Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Analiz kaptanım dan süper

Ausum ben sık yaparım ama iki gün değil 1 gün .
Lapa ve ayran aşı kurtarıcım olmuştur her daim . Yeni alınan kilolarda ve ödemlerde etkilidir kişiye göre değişsede . Geri gelmiyor büyük kısmı .

Uyumak üzere olan adam kalktı ne oldu diyor neye gülüyor Sun koptum ya fenasın kaptan

Iyi aksamlaar kızlar..

08:00 1 bardak süt.1 elma

13:30 4 köfte.salata

19:00 2 but .salata

Bantta 4 km yürüyüş..

3 gündür 2 sarma disinda sifir kacamak..ama daha cok veririm diye düşünüyordum..bakalim cuma ola hayrola..

Kızlar sayfalarca menü var , ha diyince yorumlayamam ki ..hepsini okuyup tek tek yazmam gerek , lapa söz konusu diye önce onunla ilgili fikrimi yazdım şekerler ..

Şimdi menüleri alıntıladım okuyayım .
Sağol aus cummm
Hadi sabah devam ederim sarz da bitti zaten iyi geceler

Hayirli geceler kizlar
Menü bildirimine basliyayim ipin ucu kacacak yoksa bu hafta sabitim sanirim.

Sabah
3 hurma
Sütlü kahve

Ögle
Tavuk corbasi salata
Bi parca ekmek

Aksama dogru
Brokoli corbasi
2 dilim emek

Ara
1 mandalina
1 elma

Su saymadim ama ictim yeterince.bugün bütpn gün disaridaydim.
23.günde malesef seker orucumu bozdum.bugün tekrardan basladim bu sefer hedef 40 ve 75 kilo hadi hayirlisi :)

Rus salatası ve kuruyemiş

Allah iyiliğini versin bacım

Mumum yakında bende start vericem inşallah . Uzaksın buralardan mesajını çok görmüyorum . Seninle yarışa biliriz eski topraklar olarak
Hedefin gerçekten 40 mı ?

Mumum yakında bende start vericem inşallah . Uzaksın buralardan mesajını çok görmüyorum . Seninle yarışa biliriz eski topraklar olarak
Hedefin gerçekten 40 mı ?
Evet ablam 40 ve ötesi :) bu hafta hastalik haftasiydi evde o yüzden gelemedim ama düzenli gelicem artik ins.yarisalim valla güzel olur kilolarimizda yakin gibi :)

Pirinc lapasini bende yogurtla yapmistim yalnis hatirlamiyorsam 1.200 filan vermistim bi günde

hülyam senin normal diyet menülerin zaten kısıtlı o yüzden beklentini çok tutma ama ausunda 4 günlükte kilonun çogunun4. Gün verdiğinide hatırlatırım .
Senden 4günde 1- 1.5 arası gider gibi tahmin ediyorum

Evet ayran asida süper oluyor :)

Gayet güzel bir pamuk menüsü canım .
Belki 2 lt üzeri su belki bir fincan daha yeşil çay takviyesi

Valla nihayet Antakya menüleri bitti diye sevindim sherry im . Her gün usul usul indiriyorum senin menüde mouse u :))
Bu hafta önemli biliyorsun , yoksa tatilde seni böyle sıkboğaz etmekten bende hoşnut değilim . Hoş her hafta için aynı şey geçerli , kilo alımı / sabit ne gerek var değil mi :))) yazık geçen bir haftaya .

Salata , yoğurt , protein yok hiç ada cım .

Menü güzel , kaçamaksız ama bir şeyler eksik .

Ausencia canım kanimda var tutamıyor kendimi atlıyorum meydana.
Az tutsan beni.

Ben ve birini tutmak.
Cancağızımmm ben ver çoşkuyu kısmı ile ilgileniyorum

Tarhana içtiğinde ekmek yemene gerek tuba .
Akşam ekmek yemenede gerek yok .
Onun yerine bir çeşit yemek eklesen ya da bir parça ızgara köfte/tavuk/balık çok daha sağlıklı .

Eeeee şişirdi o lahanalar şimdi vero , oldu mu ? hadi 3-4 sarma tamam , hem akşam hem sayısı bilinmeyecek kadar çok .
Sporda yok .

Hani çoşku nereye gitti ?

Fatmacım canım benim , güveninin için sağol öncelikle .
Ben bendeki listeyi sana hem takımdan hem özelden yazarım . Haftada 1 kilodan az vermemiştim / sporsuz .100 kilo iken .
Klasik diyetisyen listesi . Harfi harfine uymuştum ama 0 kaçamak . En azından 1-2 hafta dene bakalım .İki liste arasındaki fark ne olacak canım ?
İlk fırsatta yazacağım .

seve seve yenen kilo aldırmayan sopa
aus sopası

Rus salatasını sabah konuştuğumuza göre menünün diğer kısmı güzel canım , kuru incirde de sorun yok .
Sonradan eklediğin spor içinde

Toksin mi atacakmışşşş

Yusufta biraz fazla yese ...bende diyette olsam keşke de az yemek koysan der .

Çocuk ile nasıl konuşacağını , çocuğun nasıl etkileneceğini hesap etmeyen insanlardan nefret ediyorum .
Senin yakışıklı paşanın o tatlı yanaklarından öperim ben

Bi aus un biz kilo verince sevinci birde leslienin you did 3 miles you did deyişi beni mest ediyor.

Ausencia 75.9 dum tartılmıştım 4 günlüğe başlamadan önce

Hmmm , Cumadan beri çok az gitmiş . Bu diyetle 74 gelmesi lazım en az . Bizim metalar bile 2 küsür verdi

Hayallerim yıkıldı .
Saydın 4 günde ondan çok iyi sonuç gelir diyordum kiii .
4 gün epey mutasyona uğramış .

Tatlım menü güzel de ...bu ara bir parça bir parça derken her gün bir çik var .

Sekercikiz az geliyorsun bu ara ... izinden önce ki kopuşun olacak diye korkuyorum .Olmaz değil mi ?
Zaten bu hafta 3 gün maalesef kötü geçirmişsin .
Bile bile , göz göre göre gelen kilolar , sabitler olmasın lütfen .
Çok iyi gidiyordun .Parmakla gösterilen örnek öğrenci gibiydin .
Bu cumada güzel sonuç bekliyorum .

Şu an ki halim
Okadar yorgunum anlatamam ama şimdi leslie yapıcam geliyorum
kaptan dedi emir büyük yerden

Yap ahum yap.
Spor iyidir ..Fazlalıkları atar

Bol sebzeli yoğurtlu güzel bir menü olmuş canım .

Epey değil sadece 2 çiğ köfte ve birkaç parça fırın patates küçük küp olarak Aus. Diğerleri liste ile uyumlu. Aeben meyve de de 1 adet sınırı olmadığını söylemişti. Çok kötü değilim fazla bozmadım listeyi

O zaman tam olarak nasıl yapıldığını bende bir araştırayım ..sonuçta bizim kızlar sürekli diyette ... yeni kiloda yok ...

Aebende demiş canım , ben ilk iki gün sadece 100 gr. vermiştim ...
Sonra 1,5 lar geldi

Canım düzenli yaz , düzenli gel ... harika başladın .... sonu gelsin lütfen .

Şeker orucunu bozmana üzüldüm açıkcası ..çok iradeli gidiyordun .

bende öyle düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…