iyiym canım pc açık arad gelip bakıyorum...forumlara bakıyorum..ööyle geziniyom işte...
burdayım geldiiim....siz napıyonuz bakiim gençler...malum biz artık 35 i geçtik çoluk çocuk anca uğraşıyoruz ..pazarları normalde girmem şimdi eşim şehir dışında canım sıkıldıkça bakıyom..izmitte senin memlekete gitti annesini götürdü...
ben şimdi gidiyorum yemek yapmam lazım...artıkın yarın görüşürüz...
meyvem bugün neyse yedikçe yedin ama yarın böyle yemek yok dikkat ediyoruz ki yediklerimiz yağa dönüşmesin....
juli sende dikkat et kaçamak yok bu hafta yerlerde süründük haftaya derece yapalım....
sen izmittemisin meyvemayy yarın hemen dönüyorum tabi yolum uzun 52 olmamm lazımm..
babişim beni 52 görsün mutlu olsun kilodan nefret eder kendisi ama 108 kiloodur
kolay gelsin canım yarın görüşrüzz sabahdan cok işim olur yarın benimm.. :26:
belki bi gün izmitte karsılasırız senlee
sen izmittemisin meyvem
izmitliyim ama 2 senedir orda yasamıyorum canım..
artık sadece annemlere tatillerde gidebiliyorumm..
cankırıda sekercimm :26:
kendimi sorgu memuru gibi hissett,m kız
peki cvp vermek güzelmi
benim için sorun yok canımm
zaten midem o kadar dolu ki suanda tek sorunum o hüsmen dayı gibioldum bu gün
iyi akşamlar kızlaar, bugünlük sizin affınızı istiyorum çünkü şu anda çok kötüyüm...
sinüslerim doldu öğleden sonra birden ve genzime doğru akıyo o da boğaz ağrısı yaptı.. çok halsizleştim, oğlumu şimdi uyuttum ben de dinlenicem.. elimi kaldıracak halim yok.. yarın da iş var, bakalım sabah nasıl uyanıcam..
iyi akşamlar kızlaar, bugünlük sizin affınızı istiyorum çünkü şu anda çok kötüyüm...
sinüslerim doldu öğleden sonra birden ve genzime doğru akıyo o da boğaz ağrısı yaptı.. çok halsizleştim, oğlumu şimdi uyuttum ben de dinlenicem.. elimi kaldıracak halim yok.. yarın da iş var, bakalım sabah nasıl uyanıcam..
ii geceler sekerler ben yatıyorumm sabah erkenden kalkıcam ..
cnm çook geçmiş olsuniyi akşamlar kızlaar, bugünlük sizin affınızı istiyorum çünkü şu anda çok kötüyüm...
ii geceler sekerler ben yatıyorumm sabah erkenden kalkıcam ..
bi an önce alsaydın uzak bi yerden eviniselamlar çook keyifsiizm..
geçmiş olsun canımselamlar ben hala hastayim yaa.kendimi hic iyi hissetmiyorum.kemiklerimi hissetmiyorum.elim kloum cansiz gibi.disaroda hava cok güzel ama ben evde hasta sekildeyim yaa.offf nefret ediyorum grip olmaktan:2:
hedefine çabucak ulaşacaksın bu gidişleselam kızlar bugün kahvaltıda misafirimiz vardı annem çok güzel börek yaptı ama ben tadına bile bakmadım çok mutluyum
vvvvaaaaaavvvvvvvv
baktım yarısı cok acık ara farkla kazanıcam en iisi ben biraz ara vereyim dedimm
çok güzeller güle güle giyslm kızlar yeni cicişler aldım ve geldim bana 90 tl ye patladı ama olsun
cicişlerimi görmek istermisiniz
ben şimdi gidiyorum yemek yapmam lazım...artıkın yarın görüşürüz...
meyvem bugün neyse yedikçe yedin ama yarın böyle yemek yok dikkat ediyoruz ki yediklerimiz yağa dönüşmesin....
juli sende dikkat et kaçamak yok bu hafta yerlerde süründük haftaya derece yapalım....
geçmiş olsun canımiyi akşamlar kızlaar, bugünlük sizin affınızı istiyorum çünkü şu anda çok kötüyüm...
cnm çook geçmiş olsun
meyve ii geceler cnm kaçırdım seni.5 g 5 k diyeti yapcaktım hiç patatesim yokmuş başka bi günün yiyeceğiyle yer değiştirsem olurmu sence.sabah cevaplamış olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?