abla kaptanımızselam kızlar
kelebeğin ablasıyım ona kilo vermesinde destek olmuşsunuz teşekkürler yazın ben biraz dürttüm işe yaramamıştı:)
arada size takılsam bende hızla kilo almaya başladım
selam kızlar
kelebeğin ablasıyım ona kilo vermesinde destek olmuşsunuz teşekkürler yazın ben biraz dürttüm işe yaramamıştı:)
A haaaaa bi eleman daha .... nerde benim lapa alıntı zincirimmmmmmm
uzunlar yapamıyormus.
selam kızlar
Hoşgeldiniz canım doktorumun ablası Sefa'lar getirdiniz :)
ablacım sen öğretmisin?çalışıyomusun?
geçmişin tadı bi başka oluyo demi,hatırladıkça insan duygusallaşıyo,yaşımız kaç olursa olsun içimizdeki yaşama sevinci bitmediği sürece yaşın hiç bir önemi yok,yaşamayı hayatı sevmek çok güzel
ablacım 147 kilodayken kendini ezik görüyodum diyosunya aslında en güçlü olduğun zamanlar çünkü o güç içinde olmasa başlangıcı yapamazdın ve 107 lere inemezdin,başlamak bitirmenin yarısı derler ya aynı o hesap işte,sen içindeki o güçle buna adım attın ve çok daha güzel kilolara doğru gideceksin ben buna inanıyorum
Sabah sabah kimle tartışacaksam Allah Allah tartılayım yazmıştım .klavye mağduru
Oy ablam çok duygulandım. Gerçekten şu anda bi mucizeyi yaşıyorsun gerçekten.sabah kalkınca ilk iş aynaya bakıyorsundur eminim.içimizdeki genç kız geri geldi şükür Rabbime
aferin kız oldun sen oldun
yaşım nerdeyse 40
4 çocuk annesiyim
tirküyede 4 çocuk annesiyim denince verilen tepki
onu buraya atsan olur mu.verdi geri kalan herşeye baktım dedi şuan bunlara bakılmıyor dedi.
sonuç kağıdım var
hoşgeldiniz
geçemez ki geçemez ki yoksa geçtinde haberim olmadı mı du bi bakayım gecen hafta yoktum malum.Zincire ekleyin beniii zincireeeeee lapa yapmam lazım 3) lapa istiyprummmmm
Doktorum gizli rakibem sen lapa yaparsın ben yapmazmıyımm seni takipteyim
yok ya bi gün daha yiycen demi.hemen yarın sabah bildirim yapıyorsun.siz yarın tartı gününü atlatın ben cumartesi kilomu vede menümü bildirerek başlayabilirmiyim
yaşım nerdeyse 40
4 çocuk annesiyim
evet burda olmak insana çok iyi geliyor,beleşe terapiTesekkurler canım inan buralardaki motivasyon çok etkili oldu
Canım 20 yıl öğretmenlik yaptım şimdi evdeyim
Ayyy canım bu sefer ikimizde olucaz inşallah biz beraber başladık buralara
Ve beraber başarılarımızı göreceğiz inşallah
Hoşgeldin canım kelebeğin ablası bizimde ablamın ız diycem ama ben 44yaşındayım
4 çoçukta bizde var zorlandık büyütürken
Onunda kendine göre ayrı güzelliği var
Tekrar hoşgeldin
hemen sıkmaya başladın kadınıonu buraya atsan olur mu.
geçemez ki geçemez ki yoksa geçtinde haberim olmadı mı du bi bakayım gecen hafta yoktum malum.
yok ya bi gün daha yiycen demi.hemen yarın sabah bildirim yapıyorsun.
selam kızlar
yaşım nerdeyse 40
4 çocuk annesiyim
abla kaptanımızAusencia o şimdi sana liste dolu ama kapımız açık diycek sende usulca içeri sızacaksın.sonra damarlarına kadar motive olacaksın.
yanlız bugün perşembe bugün biz kafası kesik tavuk gibi şaşkın nasıl ödem atıcaz diye araştrmadayız.yarında coşarız bidahaki cuma şöylede böyle diye biriken msjlar gözünü korkutmasın
Zincire ekleyin beniii zincireeeeee lapa yapmam lazım 3) lapa istiyprummmmm
Doktorum gizli rakibem sen lapa yaparsın ben yapmazmıyımm seni takipteyim
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Dikkatli bi perşembe yaşamamız dileğiyle
Selam kızlar nasılsınız?
Eceyi doktora gosterelim dedik. Bakalim doktor ne diyecek.
250 msj var okunacak firsat buldukca okurum.
Her.halde akşamı bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?