Adacım lapa yapacaksan yogurtla birlikte ye ve 3/4 ögün ye ama başka bişi yeme heke güne tuzlu peynirle başkarsan kapa diyetinin bir anlamı kalmıyor . Tuz almıycaksın ödem gidecek . Ben sık yapardım kapayı
Canım çekti haBak şimdi bende mi yapsam hiç yapmadım.bayilirim yoğurtlu pilav.bide Ben de organik pirinç var.
He wallaCanım çekti ha
Canim peki sabah sadece tek haslanmis yumurta yesem cay ile birlikte ogle aksam pirinc yapsam olmsz mi ???Adacım lapa yapacaksan yogurtla birlikte ye ve 3/4 ögün ye ama başka bişi yeme heke güne tuzlu peynirle başkarsan kapa diyetinin bir anlamı kalmıyor . Tuz almıycaksın ödem gidecek . Ben sık yapardım kapayı
Canim peki sabah sadece tek haslanmis yumurta yesem cay ile birlikte ogle aksam pirinc yapsam olmsz mi ???
Olmaz adaaaa olmaz gülüm yani benceCanim peki sabah sadece tek haslanmis yumurta yesem cay ile birlikte ogle aksam pirinc yapsam olmsz mi ???
Yaa canim ben kahvalti olmazsa gune zor baslarim bi gun oyle deniyecem kafaya koydum kiz
Huuu hatun ne diye riske atıyorsun. Uyarlama yapıyorsun.
Bence çok lezzetli olur haftaya çarşamba perşembe yapayım sorarım sana tarifi ama yoğurt serbest SE yaniAyyy benimde cnm çekti
Ben içine domates salatalık dogrardim, limon ve baharat pirinç salatası çok güzel olurdu ay benimde yapasim geldi evde olsam yapardım kesin
ada81 olmaz cnm 3 öğün pirinç yiyeceksin bı anlami kalmaz
Canim yogurtsuz bile cok guzel ben yapmistim tek ogun yapmistim hatirliyorum..yanina bir yesil biber .bir kirmizi biber yarim domates ve salatalik dilimleyip yemistim ben cok begenmistim ama ne kadar verdim bi onu hatirlamiyorum cunku o donemde 71 gordum biliyorum sonra kuzenim trafik kazası gecirdi vefat etti dagildim diyeti birakmistim kotu bi donem gecirmistim...Bence çok lezzetli olur haftaya çarşamba perşembe yapayım sorarım sana tarifi ama yoğurt serbest SE yani
Adacım etki nasıl olur bilemedim .Canim peki sabah sadece tek haslanmis yumurta yesem cay ile birlikte ogle aksam pirinc yapsam olmsz mi ???
Ah canım çok kötü bir durum allah rahmet eylesinCanim yogurtsuz bile cok guzel ben yapmistim tek ogun yapmistim hatirliyorum..yanina bir yesil biber .bir kirmizi biber yarim domates ve salatalik dilimleyip yemistim ben cok begenmistim ama ne kadar verdim bi onu hatirlamiyorum cunku o donemde 71 gordum biliyorum sonra kuzenim trafik kazası gecirdi vefat etti dagildim diyeti birakmistim kotu bi donem gecirmistim...
Benim derdim su yarini riske atmayayim cuma cumartesi eskiden yaptigim gibi yapip bakmak istiyorum...bi buna karar veremedim..
Abla yoğurt serbest yani doğru anladım dimiAdacım etki nasıl olur bilemedim .
Zorlanacaksan öyle yap .
Şöyleki pirinç ödem sökücü yogurdu zaten biliyoruz ikisi birleşince eger ödemin varsa öğleye doğru wc yollarını aşındırıyorsun.
Sagol canim Allah razi olsun...Ah canım çok kötü bir durum allah rahmet eylesin
Hoşgeldin şekerimİyı akşamlar kızlar
Sabah geç kahvalti
İki dilim ekmekle tost
2 zeytin
Kavurma
Yeşil cay
Ara
7 badem
1 incir
Aksam
Tavuk çorbası
Brokoli yoğurtlu
Ara
Sütlü kahve
5 fındık
2 litre su
3 mil leslie 15 dk plates
@AusenciaAhu060812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?