Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia nin mesajindan sonra korkarak yazıyorum tamam bende varım nasıl yapıcaz bir deyin hele
Günaydın canım her öğün için 1 caybardagi pirinç hasliyorsun yoğurt ve içine limon yesillik vs baharat koyuyor Sun 2 gün kesinlikle tuž yok 3 öğün yapıyorsun arada yok bu işte zor değil bence

Günaydın canım her öğün için 1 caybardagi pirinç hasliyorsun yoğurt ve içine limon yesillik vs baharat koyuyor Sun 2 gün kesinlikle tuž yok 3 öğün yapıyorsun arada yok bu işte zor değil bence
bende haftaya yapacagım sizler bi yapın bakim ne oluyor

regl mi tamda cuma öncesiaz daha bekleyeydide yarın sabah tartıldıktan sonra geleydikötü olmuş canım

günaydın masumm,süpersin,azimlisin tebrik ederim,yarın tartı sana ponponları sallayacak inşallah
Hemde nasil kötü oldu güzelim raamzan davulu gibi gobegimm ve mutsuz agresif depresif bir adet ben

Kizzeeeeler bugn persembe ya hanı. Ne yapmak lazım bugüne özel .nasıl beslensem aksam ı kaç ta yesem ne yesm. Bugun erişte kesecek k.valide
o nasıl kayınvalide ya bi gün lahana sar bi gün eriişte kes.
yanlız aus da vorones kes olur diyim yani.sen o erişteyi perşembe perşembe unut.

Doktor um birşey sorsam ayıp olurmu zahmet olurmu
ay aşkolsun ne demek.ben rahat biriyim az cok tanımıssınızdır yanlız bu ara gözden kaçırabilirim.az sonra denetleme ekibi gelecek sanırım.hasta az diye rahatım ama bazen aşı maşı sistemi beni çok yoruyor.

Çok sağol canım sın
Aile hekimim sonuçlar çok iyi dedi herşey tam ancak
D vitamini ve b12 ye bakamadığı için kesin eksiklik vardır herkeste eksik çıkıyor dedi veb12 için 5 iğne verdi 3 ü peş peşe 2 su haftada 1
D içinde kapsül verdi haftada 1 ekmeğe dök ye dedi ne yapayım bunlar bana kg yaparmi akıl versen

o nasıl kayınvalide ya bi gün lahana sar bi gün eriişte kes.
yanlız aus da vorones kes olur diyim yani.sen o erişteyi perşembe perşembe unut.
Haklisn valla k.valide boş ve sağlıklı becerekli kadın .benim anam gibj değil. . Köy kadinı yapacak is sorar ben de iş bulurum c.tesi mantı bukecez dolaba atmalik. Sonra içli köfte sonra yaprak sarma

Sen hala yesemde diyor sun vallahi anlamıyorum yap salata at tonbaligi ye
Yada başka birşey eristeden vazgeç
Erişte bugün kesilirse hemen yenmez galiba.bugün menüde başka şey dusunuiyim ben.. bakam ne yapsam aksamà. Allaaam bu dert de beni gereeeerrr daha şimdiden

b12 nin üst sınırları 700lerde ben hiç 300ün üstünü bayanlarda görmedim.d vitaminide öyle en gazla 25 çıkanı gördüm 100 kadar yolu var.2 ampul sıkıntı yapmaz.
onlar kilo yapmaz.belki iştahı körükler ama zaten bizde iştah varki.onların eksikliğinde kilo vermek daha zor.kar zarar oranını düşünüp kullanma taraftarıyım ben.
hastalarımda gördüğüm kullananlar daha enerjik olup daha güzel kilo veriyor.kişiye bağlı.ay benim iştahım açıldı deyip körüklerse fena.
ama neden bakamadı anlamadım.keşke bakılsaydı.ee neye baktıki.vermedimi sonuc kagıdı felan.

Geçmişe dönmedim daha kızlar , lapadan yana verdiğiniz karar ne canlar ?

Şu açılan konularla ilgili bildirimlere bakayım ... geleceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…