Günaydın canım her öğün için 1 caybardagi pirinç hasliyorsun yoğurt ve içine limon yesillik vs baharat koyuyor Sun 2 gün kesinlikle tuž yok 3 öğün yapıyorsun arada yok bu işte zor değil bence
bende haftaya yapacagım sizler bi yapın bakim ne oluyorGünaydın canım her öğün için 1 caybardagi pirinç hasliyorsun yoğurt ve içine limon yesillik vs baharat koyuyor Sun 2 gün kesinlikle tuž yok 3 öğün yapıyorsun arada yok bu işte zor değil bence
Hemde nasil kötü oldu güzelim raamzan davulu gibi gobegimm ve mutsuz agresif depresif bir adet benregl mi tamda cuma öncesiaz daha bekleyeydide yarın sabah tartıldıktan sonra geleydi kötü olmuş canım
günaydın masumm,süpersin,azimlisin tebrik ederim,yarın tartı sana ponponları sallayacak inşallah
Doktor um birşey sorsam ayıp olurmu zahmet olurmubende haftaya yapacagım sizler bi yapın bakim ne oluyor
o nasıl kayınvalide ya bi gün lahana sar bi gün eriişte kes.Kizzeeeeler bugn persembe ya hanı. Ne yapmak lazım bugüne özel .nasıl beslensem aksam ı kaç ta yesem ne yesm. Bugun erişte kesecek k.valide
Oldu erişte ye sonrada sopa yersin ohhhh tamamKizzeeeeler bugn persembe ya hanı. Ne yapmak lazım bugüne özel .nasıl beslensem aksam ı kaç ta yesem ne yesm. Bugun erişte kesecek k.valide
Allah senin iyiliğini versin
ay aşkolsun ne demek.ben rahat biriyim az cok tanımıssınızdır yanlız bu ara gözden kaçırabilirim.az sonra denetleme ekibi gelecek sanırım.hasta az diye rahatım ama bazen aşı maşı sistemi beni çok yoruyor.Doktor um birşey sorsam ayıp olurmu zahmet olurmu
Yesem de az yerim zaar. Ben kendime özel menü yapamiom ya. Ama perşembe olmasaydi iyidi. Bakam aksamà allahkerimOldu erişte ye sonrada sopa yersin ohhhh tamam
Çok sağol canım sınay aşkolsun ne demek.ben rahat biriyim az cok tanımıssınızdır yanlız bu ara gözden kaçırabilirim.az sonra denetleme ekibi gelecek sanırım.hasta az diye rahatım ama bazen aşı maşı sistemi beni çok yoruyor.
Haklisno nasıl kayınvalide ya bi gün lahana sar bi gün eriişte kes.
yanlız aus da vorones kes olur diyim yani.sen o erişteyi perşembe perşembe unut.
Sen hala yesemde diyor sun vallahi anlamıyorum yap salata at tonbaligi yeYesem de az yerim zaar. Ben kendime özel menü yapamiom ya. Ama perşembe olmasaydi iyidi. Bakam aksamà allahkerim
Oy anam oyHaklisnvalla k.valide boş ve sağlıklı becerekli kadın .benim anam gibj değil. . Köy kadinı yapacak is sorar ben de iş bulurum c.tesi mantı bukecez dolaba atmalik. Sonra içli köfte sonra yaprak sarma
Erişte bugün kesilirse hemen yenmez galiba.bugün menüde başka şey dusunuiyim ben.. bakam ne yapsam aksamà. Allaaam bu dert de beni gereeeerrr daha şimdidenSen hala yesemde diyor sun vallahi anlamıyorum yap salata at tonbaligi ye
Yada başka birşey eristeden vazgeç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?