Kuzum biliyorsun misafirim burada.Canim tatli krizlerin icin daha saglikli seyler bulundur hem emziriyorsun kizin icinde faydali olur...bak sutlac yerine iki adet hurma yiyebilirsin iki adet inan seker ihtiyacini keser hem sut yapar...ayrica findikla kuru uzum yee yine sutum artar hem saglikli karbonlar kilo olarak donmez...benimde tatli krizlerim oldugunda boyle yapiyorum disarda harcadigim abur cubur parasini kuruyemişciye gidip orda harciyorum...ben cikolatasiz yasayamam zannediyordum simdi inan aklima gelmiyor..kayisi , hurma , kuru uzum , kuru erik , cig findik , cig badem ve ceviz artik bizim abur cubur dolabimizda bunlar var ....
Kaptanım
Hehe çok komik
Bana diyetisyen önermişti canım hergün akşam 1bardak ara öğün yap demişti ama
Çok hoşuma gittinasil hitap edeceğimi bilemedim
Aa öyle mı haşlama 1 tane mi yisem.ama Cok az .zaten ekmeksız yiyomBildiğim menü zaten , bir tek karnabahar süpriz oldu ama ... o da işe yaramış gibi
Afiyet olsun canım ... şu lahanaları yaprakta olsa her gün yemesen mi ?
Ekmeği tamamen kesmene gerek yok vero ... kepek ekmek ya da tb ekmek ...ya da form etimek tüketebilirsin .
Mesela akşam ekmek yemeden başarı ile sofradan kalmışsın ama pirinç pilavı yerine 1 dlm kepek ekmekle , salata yoğurdunu yesen , türlünün de patateslerini almasan ... çok daha iyi olurdu .
Ha yine de süper vero menüsü o ayrı . Sabah ki yumurtayı haşlanmış 1 , tavada 2 den fazla tüketme .
Ispanak için bundan daha güzel tutan bir dua olmazdı :) yıkansın ayıklansı ..gerisi 5 dk .
Afiyet olsun canım .
Canım kefir dünde vardı , karıştırıyor muyum ? Her gün olmasını bilemedim . Sağlıklı çok ama her bünyede farklı tepkisi var .
Ahhhh deli ... ahhhh tost mu ? hemde dışardandır o
Burgerlerde
Mutasyona uğramış 4 gün
Canım benim , yemediğinde dert geçiyor mu ?
Sende ben gibisin ... sana diyorum ama moralim bozukken yemek hiç aklıma gelmez .
Hadi toparla kendini be gülüm
Ya erkekler bu konuda biraz şanslı mı ne ?
Bende kolay kilo veriririm eyvallahta , eşimin yediklerini yesem 90 olurum bir çırpıda .
Bu mesajı tek beğenen ben olmuşumneden acaba
Şubat olmasa ne güzel olur :)) Neyse uzun süre kalman iyi olmuş , o sürede uygun zaman illa ki ayarlanır .
Umarım sana da şanslı geliriz buluşmada , tedavin çok güzel sonuçlar verir
Tatlım ödem sorunu olur diye vücutta su tutan tuzdan uzak durmakta fayda var . Şalgam gibi ...
Mimunun durumu diyet değil canımCanı sıkkın bu ara .
Gelip aramızda olsa , dağıtacağız kafasını da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?