Ben bu cumartesi bi kuruyemisciye girdim doldurdum herseyden bi kayisiya para vermeyiz kv bahcelerinden gelir her yil...Oglen yoğurt bulabilsem iyi olacaktı.ton balikta salata da azdı.ondan bugün aciktim sanırım ama planlı yemedim bitteri. Bu kaç badem ceviz olsa iyi olacak.yarin kendime alışveriş yapmam lazım.zula boş
Hahaha
Ya şöyle bi araya gelsek ahh ahhhh
Hemde nasıl şu tartilmayan ben miyim ki acep çok da seksiyimKeşkeeee
Ne kaynatırdıkkkk , oy oyyyy
Woooooo
Hemde nasıl şu tartilmayan ben miyim ki acep çok da seksiyim
Hahahaha
Evet kefir dunde vardı aslında yarın içinde düşünüyor dum olmasami bilemedim şimdi şişlik ondan olurmu ki acaba light süt ile kendim yapıyorum ama bilemedim
Biraz araştırayım , kendin mayaladığın için bilemedim şimdi canım .
İddialı yım kaptanim elim işte gözüm oynasta baksana gözlere ya gülücük koyamıyor um yerlere yatacam yaaEn seksi benim :))))
Çok iddialısin ortim tebriklerMerhaba şekerler
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kupa yeşil çay
Öğlen
50 gr. ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Ara
1 kupa yeşil çay
Akşam
1 tabak şehriye çorbası
1 kase yoğurt
Su: 3-3,5 lt.
Spor: 3+2+1= 6 mil LeslieAusencia @Ahu060812 begum75
Cansın teşekkür ederimKizlar daha oncede kefirle ilgili yazmistim burada bahsi gecince diyetisyen arkadasima da sormustum..diyette tuketilebilir demisti..ayrica 2013 te gittigim diyetisyen yatmadan tarcinli süt vermisti onun yerine kefir icebilir miyim diye sormustum olur demisti..
Fermente ürünler tüketmek zaten bagirsaklar acisindan cok onemli..yogurt kefir salgam gibi..
Yok tatlım yaaa çok iddialı değilim. Elimden geleni yapıyorum. Teşekkürler tatlımÇok iddialısin ortim tebrikler
Koptum hala guluyorum esim diyor ne oluyor dedim sen anlamazsin hahaha
Yaaaaaaaa ben neyim öyle yaaaaaaa. 2 adet yoğurt torbasiyla
Tartı ne diyor 4 güncü şekerGittik geldik yoruldum valla ..yarina yemek yapma vakti +ütü+dus falan yine saat 1 oluryarin bakalim ne gosterecek tarti..hergun bu meraku yasamakta güzel..suraya tartiya cikan kadin emojisi de yaptir editörüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?