Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çarşamba menü bildirimi 06.02.2017 ( Antakya – İstanbul )

KALKINCA : 1 fincan sütlü nescafe
ARA : yok

KAHVALTI: 1,5 katıklı ( çökelek, biber salçası, bazı baharatlar ile yapılan bir çeşit lahmacun ) yarım sade lavaş, tava yumurta, açık bir fincan siyah çay, az çilek reçeli

ÖĞLE : ( uçakta ) 3 adet gong pirinç patlağı, 2 badem

ARA : 2-3 lokma peynir

AKŞAM : 1 kase yoğurt,yarım katıklı, 3-4 parça peynir,

ARA : 1 fincan sütlü kahve, 1 çay kaşığı zencefil bal kürümden

SU : 2,5 lt
SPOR : yok

Bugun menuu

Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
2 yk lor peynir
4 yesil zeytin
1 kozlenmis kirmizi biber
Dere otu
Maydanoz
2 adet kizarmis form ekmek

Ara
2 haşlanmış lahana yapragi
10 adet kuru üzüm
5 findik

Akşam
1 kase domates corbasi
1 kase yogurt
1 adet kizarmis form ekmek

2 lt su icildi birazdan yesil cay icerim

Ausencia ve Ahu060812 45 dakika yürüyüş bandında yürüdüm ve 1 mil lesli yapildi....

ay adaa iyi ki hatırlattın.
cold miz değil ama okaliptüs yağı yani bu dedikleri şeyin etken maddesi de iyi geliyor deniyor.
ama kızım 8,5 aylık. kullanabilir miyim bi bakayım.
sagol canım

Kedibochi canimmmm.o ex var ya kafasını duvarlarda parçalasın.bebekler icin uygun burun spreyleri var bazen serumfizyolojik acmayabiliyor.
Kaç aylikti ece
Doktorum cold mix icin ne dusunuyorsunuz ben kizima kullaniyorum cok iyi geliyor sadece elbisesine ve yastığına damlatiyorum iyi geliyor...

ay adaa iyi ki hatırlattın.
cold miz değil ama okaliptüs yağı yani bu dedikleri şeyin etken maddesi de iyi geliyor deniyor.
ama kızım 8,5 aylık. kullanabilir miyim bi bakayım.
sagol canım
Bak bi canim cunku ben 1 yasindan itibaren kullanmistim...aylikken kullanilir mi bilmiyorum..ben cook memnun kaldim..

Doktorum cold mix icin ne dusunuyorsunuz ben kizima kullaniyorum cok iyi geliyor sadece elbisesine ve yastığına damlatiyorum iyi geliyor...
Onun içeriğini açıkçası bilmiyorum tecrübem olmadı ilaç grubuna da girmediginden.
Yarın eczaneye uğrayınca bi bakayım

Kedibochi canimmmm.o ex var ya kafasını duvarlarda parçalasın.bebekler icin uygun burun spreyleri var bazen serumfizyolojik acmayabiliyor.
Kaç aylikti ece
8,5 dokturum
O aylar da kulak da sık iltihaplaniyor özellikle burun tikaliyken.
Sen yine de baktın huzursuzluğu artıyor aile hekimine götür canım.
tamam canım,
evde okaliptüs yagı vardı, sık sık yatakodasını nemlendirirken azıcık damlatırdım kaynayan suyun içine - kettle da -
bu ara aromatik yaglara düşkünüm de
tabi ki agırlaşırsa götürürüm. benden önce babası koşar valla
yağı damlattım yastıgına ve yakasına 2-3 damla, şimdi burnundan nefes alıyor kuzum

Onun içeriğini açıkçası bilmiyorum tecrübem olmadı ilaç grubuna da girmediginden.
Yarın eczaneye uğrayınca bi bakayım
ladin ve okaliptüs yağı varmış daktırım

kelebekolacam o ex için var ya çok süper beddualarım var da burada dillendirmeyeyim.
maddi manevi sömürdü beni, 4-5 yıl tüm kazancım artı ailemin dügünde taktığı takı bilezik hepsini çalıp yedi.
üstüne boşanırken ödeyeceğim diye söz verip sırra kadem bastı, mahkeme kayıtlarında bile var bu ama sigortalı işe bile girmiyo bu yüzden, izi yok
inşalllah üstüne beton mikseri düşerde yerden leşini kazırlar..
( sanırım dillendirdim )

Aminnnn

Hmm o fitoterapistlerin bilebilecek bisey ama direk burna verilmediğinden bi sorun olmaz sanırım
Serycim sen yine de dillendirme. O zaten senin gibi güzel ve vefalı bi hatunu kaybetmiş.okadar hakkina girmiş.
Çevremde en az 3 kişi daha var 2.esinde mutluluğu yakalayan.bence bazı şeylere kadınlar katlanmak zorunda değil.ozellikle ahlaki

sizinle paylaştım işte, pek aklıma getirmiyorum artık.
öylesine sildim ki tozu bile kalmadı, hani şarkısı bile vardı ya emel müftüoğlunun zamanında. faka bastın !
o hesap.
sandı ki şeri hiç kıyamaz, her dediğine tamam der, bu yıllarca sürer, tahammül, sabır, özveri hiç bitmez.
attan düşmüşe döndü zaten, 3 ayda 25 kilo vermiş boşandıktan sonra, öküz gibi semirmişti ben besledikçe, son imza için geldiğinde görmüştüm o halini, acındırmaya çalıştı kendini bana her zamanki gibi. acımadım bu kez, sildim. kestim attım kangren parmak gibi onu..
neyse, sustum.. Şimdi mutluyum. Ona yedirdiklerimi şurada melek gibi uyuyan masum kızıma yedirsem daha iyi olmaz mıydı ? olurdu elbet diyorum.
ama annesi genç ve güçlü hala, evelallah taşın suyunu sıkarız eşimle, güzel bi gelecek veririz yavrumuza diyorum şimdi.

Menu bildirim
Sabah limonlu ilik su 2 isirik cezerye çayla
Öğle
Ton balıklı salata .3 dilim peynir 3 zeytinle 1 buçuk yumurta haşlama
Akşam
1 tabak lahana dolma. . Ya sayamadim pismanim yoğurt salata . 2 catal yesil fasulye ekmek yemedim şükr

Cay ı da 1 hurma 2 kayısı yerim
Su iyi spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…