Oradaki 2017 de .... ben 90larda kalmışım gülüm
Yaa benimde 90 yıllarım çok güzeldi 90 94 ünv teydim
95 96 köylerde köy öğretmeniydim
Sonra 98evlenince büyğdük ve sorunlar sorumluluklar derken bu günler
Şimdi de çok şükür mutluyum
Bi an özgür olmak aklına estiği gibi yaşamak bu duygulardı içimde bi yerlerde yaş 44olsa bile heyecanlı bi genç kız var
Ruhumda hissettiğim yağların arkasında saklanan kendini ne kadar mutlu pozitif söxü dinlenen aklı başında biri gibide olsa içten içe ezik hisseden kendine bir şeyi yakıştırman güçlü görünen fakat içten içe ne kırgınlklar gixli göz yaşları döken biri vardı
Şimdi 107kilo olup rahatlamam kendimi mutlu hissetmemin sebebini ancak 147 kilıluk biri anlar 107 kıymetini hafifliğini fitliğini şıklığını özgüvenini
Bittimi hayır bitmedi yanlızca 2.yarı başladı bu yarıyıda inşallah tamamlayıp finali göreceğim çünkü kendim kendime referansım yarısını yapan diğer yarısınıda yapar Rabbimin izniyle
Ayy kusura bakmayın bşraz duygulandım uzattım
Hayırlı geceler sevgili takımım
Canimmm valla kafamda trompet caliyorlar sankii bir o kadar kötüyüm agzim nur um tikali gozler yasli ve birde regl sancisi eklendi var sen düşünDelyDoly kuzummmmmmmmmmmm nasıl oldun ?
bu hafta bombasınnnn di miiiiiiiii ?
gel de iki laflayak , eski deliyi herkes özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@Dersaadet_ başbaşa kaldık
Çok özür dilerim canım inan hep cevap verecektir bir türlü yazamadım sen degerlisin benm için ben kaç defa uğraştım alamadım t elimden kaynaklı galiba bi fırsatını bulursam atarım aklımda
Olay tam olarak burda başlamışşşşş
Burda yayılmaya başlamışşşşş
Burda hızlanmışşşş
Burda vücuda sirayet etmiş
Burda yeni katılımlar başlamışşşş
Burda kompedandan da destek gelmişşşşşş
Burda artık ipler kopmuşşşşş
Ve burda son katılımcı eklenmiş
Coskuuuu tam gaz devam kaptanim. Pes ettiremez dolmalar bana. Ekmekle yerdim ben onları yemedim şükür . Helé çay saati gofret çekti çok canım. Yemedim aksamGayet güzel bir pamuk menüsü canım .
Belki 2 lt üzeri su belki bir fincan daha yeşil çay takviyesi
Valla nihayet Antakya menüleri bitti diye sevindim sherry im . Her gün usul usul indiriyorum senin menüde mouse u :))
Bu hafta önemli biliyorsun , yoksa tatilde seni böyle sıkboğaz etmekten bende hoşnut değilim . Hoş her hafta için aynı şey geçerli , kilo alımı / sabit ne gerek var değil mi :))) yazık geçen bir haftaya .
Salata , yoğurt , protein yok hiç ada cım .
Menü güzel , kaçamaksız ama bir şeyler eksik .
Ben ve birini tutmak.
Cancağızımmm ben ver çoşkuyu kısmı ile ilgileniyorum
Tarhana içtiğinde ekmek yemene gerek tuba .
Akşam ekmek yemenede gerek yok .
Onun yerine bir çeşit yemek eklesen ya da bir parça ızgara köfte/tavuk/balık çok daha sağlıklı .
Eeeee şişirdi o lahanalar şimdi vero , oldu mu ?hadi 3-4 sarma tamam , hem akşam hem sayısı bilinmeyecek kadar çok .
Sporda yok .
Hani çoşku nereye gitti ?
Fatmacım canım benim , güveninin için sağol öncelikle .
Ben bendeki listeyi sana hem takımdan hem özelden yazarım . Haftada 1 kilodan az vermemiştim / sporsuz .100 kilo iken .
Klasik diyetisyen listesi . Harfi harfine uymuştum ama 0 kaçamak . En azından 1-2 hafta dene bakalım .İki liste arasındaki fark ne olacak canım ?
