Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi yaaa ... kaç yaşındaydı ?

Valla korktum , sık gelirsin sen ...

Aman dedim , bir kez koptu bir daha olmasın sıkı sıkı tutayım sekerciğimi
Canım vallahi aklım burda ama söz geçiremiyorum 3.5 yasinda tutumus bana tablet alın alana kadar telefonumu vermiycekmis yandım gitti ondan giremiyorum okuyuncada gec oluyor sohbete katilamiyorum

Canım bide bişey sorayım bu sayfalar silinebiliyomu benim sitede sıkıntı var bellek dolu diyip duruyo telefonu boşalttım ondandır diye ama hala aynı sorun avatar imi bile değiştiremiyorum

Bu ne kiz ben okurken yoruldum valla

Canım bide bişey sorayım bu sayfalar silinebiliyomu benim sitede sıkıntı var bellek dolu diyip duruyo telefonu boşalttım ondandır diye ama hala aynı sorun avatar imi bile değiştiremiyorum

Yok canım silinmez .
Ama sen kendi telinde net geçmişi silebilirsin .
Çerezleri temizle diyebilirsin .

Ben 70 kiloya kadar sanırım kendim kilo verip sonrasında diyetisyene gitmeye karar verdim bu arada 14 şubat hedefi yalan oldu

Saadet canım , güzelim ... yalan malan olan yok .

O hedef evet tutturulmak için eyvallhta hedefe yaklaşmakta zafer değil mi ?

Bu hafta uyduğun takdirde 4 günlükle çok iyi vereceksin . Vermeyen yok .

Ve bir sonraki haftada 1kilo gitse .. oldu 72-73 ...

Daha ne olsun ?

Sonraki aya 6 lara gelmek için sadece 3-4 kilo kalıyor .

Hesap ortada ...sen yeter ki diyetini bozma ve suuuuuu iç .

Evet tabi o da bi başarı inşallah şu 60ları görürüm bir an önce. Bu arada bizim buralarda bi spor salonu keşfettim yarın bi gidip fiyat alayım bi de ortama bakayım beğenirsem yazılırım vücudumu toparlamam lazım aynı zamanda sadece kilo vermek yetmiyor bana malesef. Yürüyüş artı spor da lazım

O zaman dans!! Renk!!

Spor yapmıyorsun evet .

Seni bir şeylerin dürtmesi zorlaması mecbur bırakması gerek hep sanki ..mesela saadet evde spor yap desem 1 gün yapsan 5 gün yatarsın ....ama salona yazılsan mecbur kalıp gidersin .

Git bak bakalım , bende bir tane daha buldum . Diğer kazık olandan sonra , bu 3 aylık 350 tl dedi .. diğeri aylık bu kadar istemişti .

Birde ortam benim içinde önemli tabii .

Aynen öyle bi dürtme lazım bana mesela iyiki buraya geldim yoksa kendi başıma biraz zor kilo verirdim şaka maka 13 kilo verdim. Spor salonuna o yüzden gitmek istiyorum mesela ekim ayında spor salonuna gidiyordum ama o uzaktı baya bizim eve aylık 150ydi her neyse, düzenli spora başlamıştım o sayede yani.
Abla senin o diğer sorduğun da baya kazıkmış cidden ne yapıyorlar aylık 350 ne vücudunu baştan mı yaratıyor töbe töbe

Ne bileyimm ben diyorum kadına kardio ..kadın ban gösteriyor tuhaf makineler ... acayip inceltiyor yalnız aklım kalmadı değil

Orası güzeldi çünkü , kadınlara özeldi ...

Bu soracağım da ayrı salon ama yine de gidip görmem lazım , güvenli mi

Orda teknoloji 2150 yılına uçmuş gibi konuştun abla
Bence de bi git gör önemli ay spor salonu çok eğlenceli güzel oluyor ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…