Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vero bizde seni mantı gibi büker içli köfte gibi ay onu demeyim...sonrada sarma gibi sarıp sarmalar gömeriz.
şaka şaka senin işin zor walla.annemlerle kalırken bende hiç veremedim hatta hep aldım.annem hem yaglı yapar hem de acayip güzel yemek yapar.eşime sorsam annenin mi benim mi yemeklerim kesin derki kayınvalidemin yemekleri.

vero bizde seni mantı gibi büker içli köfte gibi ay onu demeyim...sonrada sarma gibi sarıp sarmalar gömeriz.
Annaaammm daktirim gi . Acimasizsin yahu. Ya ben hiç yememeye karsiyim ucundan yerim ucundan sopalarsiniz kız canın çekti . Neyse yazmayak. Kayseri yi bilin kız. Bunlarla yasiolar

Kendi annem de ben de öyle gomdum ekmekleri güZEL yemeklerı . Ben yaptim da. Ama niyette ona begendirmek derken derken aldım 1 2 kilo. O gidince. Düzen aldım simdj . TaBi kimseye suç bulmamak lazım kafada bitio. . Ama tabi benim çay saatinde çok yer abur cubur ..Tabi ben de dayanamiodum. O benim bisküvi de alinnnnnnnn. .. şu hani çikolatalı yulaflı bi biskuvi var ya

verdi geri kalan herşeye baktım dedi şuan bunlara bakılmıyor dedi.
sonuç kağıdım var

Ben yatar artık pil bitti sabah tartışayım bakalım durumlar nasıl
Sabah sabah kimle tartışacaksam Allah Allah tartılayım yazmıştım .klavye mağduru
Oy ablam çok duygulandım. Gerçekten şu anda bi mucizeyi yaşıyorsun gerçekten.sabah kalkınca ilk iş aynaya bakıyorsundur eminim.içimizdeki genç kız geri geldi şükür Rabbime
Coskuuuu tam gaz devam kaptanim. Pes ettiremez dolmalar bana. Ekmekle yerdim ben onları yemedim şükür . Helé çay saati gofret çekti çok canım. Yemedim aksam
aferin kız oldun sen oldun

Kızz bakma gardasin oluk du da. İşte benimki irade meselesi. Yiyerek kilo verdigmj çok dusunen olur .ama ben her zamanki gibj yemeye re k ucundan kıyısındn yiyerek veririm. Şimdi kaptanim canım sayesinde nisan ı beklemeden kararımı verdim

Günaydın günaydın günaydın bugün Perşembe yarını heyecanla bekliyorum inşallah yine birinci oluruz bugün listedeki arkadaşlar ağır spor yapmayalım suyu akşama bırakmayalım yarın eksileri görelim ondan Sonra 17 şubat heyecanı sarsın herkes hedefe varmak için gaza bassın o haftada 1.olalım Sonra diğer takımlar pes etsin hep birinci 7.takım hep birinci 7.takım diye hepsi terk etsin topik bize kalsın

ahum ben sabah lesile yatım cnm
yarında lesilemi yapıp öyle tartılcam en azından sabah ödemini azda olsun alıyordur ...

İyi yaptın iyi aynen devam gardaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…