Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim peki sabah sadece tek haslanmis yumurta yesem cay ile birlikte ogle aksam pirinc yapsam olmsz mi ???

Bence çok lezzetli olur haftaya çarşamba perşembe yapayım sorarım sana tarifi ama yoğurt serbest SE yani

Bence çok lezzetli olur haftaya çarşamba perşembe yapayım sorarım sana tarifi ama yoğurt serbest SE yani
Canim yogurtsuz bile cok guzel ben yapmistim tek ogun yapmistim hatirliyorum..yanina bir yesil biber .bir kirmizi biber yarim domates ve salatalik dilimleyip yemistim ben cok begenmistim ama ne kadar verdim bi onu hatirlamiyorum cunku o donemde 71 gordum biliyorum sonra kuzenim trafik kazası gecirdi vefat etti dagildim diyeti birakmistim kotu bi donem gecirmistim...

Benim derdim su yarini riske atmayayim cuma cumartesi eskiden yaptigim gibi yapip bakmak istiyorum...bi buna karar veremedim..

Canim peki sabah sadece tek haslanmis yumurta yesem cay ile birlikte ogle aksam pirinc yapsam olmsz mi ???
Adacım etki nasıl olur bilemedim .
Zorlanacaksan öyle yap .
Şöyleki pirinç ödem sökücü yogurdu zaten biliyoruz ikisi birleşince eger ödemin varsa öğleye doğru wc yollarını aşındırıyorsun .

Ah canım çok kötü bir durum allah rahmet eylesin

Abla yoğurt serbest yani doğru anladım dimi
Yapayım haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…