Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlaaar......

doğa...akşam habaerlerde antebi gördüm nasıl sel olmuş ...aklım sendeydi iyisindir inş....

sağol canım biraz rahatsız oldum tuluk koydum karnıma antepli olmayanlar için çeviri tuluk=sıcak su torbası bizim oğlan anne korkuyorum diyo oğlum 4. katta oturuyoruz gelmez o kadar dedim dün gazetede yeni adliye nin yanında alt geçit varya tuğayın orda bi kaç araba suyun içinde kalmış onu gördüm aman falan derken yan odadan arkadaş gelmişti aaaa görüyomusun bak dedim heee kızım ordaydı tel açtı gittik falan dedi acaipde sabah kar yagdı şimdide yağmurla karışık atıyor

canım wc yede cıkmadım cıksam sabit bile gelebilirdim..
ayy azerim cok mutluyum bu sabah 1 lokma simit 1 lokma kek 1 minik kurabiye yedim ve doydum doyma hissini yasamak cok güzell

günaydin.ben pek iyi degilim yine bugün.hala tam iyilesemedim.havalar süperken bugün birden bire bir sogudu.donuyoruz.bu ne bicim sey ya.dün yazlik ceketlerimizi giydik,bugün kislik montlarimizi.

ayy doğacım ben hiç izlemedim canım yaaa o kadar fazla demek...

kızlar doktorun benim pc de işi var ondan yazamıom pek sürekli sayfayı kapatıyorum

canım wc yede cıkmadım cıksam sabit bile gelebilirdim..
ayy azerim cok mutluyum bu sabah 1 lokma simit 1 lokma kek 1 minik kurabiye yedim ve doydum doyma hissini yasamak cok güzell

hep demisimdir,keske istahsiz yemekle arasi olmayan biri olsaydim.yada öküzler gibi yiyip cöp gibi kalanlrdan olsaydim.ama ikiside degilim.yemek yemek cok zevkli benim icin ama yedigim her lokma kilo olarak bana geri dönüyor.

offf niye böyleyiz biz meyve yaaa.

keske anlattığın gibi olsakdık canım ama aileden benim şişmanlık kilo almaya yatkın bi bünyem var yapacak bir sey yok
alıstım artık bu duruma ..

meyve sen hastanede tam olarak ne i$i yapiyorsun kuzum?hic sormamisim bunu

canım laboratuarda calısıyorum ben ama hastanede değilim malesefki almıyorlar beni hastaneyee
sağlık ocağındatım yeni sosyete ismite toplum sağlığı merkezi

aynen bizde kilolu olmaya cok meyilliyiz,incecik kimse yok bizde.

laboratuardasin demek,güzel.hastaneye niye almiyorlar seni bakem?

aynen bizde kilolu olmaya cok meyilliyiz,incecik kimse yok bizde.

laboratuardasin demek,güzel.hastaneye niye almiyorlar seni bakem?

sekercim ben atanırken buraya atandım ee kendi memleketin olmadımıda eziliyorsun sonucda burda kimsem yok ondan torpillileri alıyorlar hastaneye.. hastanede calıstınmı daha fazla para alıyorsun..herkes hastane istiyor o yüzden.

Garfield'ın Kuralları :))

Madde 1 : İnsanlar yorgun doğar dinlenmek için yaşar.

Madde 2 : Çalışmak yorar.

Ma...dde 3 : Gündüz dinlen ki gece rahat edesin.

Madde 4 : Yatağını kendini sevdiğin gibi sev, içinden çıkamayacağın
gibi
yap.

Madde 5 : Yarın yapabileceğin işi bugün yapma.

Madde 6 : Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar
ertele.

Mad...de 7 : Dinlenen birini görünce otur ona yardım et.

Madde 8 : Oturmak mümkünse ayakta durma, yatmak mümkünse oturma.

Madde 9 : Tembellikten kimse ölmemiş.

Madde 10 : Çalışma isteği duyunca biryere otur isteğin geçmesini
bekle.

hayir hayir beni anlatiyor

tutkucum metoyu hızlandırma olayına gec 6 öğün beslen bol yeşil cayla..
cnm aynen öyle besleniyorum..dün bütün gün bitki çayı içtim..kayısılı 5 i bi yerde yeşil çay..şimdi ebru şallı ödem attırıcı çay tarifi vercek..kolay malzemelerdirde yaprım inş
Gunaydin kizlar, acele acele hemen selam verip kaciyorum... Kardesimi alerjisi icib hastaneye goturuyorum.. 2den sonra gorusuruz

geçmiş olsun cnm.görüşürüz

Haklısın canım
hayatın şifreleri programında zayıflamayla ilgili güzel bilgiler veriyorlar. mesela günde 2 yumurta zayıflatıyormuş. çünkü yumurta 100 cal miş ama vücut onu yakmak için 130 cal harcıyormuş.
bi de 3 gün ekmek dieti 1.5-2 kg verdiriyomuş, 15 gün arayla uygulanabilirmiş. 3 öğün 3 dilim kızarmış ekmek yiyiyormuşsun.

herkese merhabalar bugün yürüyüşe gidemedim ama ebru şallıyla plates yaptım bugün karın günüydü karnım çok acıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…