Teşekkür ederim tatlım, valla bu bile yeter şekerimGüle güle giy canım inşallah yakinda s bedende alacaksın
saray helvası çikolata kaplı
ve
yeşil fıstıklı arkadaş almış direk bana geldi
yemedim ama bu nasıl sınavvvvv
Sefan olsun canım ohhTeşekkür ederim tatlım, valla bu bile yeter şekerimbazı markalarda xxl bazen de xl giyerken m giymek benim için paha biçilmez bir değişim ♡♡
ay adaa iyi ki hatırlattın.Canim ece kac aylik..benim kizimin ne zaman burun tikanikligi olsa cold mix kullaniyorum cook iyi geliyor..hemen sipir sipir burnu akiyor...bi doktoruna eczaneye sor cold mix uygunsa al derim...elbisesine ve yastigina damlatiyorum leke kalmiyor cok ferahlatiyor...rahat uyku cekiyor..
Doktorum cold mix icin ne dusunuyorsunuz ben kizima kullaniyorum cok iyi geliyor sadece elbisesine ve yastığına damlatiyorum iyi geliyor...Kedibochi canimmmm.o ex var ya kafasını duvarlarda parçalasın.bebekler icin uygun burun spreyleri var bazen serumfizyolojik acmayabiliyor.
Kaç aylikti ece
Bak bi canim cunku ben 1 yasindan itibaren kullanmistim...aylikken kullanilir mi bilmiyorum..ben cook memnun kaldim..ay adaa iyi ki hatırlattın.
cold miz değil ama okaliptüs yağı yani bu dedikleri şeyin etken maddesi de iyi geliyor deniyor.
ama kızım 8,5 aylık. kullanabilir miyim bi bakayım.
sagol canım
Onun içeriğini açıkçası bilmiyorum tecrübem olmadı ilaç grubuna da girmediginden.Doktorum cold mix icin ne dusunuyorsunuz ben kizima kullaniyorum cok iyi geliyor sadece elbisesine ve yastığına damlatiyorum iyi geliyor...
8,5 dokturumKedibochi canimmmm.o ex var ya kafasını duvarlarda parçalasın.bebekler icin uygun burun spreyleri var bazen serumfizyolojik acmayabiliyor.
Kaç aylikti ece
tamam canım,O aylar da kulak da sık iltihaplaniyor özellikle burun tikaliyken.
Sen yine de baktın huzursuzluğu artıyor aile hekimine götür canım.
ladin ve okaliptüs yağı varmış daktırımOnun içeriğini açıkçası bilmiyorum tecrübem olmadı ilaç grubuna da girmediginden.
Yarın eczaneye uğrayınca bi bakayım
Aminnnnkelebekolacam o ex için var ya çok süper beddualarım var da burada dillendirmeyeyim.
maddi manevi sömürdü beni, 4-5 yıl tüm kazancım artı ailemin dügünde taktığı takı bilezik hepsini çalıp yedi.
üstüne boşanırken ödeyeceğim diye söz verip sırra kadem bastı, mahkeme kayıtlarında bile var bu ama sigortalı işe bile girmiyo bu yüzden, izi yok
inşalllah üstüne beton mikseri düşerde yerden leşini kazırlar..
( sanırım dillendirdim)
sizinle paylaştım işte, pek aklıma getirmiyorum artık.Hmm o fitoterapistlerin bilebilecek bisey ama direk biran verilmediğinden bi sorun olmaz sanırım
Serycim sen yine de dillendirme. O zaten senin gibi güzel ve vefalı bi hatunu kaybetmiş.okadar hakkina girmiş.
Çevremde en az 3 kişi daha var 2.esinde mutluluğu yakalayan.bence bazı şeylere kadınlar katlanmak zorunda değil.ozellikle ahlaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?