Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oradaki 2017 de .... ben 90larda kalmışım gülüm

Yaa benimde 90 yıllarım çok güzeldi 90 94 ünv teydim
95 96 köylerde köy öğretmeniydim
Sonra 98evlenince büyğdük ve sorunlar sorumluluklar derken bu günler
Şimdi de çok şükür mutluyum
Bi an özgür olmak aklına estiği gibi yaşamak bu duygulardı içimde bi yerlerde yaş 44olsa bile heyecanlı bi genç kız var
Ruhumda hissettiğim yağların arkasında saklanan kendini ne kadar mutlu pozitif söxü dinlenen aklı başında biri gibide olsa içten içe ezik hisseden kendine bir şeyi yakıştırman güçlü görünen fakat içten içe ne kırgınlklar gixli göz yaşları döken biri vardı
Şimdi 107kilo olup rahatlamam kendimi mutlu hissetmemin sebebini ancak 147 kilıluk biri anlar 107 kıymetini hafifliğini fitliğini şıklığını özgüvenini
Bittimi hayır bitmedi yanlızca 2.yarı başladı bu yarıyıda inşallah tamamlayıp finali göreceğim çünkü kendim kendime referansım yarısını yapan diğer yarısınıda yapar Rabbimin izniyle
Ayy kusura bakmayın bşraz duygulandım uzattım
Hayırlı geceler sevgili takımım

Bu süreçte yanımda olduğunuz için hepiniz ayrı ayrı özel ve kıymetlisin

Günaydın kizlar hayirli sabahlar gribim bugun birde üstüne regl oldum.Umarim herkes iyidir hayirli günlerimiz olsun
Menum 07.02.2017 Sali
Sabah
3 tvk brgr
1 kk peynor
5 zeytin
2 dlm ekmek
1 bardak cay

Öğle
1 tost

Aksam
2 mandalin

2 lt su 2 bardak yeşilçay 60 dakika
0.750 lt dukan bira

DelyDoly kuzummmmmmmmmmmm nasıl oldun ?

bu hafta bombasınnnn di miiiiiiiii ?

gel de iki laflayak , eski deliyi herkes özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canimmm valla kafamda trompet caliyorlar sankii bir o kadar kötüyüm agzim nur um tikali gozler yasli ve birde regl sancisi eklendi var sen düşün

Günaydın.
Damardan sıvı basılmış balon gibiyim botları zor giydim ayağıma. Geç kalma pahasına katı meyve sıkacağına attım malzemeleri ben sebze suyu drtoxu yapi cam bugün.oglenkinide hazırladım yanlız havuç evde var diye almadım benim tavşanlar hepsini yemiş.umarim onun eksikliği sorun olmaz.

buda hani bana hani bana demiş

Coskuuuu tam gaz devam kaptanim. Pes ettiremez dolmalar bana. Ekmekle yerdim ben onları yemedim şükür . Helé çay saati gofret çekti çok canım. Yemedim aksam

Ayyy keşke burda da öyle bi imkan yer olsa ...

Çok şeker sin ablammm yaaa.

Canimmm valla kafamda trompet caliyorlar sankii bir o kadar kötüyüm agzim nur um tikali gozler yasli ve birde regl sancisi eklendi var sen düşün

regl mi tamda cuma öncesiaz daha bekleyeydide yarın sabah tartıldıktan sonra geleydikötü olmuş canım

Günaydın ninni
3 mil lesile tmmm ben hazırlanmaya kaçar

günaydın masumm,süpersin,azimlisin tebrik ederim,yarın tartı sana ponponları sallayacak inşallah

ablacım sen öğretmisin?çalışıyomusun?

geçmişin tadı bi başka oluyo demi,hatırladıkça insan duygusallaşıyo,yaşımız kaç olursa olsun içimizdeki yaşama sevinci bitmediği sürece yaşın hiç bir önemi yok,yaşamayı hayatı sevmek çok güzel

ablacım 147 kilodayken kendini ezik görüyodum diyosunya aslında en güçlü olduğun zamanlar çünkü o güç içinde olmasa başlangıcı yapamazdın ve 107 lere inemezdin,başlamak bitirmenin yarısı derler ya aynı o hesap işte,sen içindeki o güçle buna adım attın ve çok daha güzel kilolara doğru gideceksin ben buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…