dogacim benimde korktugum bu zaten :18::18:
bi tanıdık da gördüm ben dr çatlatmak için iğne yaptı şimdi bi kızı var korkma dermansız dert vermesin allah
slm kızlar geçen hafta yoktum. oğluşumu çok acele hastaneye yatırdık. oyüzden kilo bildirimindede bulunamadım.nasıl gidiyor diyetler bakalım
slm kızlar geçen hafta yoktum. oğluşumu çok acele hastaneye yatırdık. oyüzden kilo bildirimindede bulunamadım.nasıl gidiyor diyetler bakalım
amin canim, ama yinede korkuyorum iste..bizim akrabanin kizi vardi kilodan yaglanma olmus hamile kalamiyordu, sonunda hallettiler ama olmaz diyorlardi kesin..bendeo ndan korkuyorum galiba...eniyisi birdaha doktora gitmek..cunku adet oldugumda kullanmam gereken hapi kullanmazsam dogumkontrol hapininda o hap olmadan bir faydasi olmuyor
wooowww bizim icin ne büyük gururherkese hayırlı sabahlar yürüyüşten sonra artık tek isteğim sizin yanın ıza gelmek inşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur
ayyy meyveee sanki beni anlattin.benim kemiklerim o kadar inceki,kirilacak gibi.Ama etim puding gibi,cok sinir oluyorum.tas gibi bir hatun hic olamiycam yaa1.62 canım boyum ..
kemiklerim ince ama vücudum cok sarkık yumosum yanii ondan şişman duruyorum bende..
harika bir video buuuuukizlar kendinizi bu bebek gibimi hissediyorsunuz ben aynen oyleyim yemek gorunce tepe taklak gidesim geliyor ama yapmiyacambu kilolardan kurtulana kadar
[video]http://www.youtube.com/results?search_query=s%C3%BCt%C3%BC+g%C3%B6ren+beb ek&aq=f[/video]
gecmis olsun Ceyce.Allah uzun ömür versin oglusunaslm kızlar geçen hafta yoktum. oğluşumu çok acele hastaneye yatırdık. oyüzden kilo bildirimindede bulunamadım.nasıl gidiyor diyetler bakalım
merhaba kızlaarr... sizden bugün de izninizi isteyeceğim, maalesef faranjit olmuşum.. işe gitmedim bugün, doktor bir sürü ilaç verdi.. bugün dinleneyim de yarın inşallah hem işe gideceğim hem de aranıza döneceğim...
kendinize iyi bakın...
seni görürsem hemen tanırım ben o kadar şekersin ki....ayy yarın hemen dönüyorum tabi yolum uzun 52 olmamm lazımm..
babişim beni 52 görsün mutlu olsun kilodan nefret eder kendisi ama 108 kiloodur
kolay gelsin canım yarın görüşrüzz sabahdan cok işim olur yarın benimm.. :26:
belki bi gün izmitte karsılasırız senlee
geçmiş olsun canııım...iyi akşamlar kızlaar, bugünlük sizin affınızı istiyorum çünkü şu anda çok kötüyüm...
sinüslerim doldu öğleden sonra birden ve genzime doğru akıyo o da boğaz ağrısı yaptı.. çok halsizleştim, oğlumu şimdi uyuttum ben de dinlenicem.. elimi kaldıracak halim yok.. yarın da iş var, bakalım sabah nasıl uyanıcam..
ah canım hasta olursun ya sıcak bi şeyler iç ...kızlar buraya acaip yağmur yagıyor şimşekler çakıyor feci şekilde 2 gündür durmadı hatta sabah bayaa dolu yağdı dizimden 1 karış yukarısından ayakkabıya kadar ıslak durumdayım şalım var burda ayağıma örttüm ama ıslak işte akşama kadar anca kurur gibi
geçmiş olsun oğluşuna...slm kızlar geçen hafta yoktum. oğluşumu çok acele hastaneye yatırdık. oyüzden kilo bildirimindede bulunamadım.nasıl gidiyor diyetler bakalım
herkesde farklı oluyor bende evlendiğimde 95 dim 3ünede sorunsuz hamile kaldım...sonuncuda 140 kiloydum hatta allah verirse herşey oluyor valla...benim iş yerinde var benden 6 ay falan önce evlendi onada demiş içi yağ tutmuş kız çok feci diet yaptı benim gibiydi oysa kilosu herkesde aynı olmuyor demekki zayıfladıktan sonra hamile kaldı şu an 3 kızı var
dur kız evlenince doyarsın görmeye..bu günlerin tadını çıkarr...askerimi çok özledim :84::84:
selam kızlaar...tartıldım aynıyım....ama bağırsaklarım 2 gündür çalışmıyor kilo vermiş çıkardım yoksa.. sinemeki alıp içicem bu gün biraz ödem atiiim...
yok canim evli degilim ama 5 yildir dogum ontrol hapi kullaniyorum...regl sancilarim cok fazla oluyordu..ozaman vermisti doktor ogunden beride yutuyorum ama son bir yilda belki 5defa zor hastalanmisimdir...artik birakmak istiyorum sonucta bekarim bir yan etkisi olacak diye korkuyorum vallaha:18::18:
meyvem eskiden oyle oluyordu..carsamba gunu son hapimi yutuyordum haftasonuna kesin hastalaniyordum...ama simdi olmuyorum...bir hatayida gecti ama hala birsey yok...doktorada gittim..haptan olmustur diyor..kisiye gore degisir ama regl olmasanda sorun degil...birakir birakmaz olursun yine dedi eger olmazsanda regl olabilmen icin hap var dedi ama bana riskli geldi...nedense cocugum olmaz diye cok korkuyorum:18::18:
kahvalti:
marul yapragi
yarim salatalik
2 domates
5 zeytin
1 kk. kadar beyaz peynir
öglen
recelli yogurt 2 zeytin
bende de sadece 100 gram eksiklik var yaa.cok az.cumaya kadar 500 gram vermek istiyorum insalah.ama gerci 3 gündür hic spor yapmadim.onun etkisi olabilir.Allah izin verirse bu 4 gün boyunca 5 mil yapicam her gün.o zaman belki 500 grami verebilirim
sakın kaçamak yapma cumaya kadar verirsin..ben de spor yapamıyorum kızımı bırakcak yer yok bulsam yeniden yazılcam hemen spora kreş var ama 3 yaş sonrası alıyorlarmış yinede gidip konuşcam bakalım..havalarda az ısınsa kızım la çıkıp yürücem çok güzel yürüyüş parkuru var 2 saatlik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?