Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selamlar ben hala hastayim yaa.kendimi hic iyi hissetmiyorum.kemiklerimi hissetmiyorum.elim kloum cansiz gibi.disaroda hava cok güzel ama ben evde hasta sekildeyim yaa.offf nefret ediyorum grip olmaktan:2:
geçmiş olsun canım ...sıcak bi şeyler iç..yat dinlen en iyisi çabuk atlatırsın hastalığı...
selam kızlar bugün kahvaltıda misafirimiz vardı annem çok güzel börek yaptı ama ben tadına bile bakmadım çok mutluyum

aferiiin işte böyle...

bu günkü menümü yazıyorumm

sabah kahvaltıda 8 kurabiye 1 bardak vişne suyu
öğlen 2 gözleme sahanda yumurta 1 adet az peynir 1 domates 5 zeytin

13:30 dan sonra bişi yemicem kahve falan içerim midem acayip dolu cok cok acıkırsam elma yerim oda belki..

yani bunların üstüne elmada belki yenir

iyi o zaman

kiz o liste ne öyle.kilo alma listesimi.ne yemissin o kadar.
kurabiyelerde gecen tarifini verdigin kurabiyemi?

bu günü kendime tatil ilan ettim azerim diyet falan yapmıyorum kendime bir güzel türk kahvesi yapcam az sonra falıma bakarmısın
hersey keyfime göre yatıom sabahtan beri..
kurabiyelerde bol sekerli bol yağlısından
ayy kasmıcam kendimiii..

vi$$$$ naptin kiz.psikolojinmi bozuldu neettin?ama bosver bazen gerekiyor yaa.afffiyetler osssunn

vi$$$$ naptin kiz.psikolojinmi bozuldu neettin?ama bosver bazen gerekiyor yaa.afffiyetler osssunn
cok depresifim azerim bu gün bildiğin gibi değil sürekli uyumak istiyorummm ama bir nedenide yokk

Allah seni ne etmesin.hani kaplumbaga ve tavsan hikayesi gibimi yapican.bak orada kaplumbaga kazaniyordu unutma bunuuuuu

bilemiyorum artıkkk

slm kızlar yeni cicişler aldım ve geldim bana 90 tl ye patladı ama olsun

cicişlerimi görmek istermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…