Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sekerlerim nasılsınız..

ben dizim için doktora gittimm vücudumun nerdeyse ana eklemlerinin hepsinden röntgen cektiler persembede MR vekilicek.. capraz bağlarda sorun sorun olabilirmiş radyasyon yüklemesi yasadım resmen..

baklada mideme dokundu ayy ağlamak istiyorum cok kötü hissediyorum kendimi içim dısım ağrıyor ..

ayy gülüm affet beni ben bu hafta listeye giremem cok kötüyüm.. persembe de nasıl olucam hiç bilmiyorum kimsenin hakkına girmim sen baskasını al takıma ben gelir sizle muhabbet ederim yine.. daha sonrada kendimi ii hissedersem boşluk olursa girerim

off yaa bide röntkeni ceken adam her bi yerimi gördüyok kalcanı cevir bacanı ac kolunu kaldr derken.. kaza gecirdi zannetmiş beni bu kadar cok cekim istenince..
nys sekerler ben yatayım cok kötüyüm [COLOR]

Son düzenleme:
gecmis olsun canim sagligin herseyden once gelir canim
cumaya var daha verirsin canim
afiyetler olsun ganfi$im benim.yaramasin amaaa.aksin gitsin.
amin amin kilolara yaramasin

kimse kacamak yapmasin birinci olacagiz kiz benimde cocugum var evde lesli yapiyom ama oglum uyuyunca

çok geçmiş olsun ya rabbim kısa zamanda şifa versin doktora mahrem olmaz kendini kötü hissetme bir de öyle takıma başkasını falan al falan deme

Son düzenleme:
bu arada herkese iyi akşamlar akşam yürüyüşümü yaptım geldim nisan ayı olmasına rağmen izmir hala çokm soğuk dondum yani....

birde bugün arkadaşlarla buluştum ya yediklerimi yazaym
sabah:1 saat yürüyüş 2 dilim ekmek domates salatalık peynir 2 tane zeytin
araöğün:1 kivi yeşilçay
öğle:arkadaşın evine gitmek için 30dk yürüdüm yağsız patates salatası küçük bir parça bisküvili pasta 4 bardak çay şekersiz
araöğün:yeşilçay
akşam:yarım dilim kepekli ekmek yoğurtlu semizotu salatası çok küçük bir lokamlık haşlanmış tavuk
ayrıca akşam 30 dk yürüyüş ve 3 litre su

Son düzenleme:

merhaba canım, giremedim bi türlü nete. haftasonu güzel geçti, gezdik. diet açısından da idare eder. ama daha iyi olmalıyım

bugünkü menüm:
sabah: elma, 1.5 dilim ekmek, dil peyniri, 1 salam, 1 bardak az yağlı süt
ara: muz
öğle: 1 mısır
ara:muz
akşam:1 kase çorba

cok cok gecmis olsun meyvecim.erkek kardesimde dizinde capraz baglarda kopma olmustu askerdeyken.eve döndükten sonra ameliyat oldu.simdi iyi cok $ükür.

menülerin cok güzel minaver'cim.süper gidiyorsun.

bugünkü menüm

ara:3 kuru kayisi
sabah:1 cavdar ekmekcigi,beyaz peynir,ka$ar,5 zeytin,1 domates
ara:1 avuc beyaz leblebi
ögle:1 elma
aksam:1 tabak etli nohut,salata

5 mil Leslie,25 mekik

Son düzenleme:
arkadaşlar julia arkadaşımız 3 gün banlı gelemeyecek burdan yazmamı istedi benden inş.3 gün sonra dönücek

günaydın kızlar 3 saatdan fazla lapa lapa kar yagdı burda şimdi durdu ama çok soğukkkkkkk

yağmurlu
bir
Mersin sabahından
tüm şekerlere
günaydıın

çok geçmiş olsun ya rabbim kısa zamanda şifa versin doktora mahrem olmaz kendini kötü hissetme bir de öyle takıma başkasını falan al falan deme
canım ben yine burdayım ama listede değilim..
suan hastalıkla uğrasıyorum ondan listeye girmemem daha ii olucak..
bugünkü menüm:
sabah: elma, 1.5 dilim ekmek, dil peyniri, 1 salam, 1 bardak az yağlı süt
ara: muz
öğle: 1 mısır
ara:muz
akşam:1 kase çorba

cemrecim snein hatan gl si yüksek seyler yemen bak 1 muz ve mısır diyette kesinlikle yasak olan seyler sen bu sekilde kilonu korursun veremezsin vermen için doyurucu ama gl si dşük besinlerle beslenmen lazım ..
cok cok gecmis olsun meyvecim.erkek kardesimde dizinde capraz baglarda kopma olmustu askerdeyken.eve döndükten sonra ameliyat oldu.simdi iyi cok $ükür.

menülerin cok güzel minaver'cim.süper gidiyorsun.

inş ameliyatlık bir durum olmaz azerim cok korkarım ben öyle seylerden.. :18::18:

kızlar şimdide kan verdim değerlerime bi bakayım ne durumdalar..

ayy bu sabah cok mutluyum çünkü hafta sonu 2 gün içime öküz kacmıs gibi yememe rağmen sadece 200 gr + dayım
ücudum bu kiloya alıstı artık bu dengede bir süre giderim benn
sonrada bi azimle 5 kiloyuda verdim mi gelsin jean lerr

günaydın kızlaaar......

doğa...akşam habaerlerde antebi gördüm nasıl sel olmuş ...aklım sendeydi iyisindir inş....

valla iyisin meyve.ben icime öküz kacmis gibi yemeyeli 4 ay oldu.en son yilbasinda öyle yemistim.ama yiyemem artik öyle herhalde.cünkü nerdeyse 6 aydir alistim bu yeme düzenine,porsiyonlarin kücülmesine.tabii insallahda yiyemem.

ama süper bisey 200 gram sadece artidasin,harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…