Teşekkür ederimm güzelimmhep birliktee yarasın bizlere sizlerle de paylaşayım inşallah iyi olur.
"Dukan birası olarak da bilinen zayıflama kürünün tarifi şu şekilde; bir sürahinin 3’te 2’sini dolduracak kadar kaynamış su koyuyoruz. 2 çay kaşığı yeşilçay, 2 poşet çay ve yarım limon suyunu ekliyoruz. 10 dakika sonra maden suyunu ekledikten sonra kür içime hazır. Gün boyunca aklımıza geldikçe içiyoruz"
şimdi düşündümde sanırım bu adamın yükseleni ikizler.ifratla tefrit arası gidp geliyor.iş kaynaklı bi gerginliği var.Geçmedi.
Ya dün iki fotomu aldım , yüzünü kapadım . Bak böyle paylaşayım dedim . Güldü . Ukala ukala .
5 dk geçti .
Eeee dedim gülmek ne ?
Olmaz dedi.
Gıcık oldum .
Benim trip burdan kaynaklı yani.
Seninki 5 günlük aradan mı :)))
Hımmm diyimm barii güzelçem snei mi kırcam dukan bira yaptım içiyorumYorumları okudum müthiş derece iyiymiş inşallah banada iyi gelir. Heee bu arada tartını ben bozdumm
hmmmm.bizim arkadas bunu içerken kilo aldı haberin ola.çünkü nasılsa içiyorum diye yemediği kalmadı.Canım yeşilçay limon ve sodadan hazırlanan içeçcek gün boyu tüketiyorsun.
Kaptanım sen bana at fotoyu ben paylaşırım
Sonuçta sen paylaştın mı paylaşmadın.ergenlikte anamızı kandırmak gibi oldu
şimdi düşündümde sanırım bu adamın yükseleni ikizler.ifratla tefrit arası gidp geliyor.iş kaynaklı bi gerginliği var.
hmmmm.bizim arkadas bunu içerken kilo aldı haberin ola.çünkü nasılsa içiyorum diye yemediği kalmadı.
aynen kaptanım uğraş dur hep aynı offf
Kuzumm valla nette dukan bira dediler yoksam bilmiyorum belkide önceden de vardır.Yook ben çay dememiştim tatlım o ben değiliim diyen başkasıdır.ayy ebn bunu çok yapardım eskiden
herşeyi şu dukana maal ediyorlar ya sinir oluyorum valla
dukanın d si yokken içerdik biz bunu yıl :2010
bu arada delyy senin geçen dedigin çayı alıcam tilaks di dimi diyet süresnince içeyim günde 1 tane
bende adamın hayallerini yıktım.cumartesi akşam geldik o evde yoktu sabah için msj atmış geliyourm bi kuş sütü eksik olsun diye .oda tmm .kahvaltıyı yaptı mest oldu.hemen kanepeye uzandı ben başladım ayyy artık taşınmıyacagımıza göre kileri düzelttim onu indir bunu kaldır okula hazırlık.evde sürekli bir iş havası.ya bende yapmak istemem ama ne kadar erteleyim herşey de başkasına yaptırılmıyorki.sabah çıkarken bile diyorki sen ev işi yaptırdın bana.ayy keşke pazar evde olmasaydı o yokken ben yapardım ama napim.yoldan geldim valiz 3 cocuk okula başlıycak.Oyyyyy iş kaynaklı gerginlik ..en fenası .
O bizde şöyle yaşanır . Gelir suratsızdır .
Tüm güzelliğim ve masumiyetimle sorarım :))) yok bi şey cevabı.
Sonra bana ufak ufak gelir ... eeee var bişey derim ... yok dedim ya .
Konuşmaz , suratsızlaşır , ota b... laf eder .
Sabaha hiç bir şeyi kalmaz .
eee be adam düzeldi mi geceden sabaha , yook . o zaman o hal niye ?
benimki de hep susar böyle sessiz sakinse kesin iş yerinde sıktılar canınıOyyyyy iş kaynaklı gerginlik ..en fenası .
O bizde şöyle yaşanır . Gelir suratsızdır .
