Günaydın günaydın günaydın bugün Perşembe yarını heyecanla bekliyorum inşallah yine birinci oluruzbugün listedeki arkadaşlar ağır spor yapmayalım suyu akşama bırakmayalım yarın eksileri görelim ondan Sonra 17 şubat heyecanı sarsın herkes hedefe varmak için gaza bassın o haftada 1.olalım Sonra diğer takımlar pes etsin hep birinci 7.takım hep birinci 7.takım diye hepsi terk etsin topik bize kalsın
Yaa benimde 90 yıllarım çok güzeldi 90 94 ünv teydim
95 96 köylerde köy öğretmeniydim
Sonra 98evlenince büyğdük ve sorunlar sorumluluklar derken bu günler
Şimdi de çok şükür mutluyum
Bi an özgür olmak aklına estiği gibi yaşamak bu duygulardı içimde bi yerlerde yaş 44olsa bile heyecanlı bi genç kız var
Ruhumda hissettiğim yağların arkasında saklanan kendini ne kadar mutlu pozitif söxü dinlenen aklı başında biri gibide olsa içten içe ezik hisseden kendine bir şeyi yakıştırman güçlü görünen fakat içten içe ne kırgınlklar gixli göz yaşları döken biri vardı
Şimdi 107kilo olup rahatlamam kendimi mutlu hissetmemin sebebini ancak 147 kilıluk biri anlar 107 kıymetini hafifliğini fitliğini şıklığını özgüvenini
Bittimi hayır bitmedi yanlızca 2.yarı başladı bu yarıyıda inşallah tamamlayıp finali göreceğim çünkü kendim kendime referansım yarısını yapan diğer yarısınıda yapar Rabbimin izniyle
Ayy kusura bakmayın bşraz duygulandım uzattım
Hayırlı geceler sevgili takımım
Günaydın kizlar hayirli sabahlar gribim bugun birde üstüne regl oldum.Umarim herkes iyidir hayirli günlerimiz olsun
Menum 07.02.2017 Sali
Sabah
3 tvk brgr
1 kk peynor
5 zeytin
2 dlm ekmek
1 bardak cay
Öğle
1 tost
Aksam
2 mandalin
2 lt su 2 bardak yeşilçay 60 dakika
0.750 lt dukan bira
Canimmm valla kafamda trompet caliyorlar sankii bir o kadar kötüyüm agzim nur um tikali gozler yasli ve birde regl sancisi eklendi var sen düşün
Günaydın ninni
3 mil lesile tmmm ben hazırlanmaya kaçar
Günaydın kızlar
Günaydın.
Damardan sıvı basılmış balon gibiyim botları zor giydim ayağıma. Geç kalma pahasına katı meyve sıkacağına attım malzemeleri ben sebze suyu drtoxu yapi cam bugün.oglenkinide hazırladım yanlız havuç evde var diye almadım benim tavşanlar hepsini yemiş.umarim onun eksikliği sorun olmaz.
buda hani bana hani bana demiş
Coskuuuu tam gaz devam kaptanim. Pes ettiremez dolmalar bana. Ekmekle yerdim ben onları yemedim şükür . Helé çay saati gofret çekti çok canım. Yemedim aksam
Günaydın herkese bugün nöbetçiyim okuldayorucu bir gün olacak herkese kaçamaksiz bir gün dilerim
Günaydın canım her öğün için 1 caybardagi pirinç hasliyorsun yoğurt ve içine limon yesillik vs baharat koyuyor Sun 2 gün kesinlikle tuž yok 3 öğün yapıyorsun arada yok bu işte zor değil bence
Allah senin iyiliğini versinÖldürdün beni gülmekten
Sabah sabah kendime geldim
vero bizde seni mantı gibi büker içli köfte gibi ay onu demeyim...sonrada sarma gibi sarıp sarmalar gömeriz.
