Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bizde seni çok seviyoruz kaptanim emeğine sağlık inşallah bu hafta da birinci biz olucaz

Ausencia tatlım biliyorum sen de çok hassas bir çıtırsın
Ayy var yaaa ben o istanbul buluşmasına gelirsem sizleri görür görmez ağlarım ki. Ankara buluşmasında da zor tuttum kendimi burası benim için öyle önlemli ki sizler öyle önemlisiniz ki benim için. Çok seviyorum her birinizi

1. lik istiyoruz ya o benim gözümü korkuttu kaptanım aslında çok istiyorum ama ne bileyim
çok fark yok gibi geldi de bana işte ondan korkuyorum.

bizde seni tatlım sarı çıtır

eve gidince bi bakmısım benim ıspanak yemek olmuş ufff yemede yanında yat.
bende işten cıkacam cocukları alıcam markete kasaba eve .yemek yapıcam.
allah yardımcın olsun
eve gidince hazır yemek sofra bulmak çok güzel oluyor
çalışan ve diyet yapanlar için canım
kıyamam size ya hem çalışıp hem yemek yapmak çok zor yazın 3 ay yaşıyorum o sıkıntıyı

1
Yaaa gerçekten sen başka bi kaptansin. Ne kadar ozverili bi insansn. Teşekkürler. Insallah ekmek yememek konusunda pes etmesem cuma ya kadar kilo vermis olarak bitirsem iyice guvenim gelecek .
Kaptanim dediklerin hep doğru . Bilion mu iki 3 gündür su çok iciyorm ya. Sütlere etki etti bence ozellikle gece hissetim

En geç sabaha bekliyoruz begümüm .
Yoğun akşam için kolay gelsin sana

Bizde seni çok seviyoruz kaptanim emeğine sağlık inşallah bu hafta da birinci biz olucaz

Ausencia abla salata yoğurt inan yiyorum diyetisyen buldum kendime inşallah cuma ona başlayacak kadın randevu veriyor 45 dk kapıda bekliyordum içeri giren çıkmıyor resmen ona da sinirliyim

Hadi bakalım ... yeni diyetisyen yeni umut tubam

Sen dikkat et yeter .

Ne kadar kalacaksın belli mi saydınım geldiğinde ?

1. lik istiyoruz ya o benim gözümü korkuttu kaptanım aslında çok istiyorum ama ne bileyim
çok fark yok gibi geldi de bana işte ondan korkuyorum.

Aşk olsun gözün korkmasın ... 1lik istiyoruz evet .... ama en çokta bugün yaptığın gibi o pastadan yememek asıl zafer

Herhalde güzelim ... su kadar faydalı ne var ?
Düşünsene hem kilo verdiyor hem sütünü arttıyor .

Aynen verom , ekmekle vedalaş ... yani beyaz ekmekle ... bi de cızları yok et .
Oldu bitti.

Bak durr demesen 70 ler gelecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…