Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oglen yoğurt bulabilsem iyi olacaktı.ton balikta salata da azdı.ondan bugün aciktim sanırım ama planlı yemedim bitteri. Bu kaç badem ceviz olsa iyi olacak.yarin kendime alışveriş yapmam lazım.zula boş
Ben bu cumartesi bi kuruyemisciye girdim doldurdum herseyden bi kayisiya para vermeyiz kv bahcelerinden gelir her yil...

Evet kefir dunde vardı aslında yarın içinde düşünüyor dum olmasami bilemedim şimdi şişlik ondan olurmu ki acaba light süt ile kendim yapıyorum ama bilemedim

Biraz araştırayım , kendin mayaladığın için bilemedim şimdi canım .

Kizlar daha oncede kefirle ilgili yazmistim burada bahsi gecince diyetisyen arkadasima da sormustum..diyette tuketilebilir demisti..ayrica 2013 te gittigim diyetisyen yatmadan tarcinli süt vermisti onun yerine kefir icebilir miyim diye sormustum olur demisti..

Fermente ürünler tüketmek zaten bagirsaklar acisindan cok onemli..yogurt kefir salgam gibi..

Cansın teşekkür ederim

Gittik geldik yoruldum valla ..yarina yemek yapma vakti +ütü+dus falan yine saat 1 olur yarin bakalim ne gosterecek tarti..hergun bu meraku yasamakta güzel..suraya tartiya cikan kadin emojisi de yaptir editörüm
Tartı ne diyor 4 güncü şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…