Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aminnn canım benim Aminnn inşallah ♡♡♡ benim de aklım marttan yana ama bakalım kısmet tatlım hayırlısı eminim uğurlu gelir benim güzellerim ay çok istiyorum inşallah nasip olur sizleri görmek kucaklaşmak

Kaptanim lahanalari bagirsak lif ihtiyaci icin yiyorum malum makat catlakligim var eger nüksederse haftalarca acisi oluyor cok sukur suan iyiyim...yani ondan yiyorum yoksa yemem...

Ausencia cnm karninahari mecbur yedim kahvaltıda yoktu, aksamada malum sebze suyu icicem onuda yesemesem düşer bayilirdim şuan migdem gür gur ama çok mutluyum valla dün feciydim

mimu88 cnmm bazen banada oluyor eskiden mutfağa dalardim cnm sıkılsa şimdi varsa yoksa çay kahve

saydin78 canım benim

pamukskr kafan karışmasın canım , geçtiğimiz haftalarda da içiyordun değil mi ? demek ki sende işe yarıyor . Kefir çok sağlıklı ... ben sadece her gün tüketme konusunda kararsız kaldım .

ada81 canım o zaman ye tabii . ben senin fissür sorununu unuttum . Aman aman gelmesin bir daha .

Nare83 tatlım afiyet olsun ... yarın ne var menünde ?

Pazartesi menü bildirimi 06.02.2017 ( Antakya )

KALKINCA : 1 fincan sade kahve, 1 küçük kase bol tarçınlı sütlaç

KAHVALTI: 1 dilim beyaz ekmek, 2 etimek, tavada yumurta, peynir, domates, 2 tk çilek reçeli

ARA : sütlü kahve , 2 çay kaşığı zencefil – bal

ÖĞLE : 1 büyük kase yoğurt, 2 kaşık mantı, 1 adet içli köfte, 1 muz

ARA :

AKŞAM : 2 küçük kapya, 1 küçük patlıcan dolması, 1 kase yoğurt, 3 yk taze fasulye

ARA : yok

SU : 3 lt
SPOR : yok

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Salı menü bildirimi 07.02.2017

KALKINCA : 1 fincan nescafe, 1 kk büyüklüğünde ev yapımı az şekerli kek

KAHVALTI: tavada yumurta, peynir, az zeytin, domates, 1,5 lavaş ekmek ,1 yk zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı zahter ve bunu yemek için bir kaç lokma somun ekmek

ARA : 10 badem, 2 kuru kayısı, 1 şekersiz türk kahvesi
ÖĞLE : yok

ARA : 1 fincan sahlep

AKŞAM : 3 yk mantı çorbası, 2 küçük patlıcan dolması, 1 kase yoğurt, 3 yk taze fasulye

ARA : henüz yok, meyve olur sanırım.

SU : 3 lt
SPOR : 2 saat çarşıda yürüyüş

Sebze çorbası, biber dolması, yoğurt

Perşembe bomba menü ; fırında tavuk , ayran beni ilgilendiren kısım

Kırmızı ile işaretlediklerim feci sherry .

Menünü görünce suratım düştü .

Yani kahvaltıda 2 dlm etimek yerken o beyaz ekmek neden ?

Hemde zaten yumurta varken .

Sen de benim canım

Bu hafta devam edeyim o zaman hafta ya bakarız duruma göre

Canım sıkıntın ne bu kadar olmaz yapma kendine bunu bu diyet değil lütfen

Evet çok sağlıksız ama gerçekten ay kalkıp bişiler atıştırayım diyorum sOnra bakıyorum bu saat olmuş hadi dedikçe kalıyor bende bıraktım kalsın

Valla kaptanım haklısın ama anlarsın beni yiyesim gelmiyor hiç geçer nasıl olsa acıkacağım :)

Benim canım komple sıkkın ondan canım :)

Kırmızı ile işaretlediklerim feci sherry .

Menünü görünce suratım düştü .

Yani kahvaltıda 2 dlm etimek yerken o beyaz ekmek neden ?

Hemde zaten yumurta varken .
dün kötüydü biliyorum acayip bi iştah vardı kontrol edemediğim.
bgün daha iyiydim şükür.
reglime on gün kala olan o krizlernden birini yaşadım. geçti...

bugün yediklerim için de ögle yemedim, çarşıda çok yürüdüm telafi ettim diye düşünyüroum.
ya da ben sabah gördğüm eksileri görünce şımardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…