Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünün menüsü

tarhana çorbası
fırında üzeri mantarlı kaşarlı tavuk
bulgur pilavı
salata
tiramisu
ayy ne güzel menü o öyle,kıskandım
bende şimdi yiyiyorum,tas kebap,bide yumurta haşlamış üzerine naneli pul biberli yoğurt dökmüş (yemeğin adının ne olduğunu bilemedim) bide yoğurdumu yiyiyorum,belki 1 dilim ekmekte yerim
süre dolmadan yazıyım ekmeğide yedim

Son düzenleme:
Benbeni sikbogsz etmenden hosnudum ausum,
Hiç dert etme, sayende antakya da.bile kilo verdim.
Hiç künefe yemedim.
Hakkını nasil oderim.

Ausencia canim kaptanim iki sorum var size acil cevap ))

1. Cayda kahvaltida yenir acaba nedir nedir ?? ( cevap sopa mi haha )

2. Asil soru simdi esime kizima karni yarik yaptim kiyma harci artti 4 yk yaninda cacikla aksama onu mu yesem yoksa kabuska mi yapsam lahana boggg hii ??

tabiki kıymaaaaa
proteinnnnn candır adaaaa
aus dmeişsin ama ben cevap verdim oda benimle hem fikir olacaktır eminim

denetleme ekibini beklemekten sıkılmış öğle arasında yiyecek ne hakkı nede yemeği olmayan biri olarak ben cevaplayım normalde iyi bir seçim kıyma harcı ammma tartı öncesi son öğün pro olunca pek iyi olmuyor .değil mi Ahu060812 .ahu tecrübe etmişti.birdaha son öğün pro yapmam demişti ben öyle hatırlıyorum.

bende ne zman pro yesem iyi sonuç alırım vee bu erken yiyor birde

Hayallerimi söndürdün yaaa ;(( karnabahar ve lahana var evde karnabahar hasliyayim o zaman poff

bende ne zman pro yesem iyi sonuç alırım vee bu erken yiyor birde
bencede kıymalı yumurta şeklinde tüketse iyi olur,dediğin gibi günü erken kapatıyo ada ve uyuyana kadar tok kalmasını sağlar,ayrıca proteinler sindirilirken daha çok enerji harcandığından yarıan güzel sonuç alır
bide ada evde, wc ye çıkana kadar bekleyebilir tartı için,o zaman gelsin pon pon lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…