2 gün yapacaktık sadece aslında ben de yapmam ama bu biraz güzel geldi bana ama olmaz sa olmaz yani sorun değil
Ben söyleyecek tim aslında sonra baktım neyse dedim zaten görüyor um fark eder nasıl saAy koptum valla. Aben abla demese anlamiycam ay çok açımpamukskr şimdi oldu sanırım
Ben şok olur mu öyle olmaz dikkat edersek olmaz kaptanim masum ben diye günlerdir elin kızını etiket yapıyor sorun yok yaneayyy arada buraya bakıyorum , şu son muhabbet ne çatladım ... kim kimi dürtmüş :))
2 günlük sorun değil kızlar , ama dedim ya tek tip beslenme pek doğru değil .
Birde dönüşü ne ? Tamam 2 günde 1 verdi .... normal düzene dönünce 2 geri gelmesin de .
4 günlük diyet yapıyorum şu an böyle besleniliyor canım, ufak kaçamaklarım olduOrtim değişik bir menü olmuş
Sabah neden o kadar meyva yedin ?
Öğlen protein akşam protein olmuş bide çiğ köfte
2 günlük yapılan şeyle kilo verilir mi m ben de bunu merak ediyorum. Sahi verilir mj ?2 güncük tatliş
Ben şok olur mu öyle olmaz dikkat edersek olmaz kaptanim masum ben diye günlerdir elin kızını etiket yapıyor sorun yok yane
Canım konumuz lapa diyeti gel hoşgeldin buyur haftaya yapacaz papatya ileIyi geceler kızlar nasılsınız bakalım bol bol kaynatmissiniz bende yürüyüş yaptım sonrasında ev işleri anca gelebildim
Yapıp göreceğiz bakalım2 günlük yapılan şeyle kilo verilir mi m ben de bunu merak ediyorum. Sahi verilir mj ?
Bilmiyorum ilk kez denicem bende bunu2 günlük yapılan şeyle kilo verilir mi m ben de bunu merak ediyorum. Sahi verilir mj ?
Son aldığım kazaklarda bende m aldım dar gelirmi acaba diye korkmustum ama gayet güzel olduTeşekkür ederim tatlım, valla bu bile yeter şekerimbazı markalarda xxl bazen de xl giyerken m giymek benim için paha biçilmez bir değişim ♡♡
Çarşamba sabahı tartilip başlıyor uz tamam mı cnmBilmiyorum ilk kez denicem bende bunu
Benim de acilen birşeyler yapmam lazım nasıl yapıcazCanım konumuz lapa diyeti gel hoşgeldin buyur haftaya yapacaz papatya ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?