Direnç döneminde yapabilir iz canım mantıklı geldiAyyy ben yapacam sanirim bu pirinclapasini iki gunde millet kilo vermis okuyorum iyice okuyup geliyorum hatta diger gruplara girdim ozellikle yarin yapin odem gitsen diyenler bile var yine ajanlik yaptimda soylemesi ayip
Ayy kelebegim sabah 1 cay bardagi pirinc aksam bir cay bardagi pirinc lapası yapmislar yapanlar en az 500 vermis en cok veren 1.5 yarin yapsak mi kiz birlikte hiii ne dersin ???
Hmmm.bilemedim.ben ya kabak çorbası yada sebze suyu düşünüyorum.Kahvaltiyi yapip aksama pirinclapasi yapanlar az vermis ama sabah ve aksam yapanlar iyi vermis))
Ben hep o donemdeyim kirmam lazim bu direnciii bu hafta riske atsam mi acep tarti zaten ama aman demedi bana bunu yapsam ne kaybederim acep kaptan sopalar mi beniiiDirenç döneminde yapabilir iz canım mantıklı geldi
Yok kiz cook onceden acilmis pirinc lapasi deneyimi sayfasindan okuyorum diyet deneyimleriniz bolumunde bak istersen..Hmmm.bilemedim.ben ya kabak çorbası yada sebze suyu düşünüyorum.
Kız sakın bunlar bize tuzak kuruyor olmasın.simdi gelir 7.takimin ana mi deyip yem atmış olmasınlar.
Haftaya bana da birşey ler lazım kızlar ne yapsam gerçi liste lere uyamam bilmiyorum
Tavsiye etmem tansiyonunu dusururHer hafta arayış icindeyiz bende greyfurt suyu icicem sabahları
Tavsiye etmem tansiyonunu dusurur
Kahvalti yapiyormuydu yoksa direkt pirincle mi basliyor bilgin var miada81 cnm ben yapıyordum onu iki günde -800 gördüğüm oldu ama sana tavsiye etmem su sıra yeni toparlamisken
Ama takımda puskuut vardı eskiden her perşembe yapardı bir gün
Olabilir bende haftaya ayran diyet i yada adanın dediği pirinç lapası ni yapabilir im bakalımHer hafta arayış icindeyiz bende greyfurt suyu icicem sabahları
Fikrini alırsın cnmBen hep o donemdeyim kirmam lazim bu direnciii bu hafta riske atsam mi acep tarti zaten ama aman demedi bana bunu yapsam ne kaybederim acep kaptan sopalar mi beniii
Peki şimdi kaç kilosun canımAusencia 75.9 dum tartılmıştım 4 günlüğe başlamadan önce
Kahvalti yapiyormuydu yoksa direkt pirincle mi basliyor bilgin var mi
Ayyy yarin yapsam mi acep yoksa tarti gecsin cuma cumartesi mi yapsam....onu dusunuyorumYok cnm sabah öğlen akşam 1 er çay bardağı pirinç , içine baharat ,limon yeşillik ekleyebilirsin
Ayyy en sevmedigim muhabbetlerTeyzesi kilosu çok fazla değil aslında ama biz yanakliyiz bana çekmiş iste aile apartmanı işte ağzı olan konuşunca eee anne sürekli diyette etkileniyor yavrum tepkimi koyuyor um konusmayin diyorum ama işte tutmuyorlar ki sofrada ekmek yeme oğlum işte buna fazla vermeyin durduramazsiniz vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?