Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

3 dilim ekmek oweeeee hic bana göre değil. Sen de yapmasan. Ay ne sen dahà iyi bilin

Ayyy işten cik markete uğra 3_5 bisiy al eve gel , sebze suyu sık ic yemek hazırla derken bu saat oldu ortalık toplayıp ütü yapmam lazım

Çok acikmistim ama markette acır cubur da gözüm kalmadi desem yalan olur , 5 li sunta aldım kendime yarin bir iki yerim kahvaltıda

Sorma.ben de bugun marketten kaçarak çıktım etipuflarr halleyler biskuviler . Alacak gibi oldum. Nayn nayynn dedım

Annammm bedduayà gel

Ay bu çocuklar ne garip ya sebze suyu içiyorlar birde bizede yap diyorlar
cocuklar anne babayı örnek alıyorlar ya masumum, ondan
Annammm bedduayà gel
insanın canı yanınca yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun verocum
kız çalışsın eve para getirsin mantıgıyla evlat sahibi olmak istedim, veto yedim adiden.
kim olsa ederdi beddua, ben de insanım azize değilim

Ausencia kaptanım cuma günü diyeyisyenime gidicem yine kabarık bi listem olacak onun için canım müsait olunca benim kilomda ki kullandığın bi liste atarmısın
Bakalım nasıl etkili olacak
Yine ayda bir gideceğim kasıma yağıma baktırıp devam edeceğim
Ama bu 3.aya gireceğim diyette bu ay biraz daha hızlı verip 100kurtulmak istiyorum insallah
Bu ay kontrolüm listem sana tabiyim canım
Hergün de menü mü yazayım canım senin verdiğine göre menü vermessem sopamı spormu ne cezam varsa kabulum

seve seve yenen kilo aldırmayan sopa
aus sopası

Bizim küçükte dışardan dürüm falan isteyimce ekmeği ni yemiyor kilo alırım diyor

İşlerim ancak bitti, dinlenirken menumude paylaşayım sonra spor vakti

Ausencia

Sabah (07:45)
1 dilim ekmek
4 Zeytin
3 ceviz
1 yumurta
Peynir

Öğlen (12:10)
Karnıbahar yemegi
Yoğurt
3 kaşık Rus salatası

Akşam ( 19:10)
Salata
Mezgit balığı

Gereksiz öğün ( 20:15)
2 kuru incir
Biraz kuruyemiş (fındık, üzüm,leblebi, fıstık)

Ay bende onların yediklerine ozwniyorum , kız birde diyoki toksinlerimi atsın anne :)

Cnmmm eşle ilgili yazılarını okudum , ex olanı sutlamissin en iysini yapmışsın valla zorla yurumuyor evlilik olayı , ama şans yüzüne gülmüş iyi bir eş birde çocukla taclanmis evliliğin , bı kuzenim var eşi aynen anlaytigin gibi ama kendine güveni yok birakamiyor

Senin kilondaki biri icin gereksiz bi öğün degil benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…