Bosver canim rabbim onune iyi bir insan çıkarmıs evladinda olmus gerisi hic onemli degil..bazen hayat bazi guzel seyler vermeden once acisini gosterir sonra verdiklerine sımsıkı sarilalim diye....bu yuzden Allah mutluluğunuzu daim etsin...kelebekolacam o ex için var ya çok süper beddualarım var da burada dillendirmeyeyim.
maddi manevi sömürdü beni, 4-5 yıl tüm kazancım artı ailemin dügünde taktığı takı bilezik hepsini çalıp yedi.
üstüne boşanırken ödeyeceğim diye söz verip sırra kadem bastı, mahkeme kayıtlarında bile var bu ama sigortalı işe bile girmiyo bu yüzden, izi yok
inşalllah üstüne beton mikseri düşerde yerden leşini kazırlar..
( sanırım dillendirdim)
Bizim küçükte dışardan dürüm falan isteyimce ekmeği ni yemiyor kilo alırım diyor
Hehehe nerden.bilir el kadar bebe toksini kizAy bende onların yediklerine ozwniyorum , kız birde diyoki toksinlerimi atsın anne :)
Cnmmm eşle ilgili yazılarını okudum , ex olanı sutlamissin en iysini yapmışsın valla zorla yurumuyor evlilik olayı , ama şans yüzüne gülmüş iyi bir eş birde çocukla taclanmis evliliğin , bı kuzenim var eşi aynen anlaytigin gibi ama kendine güveni yok birakamiyor
Benim oğlum da öyle teyzesi bu akşam yemesem gobegim büyüdü çay sofrası kurmayalim der ama dayanamaz yerAy bende onların yediklerine ozwniyorum , kız birde diyoki toksinlerimi atsın anne :)
Cnmmm eşle ilgili yazılarını okudum , ex olanı sutlamissin en iysini yapmışsın valla zorla yurumuyor evlilik olayı , ama şans yüzüne gülmüş iyi bir eş birde çocukla taclanmis evliliğin , bı kuzenim var eşi aynen anlaytigin gibi ama kendine güveni yok birakamiyor
Boş verdim bileBosver canim rabbim onune iyi bir insan çıkarmıs evladinda olmus gerisi hic onemli degil..bazen hayat bazi guzel seyler vermeden once acisini gosterir sonra verdiklerine sımsıkı sarilalim diye....bu yuzden Allah mutluluğunuzu daim etsin...
Oyy kuzunun piskoljisi bozulmuş ama dayanamaz yermiş,Benim oğlum da öyle teyzesi bu akşam yemesem gobegim büyüdü çay sofrası kurmayalim der ama dayanamaz yer
Haftaya bana da birşey ler lazım kızlar ne yapsam gerçi liste lere uyamam bilmiyorumNare83 canim sen pirinc lapasi yapmismiydin iyi sonuc aldin mi?
Ben bi ara pirinc lapasini yapmistim fark ediyirdu tartida kahvaltimi normal her zamanki gibi yapip aksamda yine 4 gibi yemistim lapayi acaba haftaya denesem miHaftaya bana da birşey ler lazım kızlar ne yapsam gerçi liste lere uyamam bilmiyorum
Teyzesi kilosu çok fazla değil aslında ama biz yanakliyiz bana çekmiş iste aile apartmanı işte ağzı olan konuşunca eee anne sürekli diyette etkileniyor yavrum tepkimi koyuyor um konusmayin diyorum ama işte tutmuyorlar ki sofrada ekmek yeme oğlum işte buna fazla vermeyin durduramazsiniz vsOyy kuzunun piskoljisi bozulmuş ama dayanamaz yermiş,
Pekte.tontisti senin oğlan ya yerim yanakları...
Canım onun yerine sonuçta pirinç kereviz salatası mı yesen hem çok lezzetli hem kalori siz bence fazla etki eder yapabilir imBen bi ara pirinc lapasini yapmistim fark ediyirdu tartida kahvaltimi normal her zamanki gibi yapip aksamda yine 4 gibi yemistim lapayi acaba haftaya denesem mi
Ayyy yavrum .keske birilerinin ağzı gerçekten torba olsa da bizde buzsekTeyzesi kilosu çok fazla değil aslında ama biz yanakliyiz bana çekmiş iste aile apartmanı işte ağzı olan konuşunca eee anne sürekli diyette etkileniyor yavrum tepkimi koyuyor um konusmayin diyorum ama işte tutmuyorlar ki sofrada ekmek yeme oğlum işte buna fazla vermeyin durduramazsiniz vs
Hemde ne güzel olurdu canım ya şimdi çok konuşmuyor lar neyseki ama çocuk aldı alacağını benim iki obez yiyenim var onları gördükçe etkileniyor yavrumAyyy yavrum .keske birilerinin ağzı gerçekten torba olsa da bizde buzsek
Hehehe nerden.bilir el kadar bebe toksini kiz
Oğlanları da bozmussun ...
Eşin ne.diyor buna ?
Cesaret hemen gelmiyor evet, insan korkuyor bir çok şeyden ama zamani.gelince bıçak kemiğe dayandı mi.geri vitesim yok benim.
O da öyle derdi bir gun beni.terkedersen.geri vitesin yok biliyorum, bie.bile.yani.
Amaaan çektim ama erdim şükür.. Mutluyum.: )
Nasıl birşey ki bu merak ettimAyyy ben yapacam sanirim bu pirinclapasini iki gunde millet kilo vermis okuyorum iyice okuyup geliyorum hatta diger gruplara girdim ozellikle yarin yapin odem gitsen diyenler bile var yine ajanlik yaptimda soylemesi ayip
benim iş yoğunlaştı ajanlık yapamiyorum.baska ne var ne yok ada.Ayyy ben yapacam sanirim bu pirinclapasini iki gunde millet kilo vermis okuyorum iyice okuyup geliyorum hatta diger gruplara girdim ozellikle yarin yapin odem gitsen diyenler bile var yine ajanlik yaptimda soylemesi ayip
Ayy kelebegim sabah 1 cay bardagi pirinc aksam bir cay bardagi pirinc lapası yapmislar yapanlar en az 500 vermis en cok veren 1.5 yarin yapsak mi kiz birlikte hiii ne dersin ???benim iş yoğunlaştı ajanlık yapamiyorum.baska ne var ne yok ada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?