Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bosver canim rabbim onune iyi bir insan çıkarmıs evladinda olmus gerisi hic onemli degil..bazen hayat bazi guzel seyler vermeden once acisini gosterir sonra verdiklerine sımsıkı sarilalim diye....bu yuzden Allah mutluluğunuzu daim etsin...

Hehehe nerden.bilir el kadar bebe toksini kiz
Oğlanları da bozmussun ...
Eşin ne.diyor buna ?

Cesaret hemen gelmiyor evet, insan korkuyor bir çok şeyden ama zamani.gelince bıçak kemiğe dayandı mi.geri vitesim yok benim.
O da öyle derdi bir gun beni.terkedersen.geri vitesin yok biliyorum, bie.bile.yani.
Amaaan çektim ama erdim şükür.. Mutluyum.: )

Benim oğlum da öyle teyzesi bu akşam yemesem gobegim büyüdü çay sofrası kurmayalim der ama dayanamaz yer

Boş verdim bile
Aynen valla belki o acıları cekmesem esimin ve yuvamin kiymetini.boylesine bilemeyebilirdim,.

Oyy kuzunun piskoljisi bozulmuş ama dayanamaz yermiş,
Pekte.tontisti senin oğlan ya yerim yanakları...
Teyzesi kilosu çok fazla değil aslında ama biz yanakliyiz bana çekmiş iste aile apartmanı işte ağzı olan konuşunca eee anne sürekli diyette etkileniyor yavrum tepkimi koyuyor um konusmayin diyorum ama işte tutmuyorlar ki sofrada ekmek yeme oğlum işte buna fazla vermeyin durduramazsiniz vs

Ben bi ara pirinc lapasini yapmistim fark ediyirdu tartida kahvaltimi normal her zamanki gibi yapip aksamda yine 4 gibi yemistim lapayi acaba haftaya denesem mi
Canım onun yerine sonuçta pirinç kereviz salatası mı yesen hem çok lezzetli hem kalori siz bence fazla etki eder yapabilir im

Ayyy yavrum .keske birilerinin ağzı gerçekten torba olsa da bizde buzsek

Ayyy ben yapacam sanirim bu pirinclapasini iki gunde millet kilo vermis okuyorum iyice okuyup geliyorum hatta diger gruplara girdim ozellikle yarin yapin odem gitsen diyenler bile var yine ajanlik yaptimda soylemesi ayip

Kız yanında konusa konuşa çocuklar kapıyor işte , eşim bikti diyetimden istiyorki onunla yiyim iciyim , ama olmuyor işte birde yeni bisiyler yapmama çok kızıyor

Evlilik tamamen şans bana göre , ben 20 yaşında evlendim hemde 1 ay içinde nisanlandim bu yıl ufak tefek sıkıntılarım oldu onun dışında Allah a şükür diyorum

Ayyy ben yapacam sanirim bu pirinclapasini iki gunde millet kilo vermis okuyorum iyice okuyup geliyorum hatta diger gruplara girdim ozellikle yarin yapin odem gitsen diyenler bile var yine ajanlik yaptimda soylemesi ayip
benim iş yoğunlaştı ajanlık yapamiyorum.baska ne var ne yok ada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…