Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bir de bol paça kot pantolon aldım ama kızlar bugün pazar olduğu için aldığım mağazada kaldı o çünkü yarın paçaları yapılcak yarın alcam artık

ooooo hayirli olsun julia.güle güle giy.ne güzel Türkiye'de pazar günleri bile heryer acik demi yaa.cantan cok ho$.benimde beyaz cantaya ihtiyacim var.

çok güzel canım güle güle giy

teşekkür ederim cnm
ooooo hayirli olsun julia.güle güle giy.ne güzel Türkiye'de pazar günleri bile heryer acik demi yaa.cantan cok ho$.benimde beyaz cantaya ihtiyacim var.

çantam ekru rengi azericim evet her yer açıktı burda ne güzelll yaaaa bahar geldi yaaa daha da bi neşeli buralar

bugün yediklerimi yazayım belki gece giremem
sabah öğle bir oldu 12 de kalkınca:2 dilim kepekli ekmek yumurta domates salatalık peynir 1 çay kaşığı reçel
araöğün:1 portakal yeşil çay
2.araöğün:ayran
akşam:nohut yemeği bol salata 1 dilim kepekli ekmek
ayrıca 2.5 litre su ve 2 bardak yeşil çay

juliacım cicilerini güle güle kullan canımmm

minavercimm menün güzel olmus sekercim afiyet olsun..

ayy kızlar ben bu gün iiki ara vermişim kendime geldimm güzel oldu bu ara..
ama bu gün 4000 kaloriye yakın almısımdır..

sağol cnm da sen bugün çoşmuşsun

evet yaaa öyle oldu ...aylardır evimde bişi yemeiştimm insanın evinde keyif yapması düşünmeden yemesi ne güzelmiş

saferanımda burdaymısss
canım naberr...
iyiym canım pc açık arad gelip bakıyorum...forumlara bakıyorum..ööyle geziniyom işte...
1 adet saferan aranıyorr ..

duyanlar duymayanlara iletsin

burdayım geldiiim....siz napıyonuz bakiim gençler...malum biz artık 35 i geçtik çoluk çocuk anca uğraşıyoruz ..pazarları normalde girmem şimdi eşim şehir dışında canım sıkıldıkça bakıyom..izmitte senin memlekete gitti annesini götürdü...

ben şimdi gidiyorum yemek yapmam lazım...artıkın yarın görüşürüz...
meyvem bugün neyse yedikçe yedin ama yarın böyle yemek yok dikkat ediyoruz ki yediklerimiz yağa dönüşmesin....

juli sende dikkat et kaçamak yok bu hafta yerlerde süründük haftaya derece yapalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…