Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy yarın hemen dönüyorum tabi yolum uzun 52 olmamm lazımm..
babişim beni 52 görsün mutlu olsun kilodan nefret eder kendisi ama 108 kiloodur

kolay gelsin canım yarın görüşrüzz sabahdan cok işim olur yarın benimm.. :26:
belki bi gün izmitte karsılasırız senlee

sen izmittemisin meyvem

iyi akşamlar kızlaar, bugünlük sizin affınızı istiyorum çünkü şu anda çok kötüyüm...
sinüslerim doldu öğleden sonra birden ve genzime doğru akıyo o da boğaz ağrısı yaptı.. çok halsizleştim, oğlumu şimdi uyuttum ben de dinlenicem.. elimi kaldıracak halim yok.. yarın da iş var, bakalım sabah nasıl uyanıcam..

oyy kıyamam geçmiş olsun cnm yaaa

ayy canım gecmiş olsunn..
bol su iç boğazına ii gelir tatlımm..

cnm çook geçmiş olsun
ii geceler sekerler ben yatıyorumm sabah erkenden kalkıcam ..

meyve ii geceler cnm kaçırdım seni.5 g 5 k diyeti yapcaktım hiç patatesim yokmuş başka bi günün yiyeceğiyle yer değiştirsem olurmu sence.sabah cevaplamış olursan sevinirim

selamlar çook keyifsiizm..
bi an önce alsaydın uzak bi yerden evini
selamlar ben hala hastayim yaa.kendimi hic iyi hissetmiyorum.kemiklerimi hissetmiyorum.elim kloum cansiz gibi.disaroda hava cok güzel ama ben evde hasta sekildeyim yaa.offf nefret ediyorum grip olmaktan:2:
geçmiş olsun canım
selam kızlar bugün kahvaltıda misafirimiz vardı annem çok güzel börek yaptı ama ben tadına bile bakmadım çok mutluyum
hedefine çabucak ulaşacaksın bu gidişle

baktım yarısı cok acık ara farkla kazanıcam en iisi ben biraz ara vereyim dedimm
vvvvaaaaaavvvvvvvv
slm kızlar yeni cicişler aldım ve geldim bana 90 tl ye patladı ama olsun

cicişlerimi görmek istermisiniz
çok güzeller güle güle giy

geçmiş olsun canım

herkese hayırlı sabahlar yürüyüşten sonra artık tek isteğim sizin yanın ıza gelmek inşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…