Gel canım gel 2 güne izin aldık yaparız 3 kişiBenim de acilen birşeyler yapmam lazım nasıl yapıcazbende mi yapsam yaw
Yakalandin4 günlük diyet yapıyorum şu an böyle besleniliyor canım, ufak kaçamaklarım oldumeyve birini yemeyebilirdim ama kan verince ancak yetti sanki :) çiğ köfte ve 3 küp doğranmış fırın patatesti kaçamaklar
Tmm cnm anlaştık
Evet anlastik yapıyor uzTmm cnm anlaştık
Inşallah cnm inşallah salata nin içinde de oluyor bazen bulgurlu birseyler kendimi böyle avutayim bari :)Yakalandinkaçamaklarla diyetinde sonuca varırsın inşallah, yarın daha dikkatli olmalısın
Nare83 canim sen pirinc lapasi yapmismiydin iyi sonuc aldin mi?
Nasıl birşey ki bu merak ettim
Bak şimdi bende mi yapsam hiç yapmadım.bayilirim yoğurtlu pilav.bide Ben de organik pirinç var.
Canım çekti ha
Yani pirinci haşlayıp üzerine yoğurt nane pul biber ekleyip yiyiyoruz dimi Aebenim ♡
Haşlamıyorum saydınım su koyup pilav misali pişiriyorum ben yağsız ,tuzsuz.
Butun takim coşup pirinc yapacagiz hahaha))
Benim de acilen birşeyler yapmam lazım nasıl yapıcazbende mi yapsam yaw
Ohhh sefan olsun kuzum Güle güle giy tatlımSon aldığım kazaklarda bende m aldım dar gelirmi acaba diye korkmustum ama gayet güzel oldu
Hahhhh ne güldüm yaaa aynen boyle oldu canim....Olay tam olarak burda başlamışşşşş
Burda yayılmaya başlamışşşşş
Burda hızlanmışşşş
Burda vücuda sirayet etmiş
Burda yeni katılımlar başlamışşşş
Burda kompedandan da destek gelmişşşşşş
Burda artık ipler kopmuşşşşş
Ve burda son katılımcı eklenmiş
Cnm minik bi kaçmakti yani 2 küçük çiğ köfte :) yarın son gün bakalım hayırlısısaydin78 canım böyle listeler kaçamak kabul etmez.normal duzen gibi düşünme.daha dikkatli olman lazim
Olay tam olarak burda başlamışşşşş
Burda yayılmaya başlamışşşşş
Burda hızlanmışşşş
Burda vücuda sirayet etmiş
Burda yeni katılımlar başlamışşşş
Burda kompedandan da destek gelmişşşşşş
Burda artık ipler kopmuşşşşş
Ve burda son katılımcı eklenmiş
İnşallah inşallah yarın etki ederse rahatlarsinBende bekliyorum pamuk
Bu arada aldığım çaydan bir tane içtim etki etmedi yarın iki icicem malum perşembe herşey mübah
Kızlar sayfalarca menü var , ha diyince yorumlayamam ki ..hepsini okuyup tek tek yazmam gerek , lapa söz konusu diye önce onunla ilgili fikrimi yazdım şekerler ..
Şimdi menüleri alıntıladım okuyayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?