GünaydınnnnnnnnGünaaaaydın takımımmm günaydınnnn
Daha iyiyim ablam daha iyi olucam inşallah
Sabah sabah kimle tartışacaksam Allah Allah tartılayım yazmıştım .klavye mağduru
Oy ablam çok duygulandım. Gerçekten şu anda bi mucizeyi yaşıyorsun gerçekten.sabah kalkınca ilk iş aynaya bakıyorsundur eminim.içimizdeki genç kız geri geldi şükür Rabbime
aferin kız oldun sen oldun
Ne efsane muhabbetti o yaortalık karışmasın ama
Günaydın şekerler regl oluyorum ağrım var umarım ödemler gider
ajan ada
Tüylerim diken diken okudum duygularını .
Evet fatmam tam da 2.yarıdayız .
Kadro tamam , hoca iyi:) , saha şartlara uygun .... atacaksın golü , alacaksınnnnn maçı !
Deli canım geçmiş olsun .
B6 hafta benimde ağzım yüzüm kaydı ... bol toz zencefili yoğurt ... kivi ... bir diş sarımsak yuttum (ardından maydanoz,çiğnedim koku yok)
O toparladı beni .
Regl de gelmiş işte . Gelmeyen regl şişlik yapar . Yarına o reglden eser kalmazz .
Menünde yine klasik dely menüsü ... daha iyisi olabilir .
Bu sabah sporu çoook iyi gelecek sana banu .
O leslie öncesi sonrası fotolarından yaparsın iki aya
Tuba canım günaydınnn .
Bu gün karbon alma .
Tarhana , mercimek içme .
Akşam ekmek yeme .
Bari prş.leri yap bunu .
Daktırımmmmm günaydınnnnnn .
Çok güldüm begüm ya ... şimdi de gece o muhabbeti okurken de ...ada81 lapa bir anda virüs gibi yayılmış
Aferin yeme .
Erişte ... mantıda yeme . 1 tane içli köfte olabilir .
Hani dolaba atacaksınız ya onlardan .
Sebze pişirin yahu . Ispanak , pırasa , kereviz,karnabahar .... nerde bunlar .
Günaydınnnnnn
Seninde öğretmen olduğunu bende bu sabah öğrendim .
Okul açılınca böyle oluyor bende yazıyordur gerçi ama velilik diye düşündüm herhalde :)
Bu şekline mi karar verdiniz,canım ?
Gece yazdım .
Çoook yıkamak ve,asla,protein almamak önemli ...
Cancağızımmmmm yarında sen benim yüzümü güldürecen ya sabah sabahhh
Şimdiden borcumu ödeyeyim dedim
Ne güzellll .... ne veciz sözleeer
Günaydınnnnnnnn
Daha iyi olmaktan daha güzeli ...daha iyi olduğunu duyunca sevinenlerin olması
Ben bu mesajına çok sevindim mesela
Bende de dedim gece gece gidip enişteye mi saracak
Günaydın fıstığım .
Bu 4 güne kesintisiz ve cızsız devam .
Perş. Kaçamak sevmez .
Ne efsane muhabbetti o ya
ayy yok inanki kaptanım takımda olmama rağmen takım adına heyecanlanıyorum,listede olanların durumu beni çok etkiliyo,üzülüyorum,takımda olmasamda sizin parçanız gibi hissediyorum kendimi,yoksamki ben her türlü geçerim saydini
Begümmmm rakibinin reglsine pek bi üzüldün
Bende riske atmadim yarin tarti gunu hos riske atilmayacak bi durumda yokta tartida yarin yapacam ise yarasa birde persembe yaparim diyorum.....bende haftaya yapacagım sizler bi yapın bakim ne oluyor
Yok kaptanim riske atmadım yarini ..esim ogle karniyarik pilav cacik istedi onlari yapiyorum daha yeni kahvaltiya oturdum size bakiyorum.....
Bende riske atmadim yarin tarti gunu hos riske atilmayacak bi durumda yokta tartida yarin yapacam ise yarasa birde persembe yaparim diyorum.....
Benim vucudum niye boyle anlamiyorum agzim aclik kokuyor ama tartida gram gram gidiyir cildiracam stres oldu....
