Evet , yogurt zaten başlı başına kilo kaybı sağlıyor . Pirinçte yagsız tuzsuz olunca ödemde gidiyor .Abla yoğurt serbest yani doğru anladım dimi
Yapayım haftaya
Canım benim başınız sağolsun. Rabbim sabır versinCanim yogurtsuz bile cok guzel ben yapmistim tek ogun yapmistim hatirliyorum..yanina bir yesil biber .bir kirmizi biber yarim domates ve salatalik dilimleyip yemistim ben cok begenmistim ama ne kadar verdim bi onu hatirlamiyorum cunku o donemde 71 gordum biliyorum sonra kuzenim trafik kazası gecirdi vefat etti dagildim diyeti birakmistim kotu bi donem gecirmistim...
Benim derdim su yarini riske atmayayim cuma cumartesi eskiden yaptigim gibi yapip bakmak istiyorum...bi buna karar veremedim..
Sag ol canim Allah razı olsun..Canım benim başınız sağolsun. Rabbim sabır versin
Şekercim seni gördükmü ? Hatırlayamadımİyı akşamlar kızlar
Sabah geç kahvalti
İki dilim ekmekle tost
2 zeytin
Kavurma
Yeşil cay
Ara
7 badem
1 incir
Aksam
Tavuk çorbası
Brokoli yoğurtlu
Ara
Sütlü kahve
5 fındık
2 litre su
3 mil leslie 15 dk plates
@Ausencia @Ahu060812
Yani pirinci haşlayıp üzerine yoğurt nane pul biber ekleyip yiyiyoruz dimi Aebenim ♡Evet , yogurt zaten başlı başına kilo kaybı sağlıyor . Pirinçte yagsız tuzsuz olunca ödemde gidiyor .
Ben bol yogurt ekliyorum acı pul biber birazda kuru nane oh mis
Haşlamıyorum saydınım su koyup pilav misali pişiriyorum ben yağsız ,tuzsuzYani pirinci haşlayıp üzerine yoğurt nane pul biber ekleyip yiyiyoruz dimi Aebenim ♡
Vallahi canım çekti benimEvet , yogurt zaten başlı başına kilo kaybı sağlıyor . Pirinçte yagsız tuzsuz olunca ödemde gidiyor .
Ben bol yogurt ekliyorum acı pul biber birazda kuru nane oh mis
Hmmm tamam canım haftaya da onu yapayımHaşlamıyorum saydınım su koyup pilav misali pişiriyorum ben yağsız ,tuzsuz.
Sende de bitanemSag ol canim Allah razı olsun..
Bende yapicam canım çarşamba perşembe bakalım ne olacakHmmm tamam canım haftaya da onu yapayımbelki uğurlu gelir mezun eder beni pirinç :)
Aynen kuzum çarşamba perşembe bende varımBende yapicam canım çarşamba perşembe bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?