Sende evde kalacaksan oooooo diger hatunlar ne yapsin ...Ay ben niye kendimi evde kalacak gibi hissediyorum
Ben okuldan mezun olana kadar fosilleşecem çağ falan değişecek yalnız bunu unutmayalımSende evde kalacaksan oooooo diger hatunlar ne yapsin ...
30 yaşında evlenmek geç mi senceeSende evde kalacaksan oooooo diger hatunlar ne yapsin ...
22 yaşındaki böylesi guzel bir kızın aklina.gelecek son şey olmaliydi bu ..Ay ben niye kendimi evde kalacak gibi hissediyorum
Kızzzz nediiii nn senn. Var ya dedikodu olcek ama bizim okulda bi kaç tip var sittiin sene kalsa evlenemicek tipler. Kiminin boyu kiminn yüzü kiminin kilosu hep bi problemli töbe ee de.Ay ben niye kendimi evde kalacak gibi hissediyorum
Ben 29 yasinda evlendim canim yani hiccc gec degil30 yaşında evlenmek geç mi sencee
Kuzu bu hafta yoğunluktan yapamıycam demiştim direk Perşembe sonuç açıklıycam sporlarınız bende merak etme belki de hep böyle yaparım birinci kendini bilemesin diyeAhu060812 canim bu hafta spor listesi yok muuuu goremedim
Oğluma alayım seni saadetAy ben niye kendimi evde kalacak gibi hissediyorum
Hayır!30 yaşında evlenmek geç mi sencee
Bence herkes en az 1 kere evlenmeliHayır!
(31 de ilk, 37 de 2. Ci evliginini yapan smiley...)
Tarti stabil saydinim. 4 e bi tamamlayayim eger iyi giderse belki haftaya da yaparım ama diyetten midir nedir agzimin icinde ufak yara oldu 2 gündür..Tartı ne diyor 4 güncü şeker
Cee eee diyip gidiyosun hepİyi geceler
Ideali 1 kez tabi dee bazen olmuyor işte.Bence herkes en az 1 kere evlenmeli
Işte o zaman pes etmemeli insan.Ideali 1 kez tabi dee bazen olmuyor işte.
Ilk atışta 12 den vurulmuyir hep
Teşekkür ederim ama yalnızlık işte bazen düşündürüyor insana :/22 yaşındaki böylesi guzel bir kızın aklina.gelecek son şey olmaliydi bu ..
Benim de kilom problemli yüzümü hadi beğenen beğenir göreceli de kilo... neyse verecez di mi :)Kızzzz nediiii nn senn. Var ya dedikodu olcek ama bizim okulda bi kaç tip var sittiin sene kalsa evlenemicek tipler. Kiminin boyu kiminn yüzü kiminin kilosu hep bi problemli töbe ee de.
Ay ne güzel ben çok sevindim bunu duyduğuma :) etrafımda çok kişi en geç 25 ondan sonra geç oluyor diyooBen 29 yasinda evlendim canim yani hiccc gec degil)))
Al valla senden iyi kaynana mı bulucamOğluma alayım seni saadet
Çok iyi böyle bi örnek de duymak. Evet belki yaşın kaç okulunu oku niye bunu dert ettin diyorsunuz ama işte...Hayır!
(31 de ilk, 37 de 2. Ci evliginini yapan smiley...)
Aaa ben de 28de bitirecem de birini bulup evlenmem 30u belki daha da fazlasını bulurlittlecoffeedoc ben tıbbi 10 yıl da bitirdim 28nde evlendim.
Aynen dohturm.Işte o zaman pes etmemeli insan.
Saadetim yalnizlik allaha mahsus.Teşekkür ederim ama yalnızlık işte bazen düşündürüyor insana :/
Benim de kilom problemli yüzümü hadi beğenen beğenir göreceli de kilo... neyse verecez di mi :)
Ay ne güzel ben çok sevindim bunu duyduğuma :) etrafımda çok kişi en geç 25 ondan sonra geç oluyor diyoo
Al valla senden iyi kaynana mı bulucamahaha
Çok iyi böyle bi örnek de duymak. Evet belki yaşın kaç okulunu oku niye bunu dert ettin diyorsunuz ama işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?