Epey değil sadece 2 çiğ köfte ve birkaç parça fırın patates küçük küp olarak Aus. Diğerleri liste ile uyumlu. Aeben meyve de de 1 adet sınırı olmadığını söylemişti. Çok kötü değilim fazla bozmadım listeyi
hülyam senin normal diyet menülerin zaten kısıtlı o yüzden beklentini çok tutmaama ausunda 4 günlükte kilonun çogunun4. Gün verdiğinide hatırlatırım .
Senden 4günde 1- 1.5 arası gider gibi tahmin ediyorum
Lapayi bende cok yaptim listedeyken persembeleri...yogurt ve pul biberle süper olur..pamukskr , @masumm , A arselka ... kim vardı uykusu gelip yatan .... hepinize iyi geceler
Ancak geçmişten çıkabildimmm , sabaha çıkarırız acısını , bende biraz daha araştırayım lapa diyetini
kelebekolacam bizde hala izleniyor diriliş , eşim reklam beklemeyi sevmediğinden kaydedip , sonradan izliyor ...reklam atlatabiliyor böylece ...
Geldim kız huuuAhu060812 leslie de misin huuuuuuuuuu ?
Benm bugün leslie yok .
Sadece 20 dk kondisyon bisikleti , 10 dk kadar da kol ağırlık çalışmam var canım .
Ben varım laflayakbir ziyaretçi bir de ben başbaşayız
kardeş kimsen üyelikle gel de laflayak
Ben varım laflayak
Geldim kız huuu
valla bacaklarımın kasları seyridi yatınca leslie yi de sırf senin için yaptım kaptanım
Yok cnm ben yükleyedim bellek yetersiz diyor avatar imi değiştiricem tim onu bile kabul etmiyorŞekercim seni gördükmü ? Hatırlayamadım.
Kızların yazdıklarını okurken artık resimlerde gözümün önüne geliyorlar
Yok kaptanım diyetime uyuyorum ama telefonu benim bebenin elinden alamıyorumki gireyim bu ara oyun yüklemiş vermiyor bana sipa ya delirtir beniGayet güzel bir pamuk menüsü canım .
Belki 2 lt üzeri su belki bir fincan daha yeşil çay takviyesi
Valla nihayet Antakya menüleri bitti diye sevindim sherry im . Her gün usul usul indiriyorum senin menüde mouse u :))
Bu hafta önemli biliyorsun , yoksa tatilde seni böyle sıkboğaz etmekten bende hoşnut değilim . Hoş her hafta için aynı şey geçerli , kilo alımı / sabit ne gerek var değil mi :))) yazık geçen bir haftaya .
Salata , yoğurt , protein yok hiç ada cım .
Menü güzel , kaçamaksız ama bir şeyler eksik .
Ben ve birini tutmak.
Cancağızımmm ben ver çoşkuyu kısmı ile ilgileniyorum
Tarhana içtiğinde ekmek yemene gerek tuba .
Akşam ekmek yemenede gerek yok .
Onun yerine bir çeşit yemek eklesen ya da bir parça ızgara köfte/tavuk/balık çok daha sağlıklı .
Eeeee şişirdi o lahanalar şimdi vero , oldu mu ?hadi 3-4 sarma tamam , hem akşam hem sayısı bilinmeyecek kadar çok .
Sporda yok .
Hani çoşku nereye gitti ?
Fatmacım canım benim , güveninin için sağol öncelikle .
Ben bendeki listeyi sana hem takımdan hem özelden yazarım . Haftada 1 kilodan az vermemiştim / sporsuz .100 kilo iken .
Klasik diyetisyen listesi . Harfi harfine uymuştum ama 0 kaçamak . En azından 1-2 hafta dene bakalım .İki liste arasındaki fark ne olacak canım ?
İlk fırsatta yazacağım .
Rus salatasını sabah konuştuğumuza göre menünün diğer kısmı güzel canım , kuru incirde de sorun yok .
Sonradan eklediğin spor içinde
Toksin mi atacakmışşşş
Yusufta biraz fazla yese ...bende diyette olsam keşke de az yemek koysan der .
Çocuk ile nasıl konuşacağını , çocuğun nasıl etkileneceğini hesap etmeyen insanlardan nefret ediyorum .
Senin yakışıklı paşanın o tatlı yanaklarından öperim ben
Hmmm , Cumadan beri çok az gitmiş . Bu diyetle 74 gelmesi lazım en az . Bizim metalar bile 2 küsür verdi
Hayallerim yıkıldı .
Saydın 4 günde ondan çok iyi sonuç gelir diyordum kiii .
4 gün epey mutasyona uğramış .
Tatlım menü güzel de ...bu ara bir parça bir parça derken her gün bir çik var .
Sekercikiz az geliyorsun bu ara ... izinden önce ki kopuşun olacak diye korkuyorum .Olmaz değil mi ?
Zaten bu hafta 3 gün maalesef kötü geçirmişsin .
Bile bile , göz göre göre gelen kilolar , sabitler olmasın lütfen .
Çok iyi gidiyordun .Parmakla gösterilen örnek öğrenci gibiydin .
Bu cumada güzel sonuç bekliyorum .
Yap ahum yap.
Spor iyidir ..Fazlalıkları atar
Bol sebzeli yoğurtlu güzel bir menü olmuş canım .
Ben yatar artık pil bitti sabah tartışayım bakalım durumlar nasıl
Yok kaptanım diyetime uyuyorum ama telefonu benim bebenin elinden alamıyorumki gireyim bu ara oyun yüklemiş vermiyor bana sipa ya delirtir beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?