Haklısın canım
hayatın şifreleri programında zayıflamayla ilgili güzel bilgiler veriyorlar. mesela günde 2 yumurta zayıflatıyormuş. çünkü yumurta 100 cal miş ama vücut onu yakmak için 130 cal harcıyormuş.
bi de 3 gün ekmek dieti 1.5-2 kg verdiriyomuş, 15 gün arayla uygulanabilirmiş. 3 öğün 3 dilim kızarmış ekmek yiyiyormuşsun.
sekercim ben sok diyet yapma derim cok az bırakıyorlar sonucda sen gl si düşüklerle beslen bak nasıl gidicek kilolar mesela tavuk salata ayran ne bilim sebze temeği yoğurt salata dısardaysan yine simit ayran olabilir. ama gün içinde protein al ve gl si düşük besinler tüket ozamn süpr veririn zaten vücudun bu kilolya alıstı uzun zamndır burdasın.. bi atak yapmanın zamnı geldi..
ayrıca bir haber daha tartılmadım cumaya kadarda tartılmıcam ama biraz sıkan bir kot pantolonum vardı o şimdi daha iyi oluyor dün giydim çok mutlu oldum
iy olduğuna sevindim canım..biz de ist. da donuyoruz hava buz gibi....sağol canım biraz rahatsız oldum tuluk koydum karnıma antepli olmayanlar için çeviri tuluk=sıcak su torbasıbizim oğlan anne korkuyorum diyo oğlum 4. katta oturuyoruz gelmez o kadar dedim dün gazetede yeni adliye nin yanında alt geçit varya tuğayın orda bi kaç araba suyun içinde kalmış onu gördüm aman falan derken yan odadan arkadaş gelmişti aaaa görüyomusun bak dedim heee kızım ordaydı tel açtı gittik falan dedi acaipde sabah kar yagdı şimdide yağmurla karışık atıyor
ah ah genetik şekerim ..benim ailemde kilolu olmayan bi annaannem var dı gerisi iki taraftada kilolu...inş.kızlarım bize çekmez baba tarafı az kilolu onlara benzesinler...ben çektim onlar çekmesin...hep demisimdir,keske istahsiz yemekle arasi olmayan biri olsaydim.yada öküzler gibi yiyip cöp gibi kalanlrdan olsaydim.ama ikiside degilim.yemek yemek cok zevkli benim icin ama yedigim her lokma kilo olarak bana geri dönüyor.
offf niye böyleyiz biz meyve yaaa.
hiç görüşemiyoruz canım ..geçmiş olsun kardeşine...Gunaydin kizlar, acele acele hemen selam verip kaciyorum... Kardesimi alerjisi icib hastaneye goturuyorum.. 2den sonra gorusuruz
nette sorun var giremiyorum şimdi de zorla girebildim
kızlaaar..ben bu hafta listeleri alt üst edebiliriiim..... hazırlıklı oluuun.....
sekerlerim nasılsınız..
ben dizim için doktora gittimm vücudumun nerdeyse ana eklemlerinin hepsinden röntgen cektiler persembede MR vekilicek.. capraz bağlarda sorun sorun olabilirmiş radyasyon yüklemesi yasadım resmen..
baklada mideme dokundu ayy ağlamak istiyorum cok kötü hissediyorum kendimi içim dısım ağrıyor ..
ayy gülüm affet beni ben bu hafta listeye giremem cok kötüyüm.. persembe de nasıl olucam hiç bilmiyorum kimsenin hakkına girmim sen baskasını al takıma ben gelir sizle muhabbet ederim yine.. daha sonrada kendimi ii hissedersem boşluk olursa girerim
off yaa bide röntkeni ceken adam her bi yerimi gördüyok kalcanı cevir bacanı ac kolunu kaldr derken.. kaza gecirdi zannetmiş beni bu kadar cok cekim istenince..
nys sekerler ben yatayım cok kötüyüm [COLOR]
selam minavercim nasilsin?? buarada doktorlardan utanmayin..ben birkac yil once trafik kazasi gecirmistim...beni travma bolumune kaldirmislardi hastanede..iceriye bir aldilar beni..biri ustumu soyuyor biri altimi...birde baktim biri kildumu cekiyor..o cekiyor ben tutuyorum..dedi ne oldu niye actirmiyorsun..dedim hastayim..onlarda sorun degil dedi..kasigimdan kan aldilar, ic kanama felan varsa kasikta alinan kandan biliniyormus. ama ben bir utandim bir utandimki:78::78: birdaha o hastanenin yakinindan bile gecmedim...allahtan tanidik kimse yoktu:78::78::78::78:çok geçmiş olsun ya rabbim kısa zamanda şifa versin doktora mahrem olmaz kendini kötü hissetme bir de öyle takıma başkasını falan al falan deme
cemrecim biraz toparla kendini canim...boyle devam edemezsin...yediklerini hic dikkat etmiyorsun...zayiflamak istiyorsun ama cok ciddiye almiyorsun...silkelen kendine gel canim..kendini boyle bos birakma..Allah korusun birde bakarsin cok yukseklere cikarsin...bak benim halime..onca kiloyu verebilmek icin neler cekiyorum...yol yakindan don..ve fazlaliklarini vermeye calis tatlimya bana ne oldu ya, zayıflama isteğim mi gitti ne??? sıkıldım sanırım...
