Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy ebn bunu çok yapardım eskiden
herşeyi şu dukana maal ediyorlar ya sinir oluyorum valla
dukanın d si yokken içerdik biz bunu yıl :2010

bu arada delyy senin geçen dedigin çayı alıcam tilaks di dimi diyet süresnince içeyim günde 1 tane

şimdi düşündümde sanırım bu adamın yükseleni ikizler.ifratla tefrit arası gidp geliyor.iş kaynaklı bi gerginliği var.

Hımmm diyimm barii güzelçem snei mi kırcam dukan bira yaptım içiyorum Yorumları okudum müthiş derece iyiymiş inşallah banada iyi gelir. Heee bu arada tartını ben bozdumm

Canım yeşilçay limon ve sodadan hazırlanan içeçcek gün boyu tüketiyorsun.
hmmmm.bizim arkadas bunu içerken kilo aldı haberin ola.çünkü nasılsa içiyorum diye yemediği kalmadı.

Oyyyyy iş kaynaklı gerginlik ..en fenası .

O bizde şöyle yaşanır . Gelir suratsızdır .

Tüm güzelliğim ve masumiyetimle sorarım :))) yok bi şey cevabı.

Sonra bana ufak ufak gelir ... eeee var bişey derim ... yok dedim ya .

Konuşmaz , suratsızlaşır , ota b... laf eder .

Sabaha hiç bir şeyi kalmaz .

eee be adam düzeldi mi geceden sabaha , yook . o zaman o hal niye ?

Kuzumm valla nette dukan bira dediler yoksam bilmiyorum belkide önceden de vardır.Yook ben çay dememiştim tatlım o ben değiliim diyen başkasıdır.

bende adamın hayallerini yıktım.cumartesi akşam geldik o evde yoktu sabah için msj atmış geliyourm bi kuş sütü eksik olsun diye .oda tmm .kahvaltıyı yaptı mest oldu.hemen kanepeye uzandı ben başladım ayyy artık taşınmıyacagımıza göre kileri düzelttim onu indir bunu kaldır okula hazırlık.evde sürekli bir iş havası.ya bende yapmak istemem ama ne kadar erteleyim herşey de başkasına yaptırılmıyorki.sabah çıkarken bile diyorki sen ev işi yaptırdın bana.ayy keşke pazar evde olmasaydı o yokken ben yapardım ama napim.yoldan geldim valiz 3 cocuk okula başlıycak.

benimki de hep susar böyle sessiz sakinse kesin iş yerinde sıktılar canını

Heee canımm lakin ben diyetimi bozmadan aynenn devamm

Inşallah tatlım ♡♡ haftaya deneyeyim, son yarış haftası. Ya herru ya merru :)

Hoşbuldum kaptanım:) zımba gibi geldim inan:)öğle molasında gittik 2500 adım attık geldik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…