Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kelebekolacam kelebeğim doktorum süper hatunum teeeee Gayserilerden şu Allah kuluna şıp diye çare buldun yaaaa tutmayınn beniii öpecem seniiii

eğer dün akşam senin elektrolit demeseydin ben basacaktım kendime şekeri şeker düşüyor sanacaktım... okuyunca tuz hiç ama hiç yemediğimi anladım veee baş ağrım ondanmışşşş saysende bu gün çook şükür hiç baş ağrım olmadııı veee 1,5 saat aslanlar gibi spor yaptım halada enerji doluyum.... sabah yumurtamın üstüne az tuz attım... spora başlamadan bir bardak normal bir tuzlu ayran yaptım ))çok iyiyim valla 4 gün ne çektim bilmezsin baş ağrısından ölüyordum Allah razı olsun evimin doktoru dur bidaha öpecem

kız allah seni tuzsuz mu yiyiyodun herşeyi,arada sodada iç
sen doktora gidip kan verdin mi?

Ayyyy ama ağlarım ki Ausummm ♡♡♡ çok tatlısın sen ya seviyorum seni bitanem ellerin dert görmesin canım benim

ben sana haftasonundan beridir söylüyorum hayatım cok ödem attırıcı içiyorsun diye tuzsuz da yediğini bileydim bide sen tansiyon normal deyince bi ara şekere odaklandık.
sen iyi oldun ya.tansiyon düşüklüğüde cok önemli kalp bile durabilir.ödem atıyoruz diye cok yüklenmeyin bittkilere,helede sporla ter atarken.

kaptanım cancağızım öncelikle aranızda olmaktan çook mutluyum bunun için önce @ masumm cuğuma teşekkür ederim o bana ada bak buraya gel demeseydi ben hala kendime yer arıyor olacaktım ))) sonrada sizlere çok teşekkür ederim kabul ettiğiniz için )

gelelim kiloya inşallah kaptanım inanın yürüyüş bandında hesap yapıyorum hergün kıızmın doğum gününde zayıf olmak istiyorum malum doğum günü nisanda elimden geleni yapıyorum 1,5 saat spor yaptım listemide biliyorsunuz zaten.. inşallah kıracam bu zinciri ))

çook haklısın çook teşekkür ederim )

kız allah seni tuzsuz mu yiyiyodun herşeyi,arada sodada iç
sen doktora gidip kan verdin mi?
heee kız herşeyi tuzsuz yiyordum sıfır tuz yaniii bide ödem atmak için dünyanın suyunu içiyordum bitki hahahah ))))

eşimin bugün toplantısı vardı gidemedim ama kendimi şuan iyi enerji dolu hissediyorum sanırım kuruüzümün çok faydasını gördüm )

demek birazda tuzsuzluktanmış,artık daha dikkat et bari,onla geçmiş olsun

sağol canım birazda lahana suyuna ara verecem sadece yeşil çay günde bir yada iki bardak tamamdır ))

zaten doktorlar ne diyo,doğal diye abartmayın onlarında fazlası zararlı diyo,herşey ölçüsünde olmalı
ohh ne güzel sporunu halletin,ben daha iş çıkışı pazara gidicem,evde yemek yok,belki yine balık yaparım bugün,sonra kimbilir kaçta spora başlıyabilcem

okullar tatil diye,eşiminkileride ütülemedim, okullar açılınca hepsini bir yaparım dedim,keşke demiyeymişim,o zaman vakit bolluğu olsun dedim ama bu hafta sonu birsürü vaktimden çalacak
Evet canım epey zaman alıyor bugün yarım günüm utuyle geçti resmen

evet spor bitti 45 dakika eliptik 45 dakikada yürüyüş bandında yürüdüm inan inesim gelmedi yürüyüş bandından çok enerjik hissettim kendimi...

benimde menümde bugün tonbalık var )) akşam çok değil bi 45 dakika ayır sporuna iyi gelir canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…