bizdede durum aynı dün kar yağdı baya birden kıs geri geldi ..
iy olduğuna sevindim canım..biz de ist. da donuyoruz hava buz gibi....
hiç görüşemiyoruz canım ..geçmiş olsun kardeşine...
kızlar pek ıssız buralar nerdesiniz....
saol canim...haklisin valla..kac gundur gorusemiyoruz hic...sen nasilsin canim...ben biryandan ise kosturuyyorum biryandan kardesimle ilgileniyorum..malesef asiri derecede hem gidalara hemde polene alerjisi var..bir aydir cocuk kendinden gecti onu hastaneye goturduk...bogazi felan cok tutulmus. astim testi yaptilar..3 cesit ilac verdiler..6 hafta boyunca onu deneyecegiz bakalim..Allah kardesim gibi olanlarin sifasini versin insallah...[/I][/B]
kızlaaar..ben bu hafta listeleri alt üst edebiliriiim..... hazırlıklı oluuun.....
söylesem miiii....
sabah tartıldıııım........
129.5 çıktıııım.............
söylesem miiii....
sabah tartıldıııım........
129.5 çıktıııım.............
ah canım inş.düzelir kardeşin ...iyi ki senin gibi bir ablası varmışşş...senin adina cok cok cokk sevindim saferanim...insallah boyle devam edersin...oh neguzel sonunda baskulde hareketlenme basladi
130 lari def ettin artik,gelsin 120 ler.oleyyyy
ah canım inş.düzelir kardeşin ...iyi ki senin gibi bir ablası varmışşş...
ah canlarım beni sizler yyoktan varettiniz.....
bireysel derecede yapmayı çok isterim ama kilom fazla olduğu için yüzdeliğim az oluyor o yüzden biraz zor...
gecmis olsun canim, umarim iyi sonuclar alirsin...listeyede nezaman istersen katilabilirsin zaman..senin icin bos tutuyorumama listede degilim diye bizi yanliz birakma...gelir bacaklarini kirarim senin
selam minavercim nasilsin?? buarada doktorlardan utanmayin..ben birkac yil once trafik kazasi gecirmistim...beni travma bolumune kaldirmislardi hastanede..iceriye bir aldilar beni..biri ustumu soyuyor biri altimi...birde baktim biri kildumu cekiyor..o cekiyor ben tutuyorum..dedi ne oldu niye actirmiyorsun..dedim hastayim..onlarda sorun degil dedi..kasigimdan kan aldilar, ic kanama felan varsa kasikta alinan kandan biliniyormus. ama ben bir utandim bir utandimki:78::78: birdaha o hastanenin yakinindan bile gecmedim...allahtan tanidik kimse yoktu:78::78::78::78:
cemrecim biraz toparla kendini canim...boyle devam edemezsin...yediklerini hic dikkat etmiyorsun...zayiflamak istiyorsun ama cok ciddiye almiyorsun...silkelen kendine gel canim..kendini boyle bos birakma..Allah korusun birde bakarsin cok yukseklere cikarsin...bak benim halime..onca kiloyu verebilmek icin neler cekiyorum...yol yakindan don..ve fazlaliklarini vermeye calis tatlim
bu yil kis turkiyeyi terk etmedi...bizim kisda size geldi vallahi...bizde azicik yagmur...hafif ruzgar bollll gunes varr
saol canim...haklisin valla..kac gundur gorusemiyoruz hic...sen nasilsin canim...ben biryandan ise kosturuyyorum biryandan kardesimle ilgileniyorum..malesef asiri derecede hem gidalara hemde polene alerjisi var..bir aydir cocuk kendinden gecti onu hastaneye goturduk...bogazi felan cok tutulmus. astim testi yaptilar..3 cesit ilac verdiler..6 hafta boyunca onu deneyecegiz bakalim..Allah kardesim gibi olanlarin sifasini versin insallah...
ay insallah saferanimmmm...bu hafta umudumuz sen ol...bizi dereceye sok...ben daha tatilmadim..ama spor felanda yapamadim hic kosturmadan..kulagima soylesene, nekadar eksidesin
ayyy bunaldim...inanamazsiniz kizlar...su alintilara cevap yazmak tam 50dk aldi..okadar yogun is..birde gavur kadin vardi erkenden gelemedimde..hastaneden sonra ise gec kaldim..hem gec kaldi hemende internete gecmesin diye onun gitmesini bekledim...simdide yoruldum...basim felaket agriyor
cok iyiiiiii.insan nasil mutlu oluyor böyle oldugu zaman.simdi kesin daha azimlenmissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?