Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sekercim ben sok diyet yapma derim cok az bırakıyorlar sonucda sen gl si düşüklerle beslen bak nasıl gidicek kilolar mesela tavuk salata ayran ne bilim sebze temeği yoğurt salata dısardaysan yine simit ayran olabilir. ama gün içinde protein al ve gl si düşük besinler tüket ozamn süpr veririn zaten vücudun bu kilolya alıstı uzun zamndır burdasın.. bi atak yapmanın zamnı geldi..

ayrıca bir haber daha tartılmadım cumaya kadarda tartılmıcam ama biraz sıkan bir kot pantolonum vardı o şimdi daha iyi oluyor dün giydim çok mutlu oldum

hiç yapmadım böyle diet. arada kısa süreli yapmaktan bişi olmaz, dietisyenler bile veriyo bu tarz dietler metabolizmayı şaşırtmak için. yarından tezi yok başlıyım diyorum... haklısın canım atak yapmanın zamanı geldi de geçiyo...

slm kızlar ben geldim

diyet uyguladığım bişey yok sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum

sabah güzel bir kahvaltı ettim 1dilim ekmekle

öğlen mercimek çorbası çok az ekmek 2 tane kemal paşa tatlısı ve salata yedim

akşam taze fasulye ve bulgur pilavı yapacağım inş.

birde akşam 7den sonra birşeyler yememeye çalışıyorum.

iy olduğuna sevindim canım..biz de ist. da donuyoruz hava buz gibi....
ah ah genetik şekerim ..benim ailemde kilolu olmayan bi annaannem var dı gerisi iki taraftada kilolu...inş.kızlarım bize çekmez baba tarafı az kilolu onlara benzesinler...ben çektim onlar çekmesin...
Gunaydin kizlar, acele acele hemen selam verip kaciyorum... Kardesimi alerjisi icib hastaneye goturuyorum.. 2den sonra gorusuruz
hiç görüşemiyoruz canım ..geçmiş olsun kardeşine...
nette sorun var giremiyorum şimdi de zorla girebildim

ben de nerde doğa diyecektim şimdi....

kızlar pek ıssız buralar nerdesiniz....

kızlaaar..ben bu hafta listeleri alt üst edebiliriiim..... hazırlıklı oluuun.....

söylesem miiii....

sabah tartıldıııım........

129.5 çıktıııım.............

gecmis olsun canim, umarim iyi sonuclar alirsin...listeyede nezaman istersen katilabilirsin zaman..senin icin bos tutuyorum ama listede degilim diye bizi yanliz birakma...gelir bacaklarini kirarim senin
çok geçmiş olsun ya rabbim kısa zamanda şifa versin doktora mahrem olmaz kendini kötü hissetme bir de öyle takıma başkasını falan al falan deme
selam minavercim nasilsin?? buarada doktorlardan utanmayin..ben birkac yil once trafik kazasi gecirmistim...beni travma bolumune kaldirmislardi hastanede..iceriye bir aldilar beni..biri ustumu soyuyor biri altimi...birde baktim biri kildumu cekiyor..o cekiyor ben tutuyorum..dedi ne oldu niye actirmiyorsun..dedim hastayim..onlarda sorun degil dedi..kasigimdan kan aldilar, ic kanama felan varsa kasikta alinan kandan biliniyormus. ama ben bir utandim bir utandimki:78::78: birdaha o hastanenin yakinindan bile gecmedim...allahtan tanidik kimse yoktu:78::78::78::78:
ya bana ne oldu ya, zayıflama isteğim mi gitti ne??? sıkıldım sanırım...
cemrecim biraz toparla kendini canim...boyle devam edemezsin...yediklerini hic dikkat etmiyorsun...zayiflamak istiyorsun ama cok ciddiye almiyorsun...silkelen kendine gel canim..kendini boyle bos birakma..Allah korusun birde bakarsin cok yukseklere cikarsin...bak benim halime..onca kiloyu verebilmek icin neler cekiyorum...yol yakindan don..ve fazlaliklarini vermeye calis tatlim
bizdede durum aynı dün kar yağdı baya birden kıs geri geldi ..
bu yil kis turkiyeyi terk etmedi...bizim kisda size geldi vallahi...bizde azicik yagmur...hafif ruzgar bollll gunes varr
iy olduğuna sevindim canım..biz de ist. da donuyoruz hava buz gibi....
hiç görüşemiyoruz canım ..geçmiş olsun kardeşine...

kızlar pek ıssız buralar nerdesiniz....
saol canim...haklisin valla..kac gundur gorusemiyoruz hic...sen nasilsin canim...ben biryandan ise kosturuyyorum biryandan kardesimle ilgileniyorum..malesef asiri derecede hem gidalara hemde polene alerjisi var..bir aydir cocuk kendinden gecti onu hastaneye goturduk...bogazi felan cok tutulmus. astim testi yaptilar..3 cesit ilac verdiler..6 hafta boyunca onu deneyecegiz bakalim..Allah kardesim gibi olanlarin sifasini versin insallah...
kızlaaar..ben bu hafta listeleri alt üst edebiliriiim..... hazırlıklı oluuun.....

ay insallah saferanimmmm...bu hafta umudumuz sen ol...bizi dereceye sok...ben daha tatilmadim..ama spor felanda yapamadim hic kosturmadan..kulagima soylesene, nekadar eksidesin

ayyy bunaldim...inanamazsiniz kizlar...su alintilara cevap yazmak tam 50dk aldi..okadar yogun is..birde gavur kadin vardi erkenden gelemedimde..hastaneden sonra ise gec kaldim..hem gec kaldi hemende internete gecmesin diye onun gitmesini bekledim...simdide yoruldum...basim felaket agriyor

senin adina cok cok cokk sevindim saferanim...insallah boyle devam edersin...oh neguzel sonunda baskulde hareketlenme basladi
ah canım inş.düzelir kardeşin ...iyi ki senin gibi bir ablası varmışşş...
130 lari def ettin artik,gelsin 120 ler.oleyyyy

ah canlarım beni sizler yyoktan varettiniz.....
bireysel derecede yapmayı çok isterim ama kilom fazla olduğu için yüzdeliğim az oluyor o yüzden biraz zor...

evet haklisin canim, benimde oyle oluyor..kilolarimiz fazla diye..yuzdeler cok yuksek olmuyor..ama iki gun var daha...belli olmaz belki saferanim

yarın ekmek dietine başlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…