Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlar geçen hafta yoktum. oğluşumu çok acele hastaneye yatırdık. oyüzden kilo bildirimindede bulunamadım.nasıl gidiyor diyetler bakalım

bi tanıdık da gördüm ben dr çatlatmak için iğne yaptı şimdi bi kızı var korkma dermansız dert vermesin allah

amin canim, ama yinede korkuyorum iste..bizim akrabanin kizi vardi kilodan yaglanma olmus hamile kalamiyordu, sonunda hallettiler ama olmaz diyorlardi kesin..bendeo ndan korkuyorum galiba...eniyisi birdaha doktora gitmek..cunku adet oldugumda kullanmam gereken hapi kullanmazsam dogumkontrol hapininda o hap olmadan bir faydasi olmuyor

slm kızlar geçen hafta yoktum. oğluşumu çok acele hastaneye yatırdık. oyüzden kilo bildirimindede bulunamadım.nasıl gidiyor diyetler bakalım

gecmis olsun canim, oglun nasil oldu simdi??? bizde bilmiyorduk saolsun tutku soyledi..bizde seni ayni gectik gecen hafta..Allah birdaha gostermesin insallah.

benim iş yerinde var benden 6 ay falan önce evlendi onada demiş içi yağ tutmuş kız çok feci diet yaptı benim gibiydi oysa kilosu herkesde aynı olmuyor demekki zayıfladıktan sonra hamile kaldı şu an 3 kızı var

Çok sağolun kızlar iyiyiz şuanda çok şükür hastaneden çıktık işte evde ilaçlar iğnelerle iyileşeceğiz inş.

merhaba kızlaarr... sizden bugün de izninizi isteyeceğim, maalesef faranjit olmuşum.. işe gitmedim bugün, doktor bir sürü ilaç verdi.. bugün dinleneyim de yarın inşallah hem işe gideceğim hem de aranıza döneceğim...

kendinize iyi bakın...

herkese hayırlı sabahlar yürüyüşten sonra artık tek isteğim sizin yanın ıza gelmek inşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur
wooowww bizim icin ne büyük gurur
1.62 canım boyum ..
kemiklerim ince ama vücudum cok sarkık yumosum yanii ondan şişman duruyorum bende..
ayyy meyveee sanki beni anlattin.benim kemiklerim o kadar inceki,kirilacak gibi.Ama etim puding gibi,cok sinir oluyorum.tas gibi bir hatun hic olamiycam yaa
harika bir video buuuuu
gecmis olsun Ceyce.Allah uzun ömür versin oglusuna

gecmisler olsun canim.git dinlen tabiiki.öpüyoruz seni

seni görürsem hemen tanırım ben o kadar şekersin ki....
geçmiş olsun canııım...

ah canım hasta olursun ya sıcak bi şeyler iç ...
geçmiş olsun oğluşuna...
herkesde farklı oluyor bende evlendiğimde 95 dim 3ünede sorunsuz hamile kaldım...sonuncuda 140 kiloydum hatta allah verirse herşey oluyor valla...
askerimi çok özledim :84::84:
dur kız evlenince doyarsın görmeye..bu günlerin tadını çıkarr...

selam kızlaar...tartıldım aynıyım....ama bağırsaklarım 2 gündür çalışmıyor kilo vermiş çıkardım yoksa.. sinemeki alıp içicem bu gün biraz ödem atiiim...

selam kızlaar...tartıldım aynıyım....ama bağırsaklarım 2 gündür çalışmıyor kilo vermiş çıkardım yoksa.. sinemeki alıp içicem bu gün biraz ödem atiiim...

bende de sadece 100 gram eksiklik var yaa.cok az.cumaya kadar 500 gram vermek istiyorum insalah.ama gerci 3 gündür hic spor yapmadim.onun etkisi olabilir.Allah izin verirse bu 4 gün boyunca 5 mil yapicam her gün.o zaman belki 500 grami verebilirim

valla korkutmus gibi olmayayim ama bende hap kullanmayi tehlikeli diye duydum bekarken sonradan cocuk olmasini engelliyormus.:26:

sakın kaçamak yapma cumaya kadar verirsin..ben de spor yapamıyorum kızımı bırakcak yer yok bulsam yeniden yazılcam hemen spora kreş var ama 3 yaş sonrası alıyorlarmış yinede gidip konuşcam bakalım..havalarda az ısınsa kızım la çıkıp yürücem çok güzel yürüyüş parkuru var 2 saatlik...

evet canim haklisin,kacamaksiz gecirmem lazim önümüzdeki haftalari.sporu da kasamlari yapiyorum ben.yag yakmak icin sporun aksamlari yapilmasi gerektigini duymustum.gece yatincada metabolizma canli kaliyormus.yani bu 4 aksam Leslie yapmaliyim.

kizin insallah alirlar,sende spora baslarsin insallah.sporsuz olmuyor kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…