şaka şaka senin işin zor walla.annemlerle kalırken bende hiç veremedim hatta hep aldım.annem hem yaglı yapar hem de acayip güzel yemek yapar.eşime sorsam annenin mi benim mi yemeklerim kesin derki kayınvalidemin yemekleri.vero bizde seni mantı gibi büker içli köfte gibi ay onu demeyim...sonrada sarma gibi sarıp sarmalar gömeriz.
Annaaammm daktirim gi . Acimasizsin yahu. Ya ben hiç yememeye karsiyimvero bizde seni mantı gibi büker içli köfte gibi ay onu demeyim...sonrada sarma gibi sarıp sarmalar gömeriz.
Kendi annem de ben de öyle gomdum ekmekleri güZEL yemeklerı . Ben yaptim da. Ama niyette ona begendirmek derken derken aldım 1 2 kilo. O gidince. Düzen aldım simdj . TaBi kimseye suç bulmamak lazım kafada bitio. . Ama tabi benim çay saatinde çok yer abur cubur ..Tabi ben de dayanamiodum. O benim bisküvi de alinnnnnnnn. .. şu hani çikolatalı yulaflı bi biskuvi var yaşaka şaka senin işin zor walla.annemlerle kalırken bende hiç veremedim hatta hep aldım.annem hem yaglı yapar hem de acayip güzel yemek yapar.eşime sorsam annenin mi benim mi yemeklerim kesin derki kayınvalidemin yemekleri.
Hadi yaaaBugün öglen tavuk ve salata yiycemmm
akşam yemegi yok malum perşembe bugünnn
Ben fatmanurkaya roxenim mi acaba . Tam bilmiom. Kim var hakkettkimler öğretmen
Hadi yaaakahvaltı yaptin mi peki
verdi geri kalan herşeye baktım dedi şuan bunlara bakılmıyor dedi.b12 nin üst sınırları 700lerde ben hiç 300ün üstünü bayanlarda görmedim.d vitaminide öyle en gazla 25 çıkanı gördüm 100 kadar yolu var.2 ampul sıkıntı yapmaz.
onlar kilo yapmaz.belki iştahı körükler ama zaten bizde iştah varki.onların eksikliğinde kilo vermek daha zor.kar zarar oranını düşünüp kullanma taraftarıyım ben.
hastalarımda gördüğüm kullananlar daha enerjik olup daha güzel kilo veriyor.kişiye bağlı.ay benim iştahım açıldı deyip körüklerse fena.
ama neden bakamadı anlamadım.keşke bakılsaydı.ee neye baktıki.vermedimi sonuc kagıdı felan.
Sabah sabah kimle tartışacaksam Allah Allah tartılayım yazmıştım .klavye mağduruBen yatar artık pil bitti sabah tartışayım bakalım durumlar nasıl
Oy ablam çok duygulandım. Gerçekten şu anda bi mucizeyi yaşıyorsun gerçekten.sabah kalkınca ilk iş aynaya bakıyorsundur eminim.içimizdeki genç kız geri geldi şükür RabbimeYaa benimde 90 yıllarım çok güzeldi 90 94 ünv teydim
95 96 köylerde köy öğretmeniydim
Sonra 98evlenince büyğdük ve sorunlar sorumluluklar derken bu günler
Şimdi de çok şükür mutluyum
Bi an özgür olmak aklına estiği gibi yaşamak bu duygulardı içimde bi yerlerde yaş 44olsa bile heyecanlı bi genç kız var
Ruhumda hissettiğim yağların arkasında saklanan kendini ne kadar mutlu pozitif söxü dinlenen aklı başında biri gibide olsa içten içe ezik hisseden kendine bir şeyi yakıştırman güçlü görünen fakat içten içe ne kırgınlklar gixli göz yaşları döken biri vardı
Şimdi 107kilo olup rahatlamam kendimi mutlu hissetmemin sebebini ancak 147 kilıluk biri anlar 107 kıymetini hafifliğini fitliğini şıklığını özgüvenini
Bittimi hayır bitmedi yanlızca 2.yarı başladı bu yarıyıda inşallah tamamlayıp finali göreceğim çünkü kendim kendime referansım yarısını yapan diğer yarısınıda yapar Rabbimin izniyle
Ayy kusura bakmayın bşraz duygulandım uzattım
Hayırlı geceler sevgili takımım
aferin kız oldun sen oldunCoskuuuu tam gaz devam kaptanim. Pes ettiremez dolmalar bana. Ekmekle yerdim ben onları yemedim şükür . Helé çay saati gofret çekti çok canım. Yemedim aksam
Kızz bakma gardasin oluk du da. İşte benimki irade meselesi. Yiyerek kilo verdigmj çok dusunen olur .ama ben her zamanki gibj yemeye re k ucundan kıyısındn yiyerek veririm. Şimdi kaptanim canım sayesinde nisan ı beklemeden kararımı verdimSabah sabah kimle tartışacaksam Allah Allah tartılayım yazmıştım .klavye mağduru
Oy ablam çok duygulandım. Gerçekten şu anda bi mucizeyi yaşıyorsun gerçekten.sabah kalkınca ilk iş aynaya bakıyorsundur eminim.içimizdeki genç kız geri geldi şükür Rabbime
aferin kız oldun sen oldun
Günaydın günaydın günaydın bugün Perşembe yarını heyecanla bekliyorum inşallah yine birinci oluruzbugün listedeki arkadaşlar ağır spor yapmayalım suyu akşama bırakmayalım yarın eksileri görelim ondan Sonra 17 şubat heyecanı sarsın herkes hedefe varmak için gaza bassın o haftada 1.olalım Sonra diğer takımlar pes etsin hep 7.takım hep 7.takım diye gihepsi terk etsin topik bize kalsın
Günaydın günaydın günaydın bugün Perşembe yarını heyecanla bekliyorum inşallah yine birinci oluruzbugün listedeki arkadaşlar ağır spor yapmayalım suyu akşama bırakmayalım yarın eksileri görelim ondan Sonra 17 şubat heyecanı sarsın herkes hedefe varmak için gaza bassın o haftada 1.olalım Sonra diğer takımlar pes etsin hep birinci 7.takım hep birinci 7.takım diye hepsi terk etsin topik bize kalsın
İyi yaptın iyi aynen devam gardaşımKızz bakma gardasin oluk du da. İşte benimki irade meselesi. Yiyerek kilo verdigmj çok dusunen olur .ama ben her zamanki gibj yemeye re k ucundan kıyısındn yiyerek veririm. Şimdi kaptanim canım sayesinde nisan ı beklemeden kararımı verdim
Gördüm canım görmem miahum ben sabah lesile yatım cnm
yarında lesilemi yapıp öyle tartılcam en azından sabah ödemini azda olsun alıyordur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?