Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yap cnm tabi , pamuk sendemi katı meyve sıkacağı ile yapiyordun üç günluk yapmak mantıklı sanki ya , sevmiyorum zaten katı meyve sıkacağini
Evet canım hergun sıkıp taze taze içiyor dum bu sene fitmix aldım posası ile sıkıyor ben beğenmedim icilmiyor katı meyve sıkacağı daha iyi zor ama iyi

Eeee be shery o eksiler artı olunca ne faydası var ?

Ben eksi görünce daha bir gaza gelirim , sende dene

Kızlar oğlan arkadaşındaydı arabayı da eşim götürmüştü getirmedi bende yürüyerek gittim almaya maksat yürümek arkadaş gelme biz getiririz dedikçe YOk yok gelecem dedim kadın en son bizim burda çok köpek var karşına çıkar falan desede ben korkmam köpeklerden geliyom sen hazırla oğlanı dedim koşar adımla 30 dk daha yürüdüm havalar ısınınca yürüyüş te katçam sabahları diyete değişiklik yapıcam böylece

Canim tatli krizlerin icin daha saglikli seyler bulundur hem emziriyorsun kizin icinde faydali olur...bak sutlac yerine iki adet hurma yiyebilirsin iki adet inan seker ihtiyacini keser hem sut yapar...ayrica findikla kuru uzum yee yine sutum artar hem saglikli karbonlar kilo olarak donmez...benimde tatli krizlerim oldugunda boyle yapiyorum disarda harcadigim abur cubur parasini kuruyemişciye gidip orda harciyorum...ben cikolatasiz yasayamam zannediyordum simdi inan aklima gelmiyor..kayisi , hurma , kuru uzum , kuru erik , cig findik , cig badem ve ceviz artik bizim abur cubur dolabimizda bunlar var ....

Sabah 1 yumurta 1 parça peynir 1 tutam tere
Öğlen ton balıklı salata
Ara 1 parça bitter
Ara 1 galeta
Akşam
1 tabak yoğurtlu ıspanak
1 elma 1 parça peynir tadımlık nohutlu hindi
Spor 3 mil leslie 20dk tempolu yürüyüş

Oglenki salata azdı akşama çok aciktim

Doktorum bitterden de vazgec sağlik acisindan soyluyorum fazla oldugu icin degil...hurma kayisi ceviz findik fistik ...ben zamaninda bitteri ekmek arasi yapar yerdim yuhh dediginizi duyar gibiyim ) cunku cikolta yedikce insan acaba baska daha ne yesem diye araniyor en iyisi vazgecmek oldu benim icin..

Açıkçası başka bisey yoktu bana çok iyi geliyor bitter barsaklarimi çalıştırıyor. 1 kare bittere diyetisyen izin veriyordu.

Açıkçası başka bisey yoktu bana çok iyi geliyor bitter barsaklarimi çalıştırıyor. 1 kare bittere diyetisyen izin veriyordu.
Iyi geliyorsa sorun yok beni daha cok yemeye tesvik ediyor..bitter yiyeyim ardindan mutlaka baska seyler yiyorum..

Iyi geliyorsa sorun yok beni daha cok yemeye tesvik ediyor..bitter yiyeyim ardindan mutlaka baska seyler yiyorum..
Oglen yoğurt bulabilsem iyi olacaktı.ton balikta salata da azdı.ondan bugün aciktim sanırım ama planlı yemedim bitteri. Bu kaç badem ceviz olsa iyi olacak.yarin kendime alışveriş yapmam lazım.zula boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…