bak bakkkkkk bize ısırık mısırık demiyon hiççççç
oy kıskandı kibak bakkkkkk bize ısırık mısırık demiyon hiççççç
olsun ben seviyom bu teyzeleriCanım benim valla karikatürlerde çoklu kadın arayınca , hep bu teyzeler çıkıyor :))
Bende isterdim afet hatunlar üzerinde oynama yapayım
yok kaptanım ben o tuzağa düşmem
sonraki vicdan azabın kaldıramam vallahi
Kız valla tuzak değildi .
Ayyy bazen eşime burdaki bazı konuşmalardan bahsediyorum .
Mesela masumun ausenciaaa arıyooor alarmı gibi
Rahat bıraksana insanları kabus musun sen diyor
Kız ablam benimde 4 düydü
Nihayey evimdeyim,
Kahvemi yudumlayip dinleniyorum.
Oh çok mutluyum ama acayip yorgun ve uykusuzum..
Eşler ve hayati paylasma uzerine konuslmus.
Nacizane ekleyeyim.
Bende o.güçlü? ! Denilen kadınlardan idim.
Ex bunu kötüye kullandı baktim ben kazaniyorum o.yiyor, evin erkeği de kadını da benim. Sonra bastan beri işin icindeki yalanlar ve güveni kötüye kullanma, ve digerleri eklenince baktim ben zaten hayati onsuz goturuyorum, hayatımdan çıkardım.
Şimdi hayati beraber sirtlanladigim bir hayat arkadaşım var, beni zamaninda çok üzmüş olsa da kizimizla birlikte ilişkimiz harika oldu.
Hepimizin yuvasından huzur mutluluk ve ask eksik olmasın.
Kaptacim yok senin tuzağın demek istemedimKız valla tuzak değildi .
Ayyy bazen eşime burdaki bazı konuşmalardan bahsediyorum .
Mesela masumun ausenciaaa arıyooor alarmı gibi
Rahat bıraksana insanları kabus musun sen diyor
Kaptacim yok senin tuzağın demek istemedim
Zaten bu hafta durgun birde tatlı tuzağına düşmeyim dedim o yani
Eniisteee biz neler çekiyor uz bir bilsen
Amin canım allah ağız tadını hiç bozmasin inşallah güzel kızımıza da tez vakitte şifa diliyorumEşler ve hayati paylasma uzerine konuslmus.
Nacizane ekleyeyim.
Bende o.güçlü? ! Denilen kadınlardan idim.
Ex bunu kötüye kullandı baktim ben kazaniyorum o.yiyor, evin erkeği de kadını da benim. Sonra bastan beri işin icindeki yalanlar ve güveni kötüye kullanma, ve digerleri eklenince baktim ben zaten hayati onsuz goturuyorum, hayatımdan çıkardım.
Şimdi hayati beraber sirtlanladigim bir hayat arkadaşım var, beni zamaninda çok üzmüş olsa da kizimizla birlikte ilişkimiz harika oldu.
Hepimizin yuvasından huzur mutluluk ve ask eksik olmasın.
Kaptancim senin bu kadar ilgi ve alakan karşılığında ki vicdan muhasebesi dediydim yoksaaaa süper iz yaniii
Ne çekiyorsunuz de bakem
Kaptancim senin bu kadar ilgi ve alakan karşılığında ki vicdan muhasebesi dediydim yoksaaaa süper iz yaniii
Canım doğum günün kutlu olsun oğluşumunda 4idi aynı gün
İyi fikit doktorumuz hepimize rapor yazsın takıma bu hafta katılımları sağlıkları için uygun değildir fiye
Canım evine hoşgeldim şöyle yerleşip bavulları temizliğide halletmi ohhh mis gibi insanın evi gibisi yok
Süperdiellerine sağlık kaptanım
Bu arada diyetteki kadın yazın süperdi
aminn canım cümlemizin ağız tadını.
amin canımcım amin sizin de inşallah.Amin canım allah ağız tadını hiç bozmasin inşallah güzel kızımıza da tez vakitte şifa diliyorum
Canim ece kac aylik..benim kizimin ne zaman burun tikanikligi olsa cold mix kullaniyorum cook iyi geliyor..hemen sipir sipir burnu akiyor...bi doktoruna eczaneye sor cold mix uygunsa al derim...elbisesine ve yastigina damlatiyorum leke kalmiyor cok ferahlatiyor...rahat uyku cekiyor..pamukskr Sagol Canimsin.
Nare83 kesinlikle evim cennetim
Ausencia . Hosbuldum
Bu arada benim için yaptığın karikatür uyarlamasina bayildim.
Cikti alip dolabima asacagim
Doktorum ecem uyudu, ağlayarak uyandi, sonra serum fizyoljik damlattik, pompa ile burnunu cektik, yeniden uyudu ama burun yine tıkalı, agzi açık uyuyor
Ayni.benim hastalığım gibi oldu. Ateş vs yok sadece burun akıntısı.
Muhtemelen boğazı da acıyordur ama diyemiyor ki.bebegim "Annecim boğazım ağrıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?