cok cok acıkırsam elma yerim oda belki..
iyi o zaman
kiz o liste ne öyle.kilo alma listesimi.ne yemissin o kadar.
kurabiyelerde gecen tarifini verdigin kurabiyemi?
yani bunların üstüne elmada belki yenir
bu günü kendime tatil ilan ettim azerim diyet falan yapmıyorum kendime bir güzel türk kahvesi yapcam az sonra falıma bakarmısın
hersey keyfime göre yatıom sabahtan beri..
kurabiyelerde bol sekerli bol yağlısından
ayy kasmıcam kendimiii..
baktım yarısı cok acık ara farkla kazanıcam en iisi ben biraz ara vereyim dedimm
cok depresifim azerim bu gün bildiğin gibi değil sürekli uyumak istiyorummm ama bir nedenide yokkvi$$$$ naptin kiz.psikolojinmi bozuldu neettin?ama bosver bazen gerekiyor yaa.afffiyetler osssunn
Allah seni ne etmesin.hani kaplumbaga ve tavsan hikayesi gibimi yapican.bak orada kaplumbaga kazaniyordu unutma bunuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?