herkese hayırlı sabahlar yürüyüşten sonra artık tek isteğim sizin yanın ıza gelmek inşallha hepimiz için çok güzel bir gün olur
günaydın sekercimmm
inş bol kalori kayıplı yağ yakımlı bir gün olurrr
canım ilk gün patates yerine ben lapa yapıyorum istersen sende öyle yap..
meyveciğim günaydın cnm..tşk ederim cvp için senin cevabına bakadan yumurta koymuştum haşlamaya yumurta yesem olmazmı
doğa,minaver,ganfed günaydın kızlarr
inşallah temennim o. bir de bugün pazartesi benim kız arkadaşlarımla buluşma günüm her hafta birimizin evinde toplanıyoruz şimdi gitcem kek börek kurabiye getircekler önüme ama ben artık kendimi tutumayı öğrendim sadece karnımı doyurmak için kendime en uygun olanı yiyeceğim
yatip dinlendinmi canim dunn ooooh yarasinganfedcım selam işten çıkcam bende şimdi ohh ohhh yarın iş yok yatıcam koca gün valla
afiyet bal seker olsun yediklerin ama dizine dikkat et ee butun vucudu onlar tasiyor sakin sakin bosver gecer deme dr. gorun canimselam sekerlerim ben geldim nasılsınız bakalım..
ben o kadar gecdimki dizim kiltlendii..
yemekdende midem bulandı :)
menümüde yazayım..
sabah 2 dilim peynir 4 dilim ekmek ikikez kahvaltı yaptım biri sabah erkendi 2 dilim ekmek 1 dilim peynirle bide 11 de aynısını yedim
sonra mavi yeşil albenilerden 2 tane
1 cornette
1 kutu vişne suyu
1 avuc kuru yemiş
1 porsyon adana
1 ayran
3 elma
yatana kadar elmaları yicem ve bol su içicem..
evet ya bu hafta herkes asilsin bakin 1. olmaliyiz baska yolu yokcemre gelmişş
cemrem nasılsın canımm..
nasıl heciyor haftasonu bak cuma birinciyi ona göre bol proteinle besleniyoruz bu hafta kacamak yok börek pasta cörek cikolata yasak bu hafta bol bol kilolar veriliyor sekercimm
iki ile carp saferanim 1,5 kilo ver hadi bakalimben şimdiden 800 gram garantiledim canım cumaya kadar daha dikkat edicem....
ay boyle seyler insani cok motive ediyor demi bana soyleseler o gun hic bisey yemem herhalde sevinctenkızlar bu akşam çok mutlu oldum...akşam kardeşimde yemekteydik almanya dan gelen eniştem 3 aydır falan görüşmemiştik beni görünce ne kadar kilo vermişsin dedi 20 kilo verdin mi dedi bende orası sır söylemem dedim ...o bile farketti yani...
gecmis olsun tatlimdinlenince geciyor doğacım simdi ii ama az yürüyeyim rampa asağı özellikle ineyim hemen baslıyor ağrımaya..
evet git bugun cektir mryarın dizim için bişiler yapcam canım MR cektirmek istiyorum..
ayy doğacım ben tam 1 kilo artıdayım hala vermem lazım onları ama hiç sıkıca diyet yapasım yok
böyle herseyden yiyerek vermek istiyorum..
onemli olan birakmamakçok sıkı yapma çabuk verince çabukda geri geliyor kilolar haftada yarım kilo git sana yeter bence çok kilon yok verecek
afiyet olosunda ben dun hic giremedim islerim yogundu yagünaydinlar.dünkü menümü yazayim
sabah:yarim dilim beyaz ekmek,sucuklu yumurta,kahvalti helvasi,kasar peyniri
öglen:mangal yaptik,mangalda 1 sosis,1 biftek,1 köfte,2 kanat,patlican biber domates salatasi,üzümlü pilav
aksam:1 revani
canim kendine yakistiriyorsan yaptir icinde kalmasin begenmezsen degistirirsinjuliacım nasılsın..
Kızlar sacımı karemel yaptırayım mı 2 sene önce yaptırmıstım şimdi yine moda olduyaa..
Bende sacımın rengini acmak istiyorum ayy ne dersiniz bana yakısırmı..
kac yillik evlisin guzelimklasik ev prblemi cnm ya..eşimin ailesi rahat bıramıyo istediğimiz yerde oturalım..eşimi dolduruyolar sürekli yönlendirmeye çalışıyolar..snuç sürekli kavga ediyoruz
oy canim dur gelip sana nane limon kaynatayim hemen iyilesselamlar ben hala hastayim yaa.kendimi hic iyi hissetmiyorum.kemiklerimi hissetmiyorum.elim kloum cansiz gibi.disaroda hava cok güzel ama ben evde hasta sekildeyim yaa.offf nefret ediyorum grip olmaktan:2:
harikasin minaverselam kızlar bugün kahvaltıda misafirimiz vardı annem çok güzel börek yaptı ama ben tadına bile bakmadım çok mutluyum
ne guzel motive olman bunu basariyorsak bende cok seviniriminşallah ya bu takım işi tam bana göreymiş çok motive oluyorum karnım hiç acıkmıyor çok mutluyum sizleri çok sevdim
hic durma cik gercekten iyi gelecektirya kızlar cnm çok sıkılıo dışarı çıkmak istiorum az biraz çıksam mı ne :78::78:
aksami bekleme gun icindede yaz canimbende öyle çok eğleniyorum akşam olsada yediklerimi paylaşsam diye bekliyorum hele diyeti bırakmak aklımın ucundan bile geçmiyor bişey yiyecek olsam hemen sizi düşünüyorum ve vazgeçiyorum çok kolay sizinle diyet yapmak
canım senin kilon yok denecek gibi ..
aslında boyuna göre normalsin bölgesel mi yağ birikimin..
meyvem sabah şekerim günaydın , günaydın kızlar
günaydın juliammm
talısım nasılsınn bu günn
aslında bölgesel yağ birikimim falan yok sadece biraz iri duruyorum yaşıma görede ideal kilom 58 bende öyle olmak istiyorum
napim şekerim çay içiorum hemi de yeşil :82:
günaydın juliacımmmmeyvem sabah şekerim günaydın , günaydın kızlar
ayy ne bilim tatlım benim senin bkı gelebilmem için 8-9 kilo vermem gerekiyorr :26:
kendimi şişman hissettim senin su anki halin benim 5 kilo vermiş halim yani düşünn
senin boyun kaç?ama benim kemik yapım iri senden iri duruyorumdur kesin
gunaydin juliam ama ben sana darildim meyveye ozel gunaydin bana yok .meyvem sabah şekerim günaydın , günaydın kızlar
insalah olursun tatlim ama asiri zayiflikta cirkin duruyor ona dikkat etaslında bölgesel yağ birikimim falan yok sadece biraz iri duruyorum yaşıma görede ideal kilom 58 bende öyle olmak istiyorum
günaydın juliammm
talısım nasılsınn bu günn
gunaydin kizlar cevap yazmaktan diyememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?