Yok kaptanim riske atmadım yarini ..esim ogle karniyarik pilav cacik istedi onlari yapiyorum daha yeni kahvaltiya oturdum size bakiyorum.....
Ben niye boyle gram gram veriyom kaptanim bi gun bu zincir kirilacak mi haaa cok üzülüyorum kacamak bile yapmiyorum..kacamak yapsam halim nece olur....
Eminimm canimm o zamana kalmadan istedigine ulacaksin azim var sende masallah prenses gibinolursun düğündeAusencia
cnmmm valla iyi oldu sabah sporu kimse yok birde dün flash bellegimi buldum onda en çok göbek eriten videosu vardı lesilenin tv ye takım yapıyorum ama yalan yok ilk bi 10 dk bunun mücadelesini veriyorum
bugünde yapmayım.....
hadi kalk banu....
ama sonraki aşaamayı düşün ... 9 temmuzz dügününü düşün.... derken kalkıyorum
o 9 temmuzdaki dügüne fena takıgımmmmm
Insallah begumum insallah resmen hayatimda ilk defa esim dediki agzin aclik kokuyor ada oructa iken olur ya dedi ayni oyle dedi ...sen ne yedin bugun anlat helede dedi dedim yedim yedim herseyden yedim dedim....yalan dedim ne yapayim kiziyor kii agiz bakima cok onem veririm gunde iki kere fircalar listerinle gargara ederim...yinede kilo gitmiyor delirecem.ada hiç üzülme,bazen kiloda takılma noktası oluyo,direniyo vücut ama sonra bi kırılıyo varya her hafta mucizeler geliyo eminim sende burda takıldın,ama takılma buna aynen devam et,bak beni dediydi dersin
ajan adabombayı attı ortaya virüs gibi yayıldı harbiden
bu arada kimler lapa diyetinde net oda belli değil,herkes dağıldı heralde
ama senin yorumlarda efsane heeeçok zeki kadınsın kaptanım sen evdesin çalışmıyosun heralde ama tahsilin nedir?
evet yaa doktorumla ahunun olayıda çok iyiydii
ayy yok inanki kaptanım takımda olmama rağmen takım adına heyecanlanıyorum,listede olanların durumu beni çok etkiliyo,üzülüyorum,takımda olmasamda sizin parçanız gibi hissediyorum kendimi,yoksamki ben her türlü geçerim saydinio konuda sıkıntı yok
@ausensia kuzumm ben hastaliktan yanlis nenu paylasmisimm yaww salinin menüsü o guzelim
Menum 08.02.2017 Carsamba
Sabah
1 yumurta
1 kk peynor
5 zeytin
2 dlm ekmek
1 bardak cay
Öğle
1 por.et doner
1 bardak ayran
Aksam
2 yk barbunya
2 yk nakarna
Salata
1 kase yoğurt
2 lt su 2 bardak yeşilçay 70 dakika
0.750 lt dukan bira
Ben buldum onu gece .... pamukla lapa topiğinde :)))
Oraya da yazacaktım da ... unuttum sonra .
Canım şu an evdeyim evet . 2 ay öncesine kadar kendi işimle meşguldum ... bazı sebeplerden çıktım ortaklıktan .
Eğitim durumu dondurulmuş , donmaktan buz tutmuş yüksek lisans :)
Önlisans turizm
Lisans Siyaset bilimi Uluslararası Ilişkiler.
Zeka tırtlıyor yavaş yavaş ... eski aus olaydıııı tey tey tey
Yavrum hissetmek ne demek .... sen bu takımın demirbaşısınnn
Tosttan çakmalıydım dely de ... hastasın diye iki gün geçiştirdin sandım .
Hoş keşke dünkü menün olaydı .
Bu menü çook fena .
Hasta hasta üzmeyeyim seni diyorum da ... akşam hem barbunya hem makarna
Bu kadar yarın ki hedefe kitlenmişken takım olarak , sen beni üzeceksin yarın .
Bugün dikkat et bari .... takım için yahu ...dely için değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?