Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar kendinizi bu bebek gibimi hissediyorsunuz ben aynen oyleyim yemek gorunce tepe taklak gidesim geliyor ama yapmiyacam bu kilolardan kurtulana kadar
[video]http://www.youtube.com/results?search_query=s%C3%BCt%C3%BC+g%C3%B6ren+beb ek&aq=f[/video]

[video=youtube;29TclJcFI-I]http://www.youtube.com/watch?v=29TclJcFI-I&NR=1[/video]
calisanlara sormak lazim gercekten boylemi yapiyorlar bugunde pazartesiymis bi pencereden izleyim bakayim

ben geldimmm...hos geldimmmm..sefaler getirdimmm

ben haftasonu cevizli karamelli dondurma yedimm canim cokkk cektiii....

sonrada yedim diye kalktim butun evin camlarini sildim icli disli sabah tarildim, 1gr almamisim..
ama malesef yine regl olamadim daha..dogumkontrol hapini biraksam birkac ay sonra geri baslasam bir sorun olurmuki kizlar??:26:

[video=youtube;29TclJcFI-I]http://www.youtube.com/watch?v=29TclJcFI-I&NR=1[/video]
calisanlara sormak lazim gercekten boylemi yapiyorlar bugunde pazartesiymis bi pencereden izleyim bakayim

vallaha billaha tallaha ayni beni anlatmis video bugun surunerek geldim resmen ...kardesimde hic uyutmadi... halim harap durumda

kiz sen evlimisin ayrica dikkat edersen biseycik olmaz birak az vucudun dinlensin buna ihtiyaci var surekli hap iyi degil bence
vallaha billaha tallaha ayni beni anlatmis video bugun surunerek geldim resmen ...kardesimde hic uyutmadi... halim harap durumda

hoşgeldin gülümmm
ne güzel etmişsin hem canının istediğini yemiş oldun hemde kilo allmadın..
canım hapı zaten 21 gün alıp 7 gün ara vererek kullanmıyormusun. o 7 günlük arada mutlaka regl olman lazım..
bu sekilde olmuyorsan doktora git baska bi sorun vardır..
malesef yedim yumurtayıı haşlamıştım çünkü :18::18:
böyle başlarsam kilo veremezmiyim yani

nys canım bu gün protein günü yap sen aksama kadar protein içeren seyler yee yarın 5 g 5 e baslarsın..
diyetin bir düzeni var ilk gün su atılıyor 2. gün sebze ile detoks 3. gün protein alıp yağ yakımı 4. gün yine detoks 4. gün proteinle yağ yakımı..
bu düzeni değiştirdiğinde kilo veriorsun ama tatmin edici sekilde olmuyor verdiklerin..

kiz sen evlimisin ayrica dikkat edersen biseycik olmaz birak az vucudun dinlensin buna ihtiyaci var surekli hap iyi degil bence
yok canim evli degilim ama 5 yildir dogum ontrol hapi kullaniyorum...regl sancilarim cok fazla oluyordu..ozaman vermisti doktor ogunden beride yutuyorum ama son bir yilda belki 5defa zor hastalanmisimdir...artik birakmak istiyorum sonucta bekarim bir yan etkisi olacak diye korkuyorum vallaha:18::18:

meyvem eskiden oyle oluyordu..carsamba gunu son hapimi yutuyordum haftasonuna kesin hastalaniyordum...ama simdi olmuyorum...bir hatayida gecti ama hala birsey yok...doktorada gittim..haptan olmustur diyor..kisiye gore degisir ama regl olmasanda sorun degil...birakir birakmaz olursun yine dedi eger olmazsanda regl olabilmen icin hap var dedi ama bana riskli geldi...nedense cocugum olmaz diye cok korkuyorum:18::18:

gülüm hormonları zaten 10 seneden uzun kullandıttırmıyorlar..
ben regl olmak için ilac kullanıyorum arada pcos um bendede düzensizlikler oluyordu 1 senede 4 kez adet olduğumu bilirim şükür şimdi düzenli gidiyor aradabi takılıyor ozamnda ilac kullanıyorum öyle oluyorum..
canım bırak hapı diyemem bi dr git hormonlarına bakıt eğer normalse bırakırsın. cok uzun süredir kullanıyormussun ki kullanma sebebinde ağrılı ve fazla olmasıymıs bence kullanmanı gerektiricek bi durum yok keske fazla olsaa kilo vermede yardımcı sonucda sen zayıflayınca görbak adetlerinde düzene giricek..

kızlar buraya acaip yağmur yagıyor şimşekler çakıyor feci şekilde 2 gündür durmadı hatta sabah bayaa dolu yağdı dizimden 1 karış yukarısından ayakkabıya kadar ıslak durumdayım şalım var burda ayağıma örttüm ama ıslak işte akşama kadar anca kurur gibi

canim doktor birde bende erkek hormonu var demisti..18 yasindayken cenemin altinda tuglenme olmustu..onun icinde iyi gelir demisti..ozaman iyi gelmesi icin yaninda bir hap daha vermisti...o hapi kullaninca ne tug kaldi ne birsey..onunda hastalandigimda yutmam lazim 15 gun boyunca...ama hastallanamadiktan sonra ne anlami var diye dusunuyorum:26: yani kafam karisik...doktorum erkek sorun yok diyip duruyor

tatlım sorun yoksa bıraktırsın ozamn ilacı 3 ay sonra kontrole cağırsın zaten regl nin 2.-3. günü kan testi yapılıyor bi problem varsa ozamn mutlaka cıkar simdi ilac baskılıyor olabilir ..
sen doktora gir regl olman için ilacı al tatlım testlerin normal cıkarsada bırakmak istediğini söyle ne dicek bakalım..
eğer devam et dersede sebebini sor mutlaka regl olamadığın halde ilacı kullanmanın bi anlamı yok sonucda..
regl olmadığın yumurtalıklarının catlamadığını gösterir..

cahilce bir soru olacak ama yurmurtaliklar catlamazsa ne olur? hani hastalanmiyorum ama baska bir problem olurmu?

tuh keske cabucak kurutabilecegin birsey olsa...hastlanmazsin insallah canim..

canım dün burasıda öyleydi allahtan evdeydim..
ayy ıslak ıslak hasta olursun yaaa

cahilce bir soru olacak ama yurmurtaliklar catlamazsa ne olur? hani hastalanmiyorum ama baska bir problem olurmu?

canım yumurtlama olmazsa regl olmazsın bak sana söyle anlatayım bi kadın adetinin 15. günü yumurtlama günüdür o sırada ilişkiye girerse döllenme olabilir ve hamile kalır o yumurta bebeği olusturur eğer ilişki durumu yoksa yumurta vücuttan dısarı atılır yani regl olarak.
yumurtlama olmazda döllenme olmaz..

günaydın herkese...

günaydın cemrecim bende bu kız nerelerde kaldı hafta sonu neler yaptı diyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…