- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Bilmiyorum ki sabah tartılırım inşallah şimdi karnım tok artı gibi çıkarım tartıdaPeki şimdi kaç kilosun canım
Ay valla çok sinir bozuyor öyle şeyler ya ergenliğimde ben de kiloluydum amcam doldurulmuş dolma gibi olmuşsun demişti ağlamıştımAyyy en sevmedigim muhabbetler
Bende epey bi iriydim ergen iken, yanak değil Senin oglan gibi kiloluydum yani, heves ettim oruç tutacam dedim. Annem küçük dayima söyledi yanimda.
Oda dedi ki ayy bu aç kalamaz ki.
Ne sinirdi.
Çocuklar ile konuşurken dikkat etmek lazım ama nerdeAyyy en sevmedigim muhabbetler
Bende epey bi iriydim ergen iken, yanak değil Senin oglan gibi kiloluydum yani, heves ettim oruç tutacam dedim. Annem küçük dayima söyledi yanimda.
Oda dedi ki ayy bu aç kalamaz ki.
Ne sinirdi.
Merak la bekliyorum canımBilmiyorum ki sabah tartılırım inşallah şimdi karnım tok artı gibi çıkarım tartıda
Ters teper mi diye düşündüm bide acaba kahvaltimi yapsam sadece aksam yesem ne olur diye arastiriyorum sanki ben oyle yapiyordum 17.00 dan sonra yememe bolumunde yapmistim oyle hatirliyorumAda yapacaksan yarın yap cnm
Dediğim gibi puskkut vardı eskiden her perşembe yapardı
Ters teper mi diye düşündüm bide acaba kahvaltimi yapsam sadece aksam yesem ne olur diye arastiriyorum sanki ben oyle yapiyordum 17.00 dan sonra yememe bolumunde yapmistim oyle hatirliyorum
Ayyy sabah peynirsiz gune baslamak bilemedim simdi ...Pilav yemiş olursun öyle olmaz yapicaksan sabah öğle akşam yap
aaa bi gün ne olacak cuma kahvaltısı düşünerek sabret.Ayyy sabah peynirsiz gune baslamak bilemedim simdi ...
Ayyy sabah peynirsiz gune baslamak bilemedim simdi ...
Ayyy yapayim gitsin o zaman...ama iki ogun yapacam ben kahvaltimi 10 yapiyorum ya bunu 10.30 yapayim...aksamida 16.30 yapip gunu kapatayim ..aaa bi gün ne olacak cuma kahvaltısı düşünerek sabret.
Evett oyleymis yogurt yiyenler bile kilo vermis..gideyim su 17.00 daki grupta ben yapmistim nasil sonuc almisim bi okuyayim hatirlayamiyorum tam cunku...Ada bende peynir hastasıyım . Senin gibi
Ama bir günden bisiy olmaz ve bunu yaparken hiç tuz olmayacak yoğurt süt vs yok.
Ayyy bulamadim bir suru sayfa var...bide kaptanin fikrini alayim..Evett oyleymis yogurt yiyenler bile kilo vermis..gideyim su 17.00 daki grupta ben yapmistim nasil sonuc almisim bi okuyayim hatirlayamiyorum tam cunku...
Benimki az kaldı banuş getir ardına seninkinide yapayımAyyy biri beni kaldırsın ütü bekliyor beni
Adacım lapa yapacaksan yogurtla birlikte ye ve 3/4 ögün ye ama başka bişi yeme heke güne tuzlu peynirle başkarsan kapa diyetinin bir anlamı kalmıyor . Tuz almıycaksın ödem gidecek . Ben sık yapardım kapayıAyyy sabah peynirsiz gune baslamak bilemedim simdi ...
Benimki az kaldı banuş getir ardına seninkinide yapayım
Bu arada kazanlıda hangi ütüyü aldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?