Tüm güzelliğim ve masumiyetimle sorarım :))) yok bi şey cevabı.
Sonra bana ufak ufak gelir ... eeee var bişey derim ... yok dedim ya .
Konuşmaz , suratsızlaşır , ota b... laf eder .
Sabaha hiç bir şeyi kalmaz .
eee be adam düzeldi mi geceden sabaha , yook . o zaman o hal niye ?
Kuzumm valla nette dukan bira dediler yoksam bilmiyorum belkide önceden de vardır.Yook ben çay dememiştim tatlım o ben değiliim diyen başkasıdır.
Heee canımm lakin ben diyetimi bozmadan aynenn devammşimdi düşündümde sanırım bu adamın yükseleni ikizler.ifratla tefrit arası gidp geliyor.iş kaynaklı bi gerginliği var.
hmmmm.bizim arkadas bunu içerken kilo aldı haberin ola.çünkü nasılsa içiyorum diye yemediği kalmadı.
Ben dedimse kayısı çayı demişimdir güzelimsen dedin kız sanki sen diye hatırlıyorum
Inşallah tatlım ♡♡ haftaya deneyeyim, son yarış haftası. Ya herru ya merru :)Teşekkür ederimm güzelimmhep birliktee yarasın bizlere sizlerle de paylaşayım inşallah iyi olur.
"Dukan birası olarak da bilinen zayıflama kürünün tarifi şu şekilde; bir sürahinin 3’te 2’sini dolduracak kadar kaynamış su koyuyoruz. 2 çay kaşığı yeşilçay, 2 poşet çay ve yarım limon suyunu ekliyoruz. 10 dakika sonra maden suyunu ekledikten sonra kür içime hazır. Gün boyunca aklımıza geldikçe içiyoruz"
Adaaaaaaaaaaaaaaa rüyamda seni gördüm
Aaaaa kaptanım fotolarda yüzün çok pürüzsüzdü , alnında sivilce varmış diyorsunbende diyorum , filtreli foto onlar
Ben dedimse kayısı çayı demişimdir güzelim
Hoşbuldum kaptanım:) zımba gibi geldim inan:)öğle molasında gittik 2500 adım attık geldik:)@Sherrysherrylady bi müşteride Kocaeline yaz
@Dersaadet_ az uyku = ödem güzelim .... uykuya dikkat , başladın değil mi 4 güne ? unutma hesapla dedim bu hafta yüzde 2 görevi sende
saydin78 sabit ten sonra patlattığın 4 günlük 61 in başlarını gösterir kesinnnnnn bozma sakın .
@Sekercikiz aman dikkat , bu hafta yine güzel hedeflerimiz var unutma . 3 günde sil süpür ne varsa artı , bir de üzerine eksiye in , işin zor valla
@aeben gülüm @mimu88 nun hep canı sıkkındı biraz , üzerine dedesi rahatsızlandı , o yüzden aklım onda dedim .
@mimu88 demişkeeeeno da sabitmiş , 3 gün -1 için harika bir süre değil miiiiiiiiiiiii mimuuuuuuuuuuuu
begum75 tatlım ben çok içerim nescafe ...sade . diyet boyuda içtim . Demek içmesem haftada 2 kilo verecekmişimm
Nare83 bugünkü menüyü görmezden geliyorsunnn güzelim , sen ton balığınla mutlusun
@Betulina güzelliğim sende mi dahi kovasındoğum günün kutlu olsun canım . Menülerini hiç beğenmedim sen bu hafta az geldin , okumadın tabii ... takım olarak 2 hafta üst üste 1.olunca gaza geldik , 3. haftayı da isteriz dedik .... Ona göre göre yani
Z Zeynusum gelmişsin , hoş gelmişsin .
kelebekolacam tüm üni yıllarım unforgiven da kafa sallamakla geçse de , şimdi arada bende iki damar patlatıyorum
Neye iyi geliyormuş kuzum peki o dediğin çay iyimiymişşolabilir cnm devreleriii yaktımm
Neye iyi geliyormuş kuzum peki o dediğin çay iyimiymişş
Belim koptu ütü yapmaktan, ne çok birikmiş yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?