Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akşamın 9 undan sonra o 45 dakika insana çoookkk daha uzun gibi geliyo ,peşine duşa gir,saçtı,kremdi vs... 1,5 saat rahat gidiyo

parçasını 1,5 tl ütülüyorlar benim canım istemeyince veriyorum ütücüye ne yapayım sevmiyorum beceremiyorumda zaten ))
ayy sen ne iyiymişsin öyle,uzun bi süre önce 5 e yaptıklarını duymuştum,şimdi kaçadır acaba1,5 tl elektrik parasına denk gelmez çok iyiymiş

Canim cok tesekür ederim emegine saglik ve dogru tespit diyetide burayida birakmam 2 3 gün gelemedim dagilmaya basladim hemen ama toparladim sükür su haftayi bi atlatayim daha sık gelicem ins.

evet ya işte bende en çok o yüzden mayıs diyorum
yazın kilo işine adapte olamıyorum ben

illaki kaçak göçek oluyor bird e kışın zayıflayıp yazın fit olmak paha biçilemez

Yazın bende kilo verememmm ...herkes kışın kilo alır .... ben yazın .

Ve başarı sağladığım tüm diyetler kışta .
Bu yaz gelmeden o 58 gelseeeee ... benim 5 , senin 11 ... olmaz diye bir şey yok .

Bende çok çok isterim de 3 çocukla zor kaptanım ya ama ilk arabayla gelişimde gelip seni alırım toplarız kızları falan da buluşuruz tekrar olmamı?

Olur ahummm
Açıkcası siz buluştuktan sonra iyice kafaya koydum ... ist.te olanlarla orda ... day ile Antalya da ... burda aile gibi olduk

Canım kafan niye karışık ki ?
Geldiğinden beri harika,gidiyorsunnn
Ola ki bu hafta az gitti ...ben senden bekliyorum o ayrı :)) bu mu seni pes ettirecek ?

Bu hafta yine herşeye dikkat ettin .şişlikse ... olmadı haftaya iner .
Zaten her hafta 1 kilo üzeri vermek zor .
Önemli olan almamak , sabit kalmamak .

Hiç sıkma o güzel canını . Ben eminim ki bu hafta yine eksidesin .

Aaa bende günde 2 fincan içerim en azından perşembe pek içmeyeyim bari

Şöyle geçerken benide antepten al canım Coğrafya m biraz zayıfta

ilahi fatmam yaaa ne güldüm .

Ausencia canım kaptanım en lerde yazdıkların öyle duygulandırdıki bilmiyorum bizi bu kadar düşünüp tanıyan bi kaptan a nasıl teşekkür edilir
İyiki varsın canım

Canım benim .
Hepiniz iyi ki varsınız . Yeriniz çook ayrı bende .

Çoook sevindim adacım yaaaa ...

Beklenen enerjin geldi

Doktorum bitane yaaa bir boğaz fotosu ile geçen ay yusufu benim aktar iyiliştirme çabalarımdan kurtardı

Ailemizin hekimi kelebekolacam o gelin çıksın listeden , bizi alsınlar 20 kişi senin listeye daktırım

Ayyyy ama ağlarım ki Ausummm ♡♡♡ çok tatlısın sen ya seviyorum seni bitanem ellerin dert görmesin canım benim

Papatyam , sulu gözlüm .... buluşunca bi sarılıp ağlaşırızzzz be gülümmmm bakma böyle durduğuma bende de çeşmeler her an hazır

Kırdık bile bence adacım .
Şu halsizlikti senin en büyük demorilize sebebin .
O gitti ya
Nisanda anne kız kombini yapmaya hazır ol fıstık kızınla ...fıstık annesi

Canim cok tesekür ederim emegine saglik ve dogru tespit diyetide burayida birakmam 2 3 gün gelemedim dagilmaya basladim hemen ama toparladim sükür su haftayi bi atlatayim daha sık gelicem ins.

Hemen hemeeen takıma :)
Menüler gelsin ... biz eleştirelim

Olacak bu iş mumum

teşekkürler kaptanım evet çok haklısınız benim sorunum açlık değil çünkü onla mücadele ediyorum sorun yok benim sorunum enerji ve deli baş ağrısıydı onuda çözdük doktorumun sayesinde ) çünkü masumcum beni bilir ben diğer diyet sayfalarındayken hergün 1,5 saat spor yapardım bu sefer başım dönüyor başım çatlıyor bişeyler oluyordu bana ))

canım kaptanım ne güzel yazmışsınn farkında olmadan karşılıklı ağlaşmışız demek. İnşallah daha iyi olacak herşey ama lokma geçmiyor boğazımdan aç da değilim... daha bir şey yemedim... su kahve çay sigara ... böyle olsun bir kaç gün zorlayamayacağımmm... çok da yazmak istemiyorum moral bozmamak adına... ama sizi seviyorum bu cuma da süper gidecek işte kilolar.

ayyyy nebileyim canım vur dediler öldürdüm herhal ) herşeyi kıstım bide ödemleri attıkça bitiyordum resmen halim kalmıyordu ))

kızlar ben çıkıyorum,yoğun bir akşam beni bekler,pazara çıkıcam,eve gidip yemek yapıcam,bide spor tabikide
kaptanım internet paketim sanırım bitti,akşam oğlumdan bağlanabilirsem menümü yazarım yoksa bugünkü gibi ertesi sabaha kalır
akşamı hafif atlatalım,kaçamak olmasın salı sallanmasın,cumaya ne kaldı şunun şurasında

zaten diyet yaparken zorlanıyoruz,hiç değilse spor yaparken zevkli olsun.öyle zorlanarak olmaz artık inşallah.

hadi kolay gelsin canım

bende kaçar salatamı hazırladım biraz tuzunu ekleyeyim demiiiiii hahahah ))) ton balığımıda açayım kurulayım masama görüşürüz güzeller )

zaten diyet yaparken zorlanıyoruz,hiç değilse spor yaparken zevkli olsun.öyle zorlanarak olmaz artık inşallah.
evet bugün inmek istemedim yürüyüş bandından keyifliydi önce ahan şimdi düştüm düşecem sanırım korkusu oluyordu kafa gidip geliyordu remen....bu yüzden az spor yapıyordum ...

o gelinde kayınvalide ile ayrı doktora düşmüşken aynı dr a gececek göz yoktu

Canım kimsenin moralini bozmazsın .
O nasıl söz ...
Sen paylaşınca rahatlayacaksan yaz mimum

Biz bir aile olduk unutma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…