Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın sekercimmm

inş bol kalori kayıplı yağ yakımlı bir gün olurrr

inşallah temennim o. bir de bugün pazartesi benim kız arkadaşlarımla buluşma günüm her hafta birimizin evinde toplanıyoruz şimdi gitcem kek börek kurabiye getircekler önüme ama ben artık kendimi tutumayı öğrendim sadece karnımı doyurmak için kendime en uygun olanı yiyeceğim

canım senin kilon yok denecek gibi ..
aslında boyuna göre normalsin bölgesel mi yağ birikimin..

ganfedcım selam işten çıkcam bende şimdi ohh ohhh yarın iş yok yatıcam koca gün valla
yatip dinlendinmi canim dunn ooooh yarasin
afiyet bal seker olsun yediklerin ama dizine dikkat et ee butun vucudu onlar tasiyor sakin sakin bosver gecer deme dr. gorun canim
evet ya bu hafta herkes asilsin bakin 1. olmaliyiz baska yolu yok
ben şimdiden 800 gram garantiledim canım cumaya kadar daha dikkat edicem....
iki ile carp saferanim 1,5 kilo ver hadi bakalim
ay boyle seyler insani cok motive ediyor demi bana soyleseler o gun hic bisey yemem herhalde sevincten
dinlenince geciyor doğacım simdi ii ama az yürüyeyim rampa asağı özellikle ineyim hemen baslıyor ağrımaya..
gecmis olsun tatlim
yarın dizim için bişiler yapcam canım MR cektirmek istiyorum..
ayy doğacım ben tam 1 kilo artıdayım hala vermem lazım onları ama hiç sıkıca diyet yapasım yok
böyle herseyden yiyerek vermek istiyorum..
evet git bugun cektir mr

çok sıkı yapma çabuk verince çabukda geri geliyor kilolar haftada yarım kilo git sana yeter bence çok kilon yok verecek
onemli olan birakmamak
afiyet olosunda ben dun hic giremedim islerim yogundu ya
juliacım nasılsın..

Kızlar sacımı karemel yaptırayım mı 2 sene önce yaptırmıstım şimdi yine moda olduyaa..
Bende sacımın rengini acmak istiyorum ayy ne dersiniz bana yakısırmı..
canim kendine yakistiriyorsan yaptir icinde kalmasin begenmezsen degistirirsin
klasik ev prblemi cnm ya..eşimin ailesi rahat bıramıyo istediğimiz yerde oturalım..eşimi dolduruyolar sürekli yönlendirmeye çalışıyolar..snuç sürekli kavga ediyoruz
kac yillik evlisin guzelim
selamlar ben hala hastayim yaa.kendimi hic iyi hissetmiyorum.kemiklerimi hissetmiyorum.elim kloum cansiz gibi.disaroda hava cok güzel ama ben evde hasta sekildeyim yaa.offf nefret ediyorum grip olmaktan:2:
oy canim dur gelip sana nane limon kaynatayim hemen iyiles
selam kızlar bugün kahvaltıda misafirimiz vardı annem çok güzel börek yaptı ama ben tadına bile bakmadım çok mutluyum
harikasin minaver
inşallah ya bu takım işi tam bana göreymiş çok motive oluyorum karnım hiç acıkmıyor çok mutluyum sizleri çok sevdim
ne guzel motive olman bunu basariyorsak bende cok sevinirim
ya kızlar cnm çok sıkılıo dışarı çıkmak istiorum az biraz çıksam mı ne :78::78:
hic durma cik gercekten iyi gelecektir
aksami bekleme gun icindede yaz canim
ay bende amma cok alinti yaptim ha insallah silinmez

meyvem sabah şekerim günaydın , günaydın kızlar

aslında bölgesel yağ birikimim falan yok sadece biraz iri duruyorum yaşıma görede ideal kilom 58 bende öyle olmak istiyorum

ayy ne bilim tatlım benim senin bkı gelebilmem için 8-9 kilo vermem gerekiyorr :26:
kendimi şişman hissettim senin su anki halin benim 5 kilo vermiş halim yani düşünn

meyvem sabah şekerim günaydın , günaydın kızlar
gunaydin juliam ama ben sana darildim meyveye ozel gunaydin bana yok .seni kinim kinim kiniyorum
aslında bölgesel yağ birikimim falan yok sadece biraz iri duruyorum yaşıma görede ideal kilom 58 bende öyle olmak istiyorum
insalah olursun tatlim ama asiri zayiflikta cirkin duruyor ona dikkat et
günaydın juliammm
talısım nasılsınn bu günn

sagol meyvem ben cok iyiyim kendimi balli kurabiye gibi hissediyom . biraz maydanoz gibi oldum ama idare edin ben kiskanc biriyim aydurun bende cayimi kapip geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…