Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah 2dilim ananas 1 kase yoğurt

Öğle 1 tabak yoğurtlu ıspanak 1 kaç yeşil zeytin 1 isirik ekmek

Ara 1 parça çiko çiğ badem
1 bardak ayran

Akşam 1 parça peynir
1 tabak salata 3_4yemek kaşığı hindi sote
1 kase brokoli çorbası

Ara 1 grefurtlu madensuyu

3 mil leslie 20 dk ve 30 dk ayrı yuruyus

Ayyy en sevmedigim muhabbetler
Bende epey bi iriydim ergen iken, yanak değil Senin oglan gibi kiloluydum yani, heves ettim oruç tutacam dedim. Annem küçük dayima söyledi yanimda.
Oda dedi ki ayy bu aç kalamaz ki.
Ne sinirdi.
Ay valla çok sinir bozuyor öyle şeyler ya ergenliğimde ben de kiloluydum amcam doldurulmuş dolma gibi olmuşsun demişti ağlamıştım

Ayyy en sevmedigim muhabbetler
Bende epey bi iriydim ergen iken, yanak değil Senin oglan gibi kiloluydum yani, heves ettim oruç tutacam dedim. Annem küçük dayima söyledi yanimda.
Oda dedi ki ayy bu aç kalamaz ki.
Ne sinirdi.
Çocuklar ile konuşurken dikkat etmek lazım ama nerde

Ada yapacaksan yarın yap cnm
Dediğim gibi puskkut vardı eskiden her perşembe yapardı
Ters teper mi diye düşündüm bide acaba kahvaltimi yapsam sadece aksam yesem ne olur diye arastiriyorum sanki ben oyle yapiyordum 17.00 dan sonra yememe bolumunde yapmistim oyle hatirliyorum

Ada bende peynir hastasıyım . Senin gibi
Ama bir günden bisiy olmaz ve bunu yaparken hiç tuz olmayacak yoğurt süt vs yok.
Evett oyleymis yogurt yiyenler bile kilo vermis..gideyim su 17.00 daki grupta ben yapmistim nasil sonuc almisim bi okuyayim hatirlayamiyorum tam cunku...

Ayyy sabah peynirsiz gune baslamak bilemedim simdi ...
Adacım lapa yapacaksan yogurtla birlikte ye ve 3/4 ögün ye ama başka bişi yeme heke güne tuzlu peynirle başkarsan kapa diyetinin bir anlamı kalmıyor . Tuz almıycaksın ödem gidecek . Ben sık yapardım kapayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…