Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2 gün yapacaktık sadece aslında ben de yapmam ama bu biraz güzel geldi bana ama olmaz sa olmaz yani sorun değil

Ortim değişik bir menü olmuş
Sabah neden o kadar meyva yedin ?
Öğlen protein akşam protein olmuş bide çiğ köfte

ayyy arada buraya bakıyorum , şu son muhabbet ne çatladım ... kim kimi dürtmüş :))

2 günlük sorun değil kızlar , ama dedim ya tek tip beslenme pek doğru değil .

Birde dönüşü ne ? Tamam 2 günde 1 verdi .... normal düzene dönünce 2 geri gelmesin de .

Ben şok olur mu öyle olmaz dikkat edersek olmaz kaptanim masum ben diye günlerdir elin kızını etiket yapıyor sorun yok yane

Ortim değişik bir menü olmuş
Sabah neden o kadar meyva yedin ?
Öğlen protein akşam protein olmuş bide çiğ köfte
4 günlük diyet yapıyorum şu an böyle besleniliyor canım, ufak kaçamaklarım oldu meyve birini yemeyebilirdim ama kan verince ancak yetti sanki :) çiğ köfte ve 3 küp doğranmış fırın patatesti kaçamaklar

Kızlar alıntılara geçmeden , uykusu gelenlere binayen şu lapa diyetine geçeyim .

Karar vermişsiniz yapın madem , ama tartı öncesi denemeyin . pzt / sl yapın . Kilo gidecek mi gidecek ha prş. gitmiş ha salı ?
En azından olası bir ters tepkide vücudun vereceği , önlem almış olursunuz kalan 2 gün .

Diyeti de yapacaksanız tam yapın .Şunu ekleyeyim bunu ekleyeyim derken hiç bir anlamı kalmaz .

Sadece iki gün ne ise o .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…