gecmis olsun canim sagligin herseyden once gelir canimmerhaba kızlaarr... sizden bugün de izninizi isteyeceğim, maalesef faranjit olmuşum.. işe gitmedim bugün, doktor bir sürü ilaç verdi.. bugün dinleneyim de yarın inşallah hem işe gideceğim hem de aranıza döneceğim...
kendinize iyi bakın...
cumaya var daha verirsin canimbende de sadece 100 gram eksiklik var yaa.cok az.cumaya kadar 500 gram vermek istiyorum insalah.ama gerci 3 gündür hic spor yapmadim.onun etkisi olabilir.Allah izin verirse bu 4 gün boyunca 5 mil yapicam her gün.o zaman belki 500 grami verebilirim
amin amin kilolara yaramasinafiyetler olsun ganfi$im benim.yaramasin amaaa.aksin gitsin.
sakın kaçamak yapma cumaya kadar verirsin..ben de spor yapamıyorum kızımı bırakcak yer yok bulsam yeniden yazılcam hemen spora kreş var ama 3 yaş sonrası alıyorlarmış yinede gidip konuşcam bakalım..havalarda az ısınsa kızım la çıkıp yürücem çok güzel yürüyüş parkuru var 2 saatlik...
g
insalah olursun tatlim ama asiri zayiflikta cirkin duruyor ona dikkat et
sekerlerim nasılsınız..
ben dizim için doktora gittimm vücudumun nerdeyse ana eklemlerinin hepsinden röntgen cektiler persembede MR vekilicek.. capraz bağlarda sorun sorun olabilirmiş radyasyon yüklemesi yasadım resmen..
baklada mideme dokundu ayy ağlamak istiyorum cok kötü hissediyorum kendimi içim dısım ağrıyor ..
ayy gülüm affet beni ben bu hafta listeye giremem cok kötüyüm.. persembe de nasıl olucam hiç bilmiyorum kimsenin hakkına girmim sen baskasını al takıma ben gelir sizle muhabbet ederim yine.. daha sonrada kendimi ii hissedersem boşluk olursa girerim
off yaa bide röntkeni ceken adam her bi yerimi gördüyok kalcanı cevir bacanı ac kolunu kaldr derken.. kaza gecirdi zannetmiş beni bu kadar cok cekim istenince..
nys sekerler ben yatayım cok kötüyüm [COLOR]
canım yumurtlama olmazsa regl olmazsın bak sana söyle anlatayım bi kadın adetinin 15. günü yumurtlama günüdür o sırada ilişkiye girerse döllenme olabilir ve hamile kalır o yumurta bebeği olusturur eğer ilişki durumu yoksa yumurta vücuttan dısarı atılır yani regl olarak.
yumurtlama olmazda döllenme olmaz..
günaydın cemrecim bende bu kız nerelerde kaldı hafta sonu neler yaptı diyordum..
sekerlerim nasılsınız..
ben dizim için doktora gittimm vücudumun nerdeyse ana eklemlerinin hepsinden röntgen cektiler persembede MR vekilicek.. capraz bağlarda sorun sorun olabilirmiş radyasyon yüklemesi yasadım resmen..
baklada mideme dokundu ayy ağlamak istiyorum cok kötü hissediyorum kendimi içim dısım ağrıyor ..
ayy gülüm affet beni ben bu hafta listeye giremem cok kötüyüm.. persembe de nasıl olucam hiç bilmiyorum kimsenin hakkına girmim sen baskasını al takıma ben gelir sizle muhabbet ederim yine.. daha sonrada kendimi ii hissedersem boşluk olursa girerim
off yaa bide röntkeni ceken adam her bi yerimi gördüyok kalcanı cevir bacanı ac kolunu kaldr derken.. kaza gecirdi zannetmiş beni bu kadar cok cekim istenince..
nys sekerler ben yatayım cok kötüyüm [COLOR]
birde bugün arkadaşlarla buluştum ya yediklerimi yazaym
sabah:1 saat yürüyüş 2 dilim ekmek domates salatalık peynir 2 tane zeytin
araöğün:1 kivi yeşilçay
öğle:arkadaşın evine gitmek için 30dk yürüdüm yağsız patates salatası küçük bir parça bisküvili pasta 4 bardak çay şekersiz
araöğün:yeşilçay
akşam:yarım dilim kepekli ekmek yoğurtlu semizotu salatası çok küçük bir lokamlık haşlanmış tavuk
ayrıca akşam 30 dk yürüyüş ve 3 litre su
arkadaşlar julia arkadaşımız 3 gün banlı gelemeyecek burdan yazmamı istedi benden inş.3 gün sonra dönücek
canım ben yine burdayım ama listede değilim..çok geçmiş olsun ya rabbim kısa zamanda şifa versin doktora mahrem olmaz kendini kötü hissetme bir de öyle takıma başkasını falan al falan deme
bugünkü menüm:
sabah: elma, 1.5 dilim ekmek, dil peyniri, 1 salam, 1 bardak az yağlı süt
ara: muz
öğle: 1 mısır
ara:muz
akşam:1 kase çorba
cok cok gecmis olsun meyvecim.erkek kardesimde dizinde capraz baglarda kopma olmustu askerdeyken.eve döndükten sonra ameliyat oldu.simdi iyi cok $ükür.
menülerin cok güzel minaver'cim.süper gidiyorsun.
kızlar şimdide kan verdim değerlerime bi bakayım ne durumdalar..
ayy bu sabah cok mutluyum çünkü hafta sonu 2 gün içime öküz kacmıs gibi yememe rağmen sadece 200 gr + dayım
ücudum bu kiloya alıstı artık bu dengede bir süre giderim benn
sonrada bi azimle 5 kiloyuda verdim mi gelsin jean lerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?