Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün menü

Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 kozlenmis yeşil biber
1 kozlenmis kirmizi biber
2 yk lor peynir
4 Yeşil zeytin
Dere otu
2 adet kizarmis form ekmek

Ara
2 adet haslanmis lahana yaprak
1 adet kuru kayısı
1 bardak ayran

Aksam
Tonbalik ve salata

10 adet kuru üzüm.

2 lt su icildi ...yesil cay icerim birazdan

Ausencia ve Ahu060812 45 dakika yürüyus ve 45 dakika eliptik yapildi...

Ayyy alllahm korusn yazın 73 71 gezindim hep ankara sokaklarinda hele ki lohusa iken bayram girdi araya giyecek bişi bulamiodim aldim hep giyilemicek şeyler kaldı oyle. . Menu yaziyim de . Bu ekmek olayı çok zor gelio bana hepten kestim . Umarim artık alışır bünyem . Burnumâ burnuma kokuyor her seFerinde

Kızzz bu nee bişi yememisin masaallah

Menu yaziyorum
Sabah
limonlu ilik su iki ısırık cezerye
Ögle
2 buçuk yumurta haşlama ( 3 tane kaynattm 1 inin sarısini ogluşâ ayirdim da cok mu ki )
Kaşar peynir ve beyaz peynir . 4 er dilim
1kirmizi koz biber
Ara 1 kuru incir
Akşam
1 buyük tabak türlü yemeği ( patlican patates y. fasulye )
1 yemek k. Pirinç Pilavı
Salata Yoğurt
Su 2 lt gecmStr
Çay saati allah kerim. Ausencia

Aksam hiç mi hi c ekMek yemedın. . Ben d é ton balıgı aldım ama öğle canım istemedi kahvaltı gibim olunca benm öğle

Aksam hiç mi hi c ekMek yemedın. . Ben d é ton balıgı aldım ama öğle canım istemedi kahvaltı gibim olunca benm öğle
Canim ben aksamlari yemiyorum bir tek sabahlari etiform ekmek yiyorum..nadiren bi iki aksam 1 tane etiform yemistim corbanin yaninda o kadar..

Kız hem 2,5 yumurta hem 4 er dl peynirler çok olmuş gerçekten kaşar çok yağlıdır çok nadir tüket bazıları peynirle yumurtayı bile aynı anda yemez ben pek dikkat edemem gerçi de okadar peynir çok olmuş naptın peynir arası yumurta mı yedin ekmek olmayınca veroo
Yay başka bisey isteseynisim Allah'tan.bi geldim ki ıspanak ayiklanmış yıkanmış.
Ay ne güzel valla gerçekten temiz kalpliymişsin Nerdeyse ıspanakta yemeğe dönecekmiş haa

Menü vereyim yemeğe çıkmadan
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Yarım bardak kefir

Ara 7 çiğ badem

Öğle
1 kepçe çorba
Salata
Yoğurt
Karnabahar

Ara
7 çiğ badem

Akşam
Yoğurt
Salata
Karnabahar

Ausencia

Su 2lt
Yeşilçay 2 fincan
Zencefil 2 fincan

Yemeğe gidiyorum görüşürüz kızlar

Menum 07.02.2017 Sali
Sabah
3 tvk brgr
1 kk peynor
5 zeytin
2 dlm ekmek
1 bardak cay

Öğle
1 tost

Aksam
2 mandalin

2 lt su 2 bardak yeşilçay 60 dakika
0.750 lt dukan bira

Hayırlı aksamlar kizlar

Bende menümü vereyim
Sabah
2 haşlanmış yumurta

Öğle
Tonlu salata

Akşam
Yoğurt çorbası
Salata

Su 2,5
spor 50 dk yürüyüş

Kızlar akşam çorbam yoğurt olunca yanına yoğurt yiyemedim bi kaç çatal salata yedim yağsız
akşama kadar da yarın ki gün için uğraştım 2 tuvalet bi banyo anca temizledim bi wc ile ebeveyn banyosu kaldı oraya girmezler dedim geçtim terastı aşağıydı yukarıydı derken 20 kere de merdiven inip çıkmışımdır sonra yürüyüş yaptım sonra bahçeyi toparladım sabah börek yapacam komple süpürcem Sonra bi güzel de süslencem ay bugün yine zayıflamışsınlar iltifatlar beni her gören şok uzun süre görmeyenler hep şaşırıyo 94 lerden inip 3 beden küçülünce çok belli oldu bende

Menum 07.02.2017 Sali
Sabah
3 tvk brgr
1 kk peynor
5 zeytin
2 dlm ekmek
1 bardak cay

Öğle
1 tost

Aksam
2 mandalin

2 lt su 2 bardak yeşilçay 60 dakika
0.750 lt dukan bira

Hayırlı aksamlar kizlar
Kız bu tavuk burgerle hazır demi çok yağlı onların içinde ne olduğu bilinmez hadi yedin 1 tane ye 3 tane çok olmuş yine düzensiz olmuş kız menün akşamda yok bari bi yoğurt falan yiyeydin

Kizlar pazartesi + 700 le basladim sadece pazar yediklerim yuzunden facia dedim pazar icin ama oyle aman aman borekler tatlilar yemedim yani..12 de kahvalti yaptim normal. Aksam kizarmis balik iste o balik ve tv seyrederken yedigim kuru kayisi ve dut kurusu..1 avuc. Iste bu yani sebep. Esim 2 katimdan cok yiyor 1 gram almiyor ben yedigimde hop geri geliyor 1 haftalik emegim.yillardir al ver al ver olunca destek gördüğüm falan yok hic. 800 gram verdim diyorum el cevap 1 hafta ac kalip o kadarcik mi verdin ?? İvit cınım dedim bende..valla eşimi sucladigim falan yok bir diyeti sonuna kadar goturemeyen bende tabi..su 2 gun yedigimi 2 ogunde yiyor insanlar..kahrolsun metabolizma yavaşlığı

Abla bende balık ve et yeyim sabaha direk +500 700 oluyomuş ben balık yapmaz sanıyordum oda yapıyo o kilo değildir yani sıkma canını

Abla bende balık ve et yeyim sabaha direk +500 700 oluyomuş ben balık yapmaz sanıyordum oda yapıyo o kilo değildir yani sıkma canını
Oylede Ahum 2 gunum onu temizlemek ile geçti..belki 75 lere duserdim yarina..kafami nereye vursam..dur suraya vurayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…