İlk fırsatta yazacağım .
Rus salatasını sabah konuştuğumuza göre menünün diğer kısmı güzel canım , kuru incirde de sorun yok .
Sonradan eklediğin spor içinde
Toksin mi atacakmışşşş
Yusufta biraz fazla yese ...bende diyette olsam keşke de az yemek koysan der .
Çocuk ile nasıl konuşacağını , çocuğun nasıl etkileneceğini hesap etmeyen insanlardan nefret ediyorum .
Senin yakışıklı paşanın o tatlı yanaklarından öperim ben
Hmmm , Cumadan beri çok az gitmiş . Bu diyetle 74 gelmesi lazım en az . Bizim metalar bile 2 küsür verdi
Hayallerim yıkıldı .
Saydın 4 günde ondan çok iyi sonuç gelir diyordum kiii .
4 gün epey mutasyona uğramış .
Tatlım menü güzel de ...bu ara bir parça bir parça derken her gün bir çik var .
Sekercikiz az geliyorsun bu ara ... izinden önce ki kopuşun olacak diye korkuyorum .Olmaz değil mi ?
Zaten bu hafta 3 gün maalesef kötü geçirmişsin .
Bile bile , göz göre göre gelen kilolar , sabitler olmasın lütfen .
Çok iyi gidiyordun .Parmakla gösterilen örnek öğrenci gibiydin .
Bu cumada güzel sonuç bekliyorum .
Yap ahum yap.
Spor iyidir ..Fazlalıkları atar
Bol sebzeli yoğurtlu güzel bir menü olmuş canım .
Ayyy keşke burda da öyle bi imkan yer olsa ...Spor yapmıyorsun evet .
Seni bir şeylerin dürtmesi zorlaması mecbur bırakması gerek hep sanki ..mesela saadet evde spor yap desem 1 gün yapsan 5 gün yatarsın ....ama salona yazılsan mecbur kalıp gidersin .
Git bak bakalım , bende bir tane daha buldum . Diğer kazık olandan sonra , bu 3 aylık 350 tl dedi .. diğeri aylık bu kadar istemişti .
Birde ortam benim içinde önemli tabii .
AnAaa sen öğretmen miydin. Bana hala nöbet yazmiolar yavrum sağolsun :)Günaydın herkese bugün nöbetçiyim okuldayorucu bir gün olacak herkese kaçamaksiz bir gün dilerim
Çok şeker sin ablammm yaaa.Yaa benimde 90 yıllarım çok güzeldi 90 94 ünv teydim
Bi an özgür olmak aklına estiği gibi yaşamak bu duygulardı içimde bi yerlerde yaş 44olsa bile heyecanlı bi genç kız var
Ruhumda hissettiğim yağların arkasında saklanan kendini ne kadar mutlu pozitif söxü dinlenen aklı başında biri gibide olsa içten içe ezik hisseden kendine bir şeyi yakıştırman güçlü görünen fakat içten içe ne kırgınlklar gixli göz yaşları döken biri vardı
Şimdi 107kilo olup rahatlamam kendimi mutlu hissetmemin sebebini ancak 147 kilıluk biri anlar 107 kıymetini hafifliğini fitliğini şıklığını özgüvenini
Bittimi hayır bitmedi yanlızca 2.yarı başladı bu yarıyıda inşallah tamamlayıp finali göreceğim çünkü kendim kendime referansım yarısını yapan diğer yarısınıda yapar Rabbimin izniyle
Günaydın kizlar hayirli sabahlar gribim bugun birde üstüne regl oldum.Umarim herkes iyidir hayirli günlerimiz olsun
Menum 07.02.2017 Sali
Sabah
3 tvk brgr
1 kk peynor
5 zeytin
2 dlm ekmek
1 bardak cay
Öğle
1 tost
Aksam
2 mandalin
2 lt su 2 bardak yeşilçay 60 dakika
0.750 lt dukan bira
Canimmm valla kafamda trompet caliyorlar sankii bir o kadar kötüyüm agzim nur um tikali gozler yasli ve birde regl sancisi eklendi var sen düşün
Günaydın ninni
3 mil lesile tmmm ben hazırlanmaya kaçar
Yaa benimde 90 yıllarım çok güzeldi 90 94 ünv teydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?