günaydın kızlaaar......
doğa...akşam habaerlerde antebi gördüm nasıl sel olmuş ...aklım sendeydi iyisindir inş....
valla iyisin meyve.ben icime öküz kacmis gibi yemeyeli 4 ay oldu.en son yilbasinda öyle yemistim.ama yiyemem artik öyle herhalde.cünkü nerdeyse 6 aydir alistim bu yeme düzenine,porsiyonlarin kücülmesine.tabii insallahda yiyemem.
ama süper bisey 200 gram sadece artidasin,harika.
sağol canım biraz rahatsız oldum tuluk koydum karnıma antepli olmayanlar için çeviri tuluk=sıcak su torbasıbizim oğlan anne korkuyorum diyo oğlum 4. katta oturuyoruz gelmez o kadar dedim dün gazetede yeni adliye nin yanında alt geçit varya tuğayın orda bi kaç araba suyun içinde kalmış onu gördüm aman falan derken yan odadan arkadaş gelmişti aaaa görüyomusun bak dedim heee kızım ordaydı tel açtı gittik falan dedi acaipde sabah kar yagdı şimdide yağmurla karışık atıyor
günaydin.ben pek iyi degilim yine bugün.hala tam iyilesemedim.havalar süperken bugün birden bire bir sogudu.donuyoruz.bu ne bicim sey ya.dün yazlik ceketlerimizi giydik,bugün kislik montlarimizi.
canım wc yede cıkmadım cıksam sabit bile gelebilirdim..
ayy azerim cok mutluyum bu sabah 1 lokma simit 1 lokma kek 1 minik kurabiye yedim ve doydum doyma hissini yasamak cok güzell
hep demisimdir,keske istahsiz yemekle arasi olmayan biri olsaydim.yada öküzler gibi yiyip cöp gibi kalanlrdan olsaydim.ama ikiside degilim.yemek yemek cok zevkli benim icin ama yedigim her lokma kilo olarak bana geri dönüyor.
offf niye böyleyiz biz meyve yaaa.
meyve sen hastanede tam olarak ne i$i yapiyorsun kuzum?hic sormamisim bunu
keske anlattığın gibi olsakdık canım ama aileden benim şişmanlık kilo almaya yatkın bi bünyem var yapacak bir sey yok
alıstım artık bu duruma ..
canım laboratuarda calısıyorum ben ama hastanede değilim malesefki almıyorlar beni hastaneyee
sağlık ocağındatım yeni sosyete ismite toplum sağlığı merkezi
aynen bizde kilolu olmaya cok meyilliyiz,incecik kimse yok bizde.
laboratuardasin demek,güzel.hastaneye niye almiyorlar seni bakem?
günaydın..plates zamanıı
meyvee geçmiş olsun cnmm
Garfield'ın Kuralları :))
Madde 1 : İnsanlar yorgun doğar dinlenmek için yaşar.
Madde 2 : Çalışmak yorar.
Ma...dde 3 : Gündüz dinlen ki gece rahat edesin.
Madde 4 : Yatağını kendini sevdiğin gibi sev, içinden çıkamayacağın
gibi
yap.
Madde 5 : Yarın yapabileceğin işi bugün yapma.
Madde 6 : Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar
ertele.
Mad...de 7 : Dinlenen birini görünce otur ona yardım et.
Madde 8 : Oturmak mümkünse ayakta durma, yatmak mümkünse oturma.
Madde 9 : Tembellikten kimse ölmemiş.
Madde 10 : Çalışma isteği duyunca biryere otur isteğin geçmesini
bekle.
teşekkürler tatlımm
benim kilo vermem durdu hatta hep artılardayımm..napcamm ben yaa..5 gün 5 kilo diyetide yattı offffff
cnm aynen öyle besleniyorum..dün bütün gün bitki çayı içtim..kayısılı 5 i bi yerde yeşil çay..şimdi ebru şallı ödem attırıcı çay tarifi vercek..kolay malzemelerdirde yaprım inştutkucum metoyu hızlandırma olayına gec 6 öğün beslen bol yeşil cayla..
Gunaydin kizlar, acele acele hemen selam verip kaciyorum... Kardesimi alerjisi icib hastaneye goturuyorum.. 2den sonra gorusuruz
canım ben yine burdayım ama listede değilim..
suan hastalıkla uğrasıyorum ondan listeye girmemem daha ii olucak..
cemrecim snein hatan gl si yüksek seyler yemen bak 1 muz ve mısır diyette kesinlikle yasak olan seyler sen bu sekilde kilonu korursun veremezsin vermen için doyurucu ama gl si dşük besinlerle beslenmen lazım ..
inş ameliyatlık bir durum olmaz azerim cok korkarım ben öyle seylerden.. :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?