Kuzucum mesajı yok, üyelik almış ama paylaşımı olmamışAyyyyy evet oda hiç gelip demiyor kardeş sen kimsin durtup duruyon diye ahaha
Anı yaşaGeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Geçmişe mi dalayımmmm , anı mı yakalayayım
Anı yaşapirinç kürü önümüzdeki hafta ki planımız takımcak
Gerçekten canım ya ama ben hep cevap verdim sanaAaaa gerçek mı?
Ay hiç güleceğim yoktu haAyyyyy evet oda hiç gelip demiyor kardeş sen kimsin durtup duruyon diye ahaha
Organik pirinç almam.lazim anca hafta ya yaparım ben zaten evde pirinç de yok pişirmiyorum yaYapabilen varsa yarın yapsın kızlar
Neden ama canım çekmişti ben 3 hafta dır patates bile surmedim ya ağzım a yoğurt pirinç bi heyecan lanmistimLapa diyeti mi ?
Evet evet gel de benim dolmaları kafama vur ausumdur ikisini bir arada yapayım en iyisi
Öyle mi deniyor adına acep bilemiyorumLapa diyeti mi ?
Kız sen buralarda mıydın ses de etmiyor hiçEvet evet gel de benim dolmaları kafama vur ausum
Kuzucum mesajı yok, üyelik almış ama paylaşımı olmamış
Baci diriliş ertuğrul izliyim dedimm malum bebem kirk kere kalktı uykudn. Simdİ oglişin yanına yattım mecbur . Uykum da yok sizleyimKız sen buralarda mıydın ses de etmiyor hiç
Gerçekten canım ya ama ben hep cevap verdim sana
He tamam da benim.uykum geldiBaci diriliş ertuğrul izliyim dedimm malum bebem kirk kere kalktı uykudn. Simdİ oglişin yanına yattım mecbur . Uykum da yok sizleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?