Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy ben yapacam sanirim bu pirinclapasini iki gunde millet kilo vermis okuyorum iyice okuyup geliyorum hatta diger gruplara girdim ozellikle yarin yapin odem gitsen diyenler bile var yine ajanlik yaptimda soylemesi ayip
Direnç döneminde yapabilir iz canım mantıklı geldi

Ausencia kaptanim canim yetisss heleeee yarin pirinc lapasi yapayim mii ???

Diyetinizde denediniz mi bu pirinc lapasini ?? Acaba kahvaltidan sonra yapmak iyi mi yoksa gunde iki ogun seklinde mi yapsam..

Yaaa aslinda ben bi ara yapmistim kahvaltidan sonra yapmistim az az vermistim hatirliyorum ayyy bilemedim ama okuduklarim cok guzel kilo vermis....

Ayy kelebegim sabah 1 cay bardagi pirinc aksam bir cay bardagi pirinc lapası yapmislar yapanlar en az 500 vermis en cok veren 1.5 yarin yapsak mi kiz birlikte hiii ne dersin ???

Kahvaltiyi yapip aksama pirinclapasi yapanlar az vermis ama sabah ve aksam yapanlar iyi vermis ))
Hmmm.bilemedim.ben ya kabak çorbası yada sebze suyu düşünüyorum.
Kız sakın bunlar bize tuzak kuruyor olmasın.simdi gelir 7.takimin ana mi deyip yem atmış olmasınlar.

Hmmm.bilemedim.ben ya kabak çorbası yada sebze suyu düşünüyorum.
Kız sakın bunlar bize tuzak kuruyor olmasın.simdi gelir 7.takimin ana mi deyip yem atmış olmasınlar.
Yok kiz cook onceden acilmis pirinc lapasi deneyimi sayfasindan okuyorum diyet deneyimleriniz bolumunde bak istersen..

Merhaba şekerler menüm
Sabah
1 bardak süt
1 küçük yerli muz, 1 küçük mandalina, 1 yeşil elma
Öğlen
4-5 köfte
Bol yeşil salata
Akşam
2 tavuk baget 3 küp fırında patates ile
Bol salata 2 etsiz çiğ köfte
Ara
Yeşil çay
Su: 2,5- 3 lt.
Spor: 75 dk. yürüyüş
Ausencia Ahu060812 begum75

Ayyy en sevmedigim muhabbetler
Bende epey bi iriydim ergen iken, yanak değil Senin oglan gibi kiloluydum yani, heves ettim oruç tutacam dedim. Annem küçük dayima söyledi yanimda.
Oda dedi ki ayy bu aç kalamaz ki.
Ne sinirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…