Evet kefir dunde vardı aslında yarın içinde düşünüyor dum olmasami bilemedim şimdi şişlik ondan olurmu ki acaba light süt ile kendim yapıyorum ama bilemedim
Merhaba şekerler
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kupa yeşil çay
Öğlen
50 gr. ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Ara
1 kupa yeşil çay
Akşam
1 tabak şehriye çorbası
1 kase yoğurt
Su: 3-3,5 lt.
Spor: 3+2+1= 6 mil LeslieAusencia @Ahu060812 @begum75
Sağolasın canım benim ♡♡♡saydin78 canım hayırlı güzel haberler verirsin inşallah dualarımız seninle RABBİM yar ve yardımcı olsun
Valla kuzum o kadar ütüden sonra az önce yaptığım son 1 mili zor şer bitirdim
Wooow 6 mil leslie
Aminnn canım benim Aminnn inşallahBildiğim menü zaten , bir tek karnabahar süpriz oldu ama ... o da işe yaramış gibi
Afiyet olsun canım ... şu lahanaları yaprakta olsa her gün yemesen mi ?
Ekmeği tamamen kesmene gerek yok vero ... kepek ekmek ya da tb ekmek ...ya da form etimek tüketebilirsin .
Mesela akşam ekmek yemeden başarı ile sofradan kalmışsın ama pirinç pilavı yerine 1 dlm kepek ekmekle , salata yoğurdunu yesen , türlünün de patateslerini almasan ... çok daha iyi olurdu .
Ha yine de süper vero menüsü o ayrı . Sabah ki yumurtayı haşlanmış 1 , tavada 2 den fazla tüketme .
Ispanak için bundan daha güzel tutan bir dua olmazdı :) yıkansın ayıklansı ..gerisi 5 dk .
Afiyet olsun canım .
Canım kefir dünde vardı , karıştırıyor muyum ? Her gün olmasını bilemedim . Sağlıklı çok ama her bünyede farklı tepkisi var .
Ahhhh deli ... ahhhh tost mu ? hemde dışardandır o
Burgerlerde
Mutasyona uğramış 4 gün
Canım benim , yemediğinde dert geçiyor mu ?
Sende ben gibisin ... sana diyorum ama moralim bozukken yemek hiç aklıma gelmez .
Hadi toparla kendini be gülüm
Ya erkekler bu konuda biraz şanslı mı ne ?
Bende kolay kilo veriririm eyvallahta , eşimin yediklerini yesem 90 olurum bir çırpıda .
Bu mesajı tek beğenen ben olmuşumneden acaba
Şubat olmasa ne güzel olur :)) Neyse uzun süre kalman iyi olmuş , o sürede uygun zaman illa ki ayarlanır .
Umarım sana da şanslı geliriz buluşmada , tedavin çok güzel sonuçlar verir
Tatlım ödem sorunu olur diye vücutta su tutan tuzdan uzak durmakta fayda var . Şalgam gibi ...
Mimunun durumu diyet değil canımCanı sıkkın bu ara .
Gelip aramızda olsa , dağıtacağız kafasını da
Kaptanim lahanalari bagirsak lif ihtiyaci icin yiyorum malum makat catlakligim var eger nüksederse haftalarca acisi oluyor cok sukur suan iyiyim...yani ondan yiyorum yoksa yemem...Bildiğim menü zaten , bir tek karnabahar süpriz oldu ama ... o da işe yaramış gibi
Ekmeği tamamen kesmene gerek yok vero ... kepek ekmek ya da tb ekmek ...ya da form etimek tüketebilirsin .
Mesela akşam ekmek yemeden başarı ile sofradan kalmışsın ama pirinç pilavı yerine 1 dlm kepek ekmekle , salata yoğurdunu yesen , türlünün de patateslerini almasan ... çok daha iyi olurdu .
Ha yine de süper vero menüsü o ayrı . Sabah ki yumurtayı haşlanmış 1 , tavada 2 den fazla tüketme .
Ispanak için bundan daha güzel tutan bir dua olmazdı :) yıkansın ayıklansı ..gerisi 5 dk .
Afiyet olsun canım .
