Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Patatesi 4.gün dışında da görsem tüylerim diken diken oluyor saydınım ... birde meyve 1 adet öyle biliyorum ben .

Ya çok umutluyum ya böyle , okuyunca bir kötü oluyorum kaçamakımsı şeyleri ... sorun senin menüde değil .... benim beklentimde kuzum .

pamukskr , @masumm , A arselka ... kim vardı uykusu gelip yatan .... hepinize iyi geceler

Ancak geçmişten çıkabildimmm , sabaha çıkarırız acısını , bende biraz daha araştırayım lapa diyetini

kelebekolacam bizde hala izleniyor diriliş , eşim reklam beklemeyi sevmediğinden kaydedip , sonradan izliyor ...reklam atlatabiliyor böylece ...

Pazartesiye artiyla başladım..dukanda 5 gunde 2700 vermistim öyle bur beklentiye girdim sanirim aebenim..bakalim yarinida bi atlatayim 4.gün surpriz yapar belki diyetim..

Lapayi bende cok yaptim listedeyken persembeleri...yogurt ve pul biberle süper olur..

ada81
pamukskr
saydin78
A arselka
kelebekolacam

başka kim vardı niyetlenen .... :))

Öncelikle beyaz suyu çıkana kadar yıkamaya , bol bol yıkamaya , çooook yıkamaya dikkat :)) bu epey bir püf noktası kısmı .

Yanında asla protein almamaya dikkat .... protein alınca bırakın kilo vermeyi , kilo alırsınız .

3 öğün bir kase ... yanında tuzsuz yağsız salata ile .

Salata müspet yönde etkili.

Ve en az 2.5 litre su + yeşil çay içerek .

Ekstra şunu atayım bunu atayım ağzıma dediğinizde ... etki tamamen olumsuza dönüyor .

Onun dışında alınan sonuçlar olumlu .

@Sherrysherrylady tatlım bugün yazılarını uzun uzun okudum da akşam , menü yorumu pirinç yorumu derken sonraya bıraktım .

Kötü tecrübeler yaşamış , onlardan büyük dersler almış ..sonunda güzel bir yuva ile hakkettiğine kavuşmuşsun canım .

Dediğin de çok doğru , yaşadıkların ...şimdi ki artların ne kadar da değerli olduğunu gösteriyor belki de sana

Ahu060812 leslie de misin huuuuuuuuuu ?

Benm bugün leslie yok .
Sadece 20 dk kondisyon bisikleti , 10 dk kadar da kol ağırlık çalışmam var canım .
Geldim kız huuu

valla bacaklarımın kasları seyridi yatınca leslie yi de sırf senin için yaptım kaptanım

Geldim kız huuu

valla bacaklarımın kasları seyridi yatınca leslie yi de sırf senin için yaptım kaptanım

Cuma heyecanı çarşambadan sardı beniii ..

Herkes güzel sonuçlar alsın da ..

Sende şu 4 günden alnının akı ile çık ahum .

Nasıl geçti günün ? dedikodu var mı

Gelelim günün özetine
Dün gece eşi bekliycem diye 2.30 a kadar bekledim Sonra o 5 te gelince tekrar uyandım Sonra 6 da uyudum 8 de kalktım çocukları gönder falan derken 9 da işe başladım ara sıra burdaydım tabi
en yukardan başladım süpürmeye toz al yatakları topla derken öğlen oldu sonra börek yap salata yap derken tam hazırlandım geldiler
Sonra telaşlar
aşağı da kadınlar yukarda bebeleri 3 kat aşağı inen oyuncaklar bebesine oyuncak almaya üşenen analar oyuncak getiren ben sonra onları yeniden 3. Kata taşıyan ben.sonra biri kocasını bekledi en son giden akşam 7 de gitti benim çocuklar okuldan geldi yemeklerini yedirdim sofra topla bulaşık yıka Sonra tekrar süpür çık terastakileri yıka.tabi bu arada ben 2.günde olduğumdan açlık hat safhada bu arada 2 tane küçücük cıs yedim diye kaptan spor cezası verdi ee emir demiri keser bu kadar yorgun olsam da yaptım pişman değilim. Mutluyum.

Sabah :

1 fincan şekersiz yeşil çay
3 adet etimek
1 dilim yağsız beyaz peynir
3-5 adet zeytin
2-3 adet ceviz içi
Sınırsız yeşillik

Öğlen :

1 kase yağsız çorba
4 kaşık sebze yemeği
1 pors. beyaz et
4 kaşık yağsız yoğurt
Sınırsız yeşil salata
2 dilim esmer ekmek

Akşam :

1 kase yağsız çorba
4 kaşık sebze yemeği
1 dilim yağsız peynir
Sınırsız yeşil salata
2 Kaşık yoğurt yağsız
1 dilim esmer ekmek

3 ara öğün var , 1 çay bardağı kadar yağsız süt ya da yağsız yoğurt ile 1 porsiyon meyve .

@fatmanurkaya canım benim 100 kiloda listem ..

Burda aklımda kalan harfi harfine uyduğum , günde en az 2.5 lt su içtiğim , hiç yemeğe yağ koymadığım , yoğurt,süt ve peyniri yağsız yediğim ...

Yaklaşık 75 e kadar aynı liste ile devam ettim . 0 kaçamak .
Ve her hafta istisnasız regl öncesi haftası da dahil , en az 1 kg verdim sporsuz . Spora 80 den inince başlamıştım .

Yok kaptanım diyetime uyuyorum ama telefonu benim bebenin elinden alamıyorumki gireyim bu ara oyun yüklemiş vermiyor bana sipa ya delirtir beni

Yok kaptanım diyetime uyuyorum ama telefonu benim bebenin elinden alamıyorumki gireyim bu ara oyun yüklemiş vermiyor bana sipa ya delirtir beni

Hadi yaaa ... kaç yaşındaydı ?

Valla korktum , sık gelirsin sen ...

Aman dedim , bir kez koptu bir daha olmasın sıkı sıkı tutayım sekerciğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…