3 dilim ekmek oweeeee hic bana göre değil. Sen de yapmasan. Ay ne sen dahà iyi bilinSlmAusencia abla diğer arkadaşlar
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parmak peynir
Ara
Yok
Öğlen
Et döner
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
Süt
Elma
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Salata
Birazdan
Yoğurt
Meyve
o diyetisyene gidiyor kuzu.3 dilim ekmek oweeeee hic bana göre değil. Sen de yapmasan. Ay ne sen dahà iyi bilin
Canım inan bu azalmış hali dedim kısıtlı ver diyetisyen bunu deniyeyim dedi3 dilim ekmek oweeeee hic bana göre değil. Sen de yapmasan. Ay ne sen dahà iyi bilin
Hımm. Zamanla iyice azalır belkiCanım inan bu azalmış hali dedim kısıtlı ver diyetisyen bunu deniyeyim dedi
Sorma.ben de bugun marketten kaçarak çıktım etipuflarr halleyler biskuviler . Alacak gibi oldum. Nayn nayynn dedımAyyy işten cik markete uğra 3_5 bisiy al eve gel , sebze suyu sık ic yemek hazırla derken bu saat oldu ortalık toplayıp ütü yapmam lazım
Çok acikmistim ama markette acır cubur da gözüm kalmadi desem yalan olur , 5 li sunta aldım kendime yarin bir iki yerim kahvaltıda
Az önce oglusuma verdim tarhanà ekmekTuba
Tarhana karbon yanında ekmek yeme dedikçe , yiyorsun
Bendé bugün lahananin haslandigi suyu içtim ne yarar bilmiöm daAy bu çocuklar ne garip ya sebze suyu içiyorlar birde bizede yap diyorlar
Haklısın canım ama listede var özellikle sordum yiyeyim diye ye dedi valla benim de kafam karıştı haftada max 2 defa böyle yaparım başka alternatif sundu 4 kaşık sebze 1 kepçe çorbaTuba
Tarhana karbon yanında ekmek yeme dedikçe , yiyorsun
Annammm bedduayà gel@kelebekolacam o ex için var ya çok süper beddualarım var da burada dillendirmeyeyim.
maddi manevi sömürdü beni, 4-5 yıl tüm kazancım artı ailemin dügünde taktığı takı bilezik hepsini çalıp yedi.
üstüne boşanırken ödeyeceğim diye söz verip sırra kadem bastı, mahkeme kayıtlarında bile var bu ama sigortalı işe bile girmiyo bu yüzden, izi yok
inşalllah üstüne beton mikseri düşerde yerden leşini kazırlar..
( sanırım dillendirdim)
cocuklar anne babayı örnek alıyorlar ya masumum, ondanAy bu çocuklar ne garip ya sebze suyu içiyorlar birde bizede yap diyorlar
insanın canı yanınca yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun verocumAnnammm bedduayà gel
seve seve yenen kilo aldırmayan sopaAusencia kaptanım cuma günü diyeyisyenime gidicem yine kabarık bi listem olacak onun için canım müsait olunca benim kilomda ki kullandığın bi liste atarmısın
Bakalım nasıl etkili olacak
Yine ayda bir gideceğim kasıma yağıma baktırıp devam edeceğim
Ama bu 3.aya gireceğim diyette bu ay biraz daha hızlı verip 100kurtulmak istiyorum insallah
Bu ay kontrolüm listem sana tabiyim canım
Hergün de menü mü yazayım canım senin verdiğine göre menü vermessem sopamı spormu ne cezam varsa kabulum
cocuklar anne babayı örnek alıyorlar ya masumum, ondan
insanın canı yanınca yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun verocum
kız çalışsın eve para getirsin mantıgıyla evlat sahibi olmak istedim, veto yedim adiden.
kim olsa ederdi beddua, ben de insanım azize değilim
cocuklar anne babayı örnek alıyorlar ya masumum, ondan
insanın canı yanınca yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun verocum
kız çalışsın eve para getirsin mantıgıyla evlat sahibi olmak istedim, veto yedim adiden.
kim olsa ederdi beddua, ben de insanım azize değilim
Senin kilondaki biri icin gereksiz bi öğün degil benceeeİşlerim ancak bitti, dinlenirken menumude paylaşayım sonra spor vakti
Ausencia
Sabah (07:45)
1 dilim ekmek
4 Zeytin
3 ceviz
1 yumurta
Peynir
Öğlen (12:10)
Karnıbahar yemegi
Yoğurt
3 kaşık Rus salatası
Akşam ( 19:10)
Salata
Mezgit balığı
Gereksiz öğün ( 20:15)
2 kuru incir
Biraz kuruyemiş (fındık, üzüm,leblebi, fıstık)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?