Canım kefir dünde vardı , karıştırıyor muyum ? Her gün olmasını bilemedim . Sağlıklı çok ama her bünyede farklı tepkisi var .
Burgerlerde
Mutasyona uğramış 4 gün
Sende ben gibisin ... sana diyorum ama moralim bozukken yemek hiç aklıma gelmez .
Bende kolay kilo veriririm eyvallahta , eşimin yediklerini yesem 90 olurum bir çırpıda .
Şubat olmasa ne güzel olur :)) Neyse uzun süre kalman iyi olmuş , o sürede uygun zaman illa ki ayarlanır .
Tatlım ödem sorunu olur diye vücutta su tutan tuzdan uzak durmakta fayda var . Şalgam gibi ...
Bende araştırdım öyle yazıyor nette ondan yaptım aslında of kafam karıştı
Yapmaya devam edeyim o zaman zaten oğlum için yapıyorum
Yapmaya devam edeyim o zaman zaten oğlum için yapıyorum
saydin78 canım benim
pamukskr kafan karışmasın canım , geçtiğimiz haftalarda da içiyordun değil mi ? demek ki sende işe yarıyor . Kefir çok sağlıklı ... ben sadece her gün tüketme konusunda kararsız kaldım .
ada81 canım o zaman ye tabii . ben senin fissür sorununu unuttum . Aman aman gelmesin bir daha .
Nare83 tatlım afiyet olsun ... yarın ne var menünde ?
Pazartesi menü bildirimi 06.02.2017 ( Antakya )
KALKINCA : 1 fincan sade kahve, 1 küçük kase bol tarçınlı sütlaç
KAHVALTI: 1 dilim beyaz ekmek, 2 etimek, tavada yumurta, peynir, domates, 2 tk çilek reçeli
ARA : sütlü kahve , 2 çay kaşığı zencefil – bal
ÖĞLE : 1 büyük kase yoğurt, 2 kaşık mantı, 1 adet içli köfte, 1 muz
ARA :
AKŞAM : 2 küçük kapya, 1 küçük patlıcan dolması, 1 kase yoğurt, 3 yk taze fasulye
ARA : yok
SU : 3 lt
SPOR : yok
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Salı menü bildirimi 07.02.2017
KALKINCA : 1 fincan nescafe, 1 kk büyüklüğünde ev yapımı az şekerli kek
KAHVALTI: tavada yumurta, peynir, az zeytin, domates, 1,5 lavaş ekmek ,1 yk zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı zahter ve bunu yemek için bir kaç lokma somun ekmek
ARA : 10 badem, 2 kuru kayısı, 1 şekersiz türk kahvesi
ÖĞLE : yok
ARA : 1 fincan sahlep
AKŞAM : 3 yk mantı çorbası, 2 küçük patlıcan dolması, 1 kase yoğurt, 3 yk taze fasulye
ARA : henüz yok, meyve olur sanırım.
SU : 3 lt
SPOR : 2 saat çarşıda yürüyüş
Sen de benim canımsaydin78 canım benim
pamukskr kafan karışmasın canım , geçtiğimiz haftalarda da içiyordun değil mi ? demek ki sende işe yarıyor . Kefir çok sağlıklı ... ben sadece her gün tüketme konusunda kararsız kaldım .
ada81 canım o zaman ye tabii . ben senin fissür sorununu unuttum . Aman aman gelmesin bir daha .
Bu hafta devam edeyim o zaman hafta ya bakarız duruma göresaydin78 canım benim
Canım sıkıntın ne bu kadar olmaz yapma kendine bunu bu diyet değil lütfen
Bildiğim menü zaten , bir tek karnabahar süpriz oldu ama ... o da işe yaramış gibi
Afiyet olsun canım .
Burgerlerde
Mutasyona uğramış 4 gün
dün kötüydü biliyorum acayip bi iştah vardı kontrol edemediğim.Kırmızı ile işaretlediklerim feci sherry .
Menünü görünce suratım düştü .
Yani kahvaltıda 2 dlm etimek yerken o beyaz ekmek neden ?
Hemde zaten yumurta varken .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?