ayy ne güzel menü o öyle,kıskandımbugünün menüsü
tarhana çorbası
fırında üzeri mantarlı kaşarlı tavuk
bulgur pilavı
salata
tiramisu
Benbeni sikbogsz etmenden hosnudum ausum,Gayet güzel bir pamuk menüsü canım .
Belki 2 lt üzeri su belki bir fincan daha yeşil çay takviyesi
Valla nihayet Antakya menüleri bitti diye sevindim sherry im . Her gün usul usul indiriyorum senin menüde mouse u :))
Bu hafta önemli biliyorsun , yoksa tatilde seni böyle sıkboğaz etmekten bende hoşnut değilim . Hoş her hafta için aynı şey geçerli , kilo alımı / sabit ne gerek var değil mi :))) yazık geçen bir haftaya .
Salata , yoğurt , protein yok hiç ada cım .
Menü güzel , kaçamaksız ama bir şeyler eksik .
Ben ve birini tutmak.
Cancağızımmm ben ver çoşkuyu kısmı ile ilgileniyorum
Tarhana içtiğinde ekmek yemene gerek tuba .
Akşam ekmek yemenede gerek yok .
Onun yerine bir çeşit yemek eklesen ya da bir parça ızgara köfte/tavuk/balık çok daha sağlıklı .
Eeeee şişirdi o lahanalar şimdi vero , oldu mu ?hadi 3-4 sarma tamam , hem akşam hem sayısı bilinmeyecek kadar çok .
Sporda yok .
Hani çoşku nereye gitti ?
Fatmacım canım benim , güveninin için sağol öncelikle .
Ben bendeki listeyi sana hem takımdan hem özelden yazarım . Haftada 1 kilodan az vermemiştim / sporsuz .100 kilo iken .
Klasik diyetisyen listesi . Harfi harfine uymuştum ama 0 kaçamak . En azından 1-2 hafta dene bakalım .İki liste arasındaki fark ne olacak canım ?
İlk fırsatta yazacağım .
Rus salatasını sabah konuştuğumuza göre menünün diğer kısmı güzel canım , kuru incirde de sorun yok .
Sonradan eklediğin spor içinde
Toksin mi atacakmışşşş
Yusufta biraz fazla yese ...bende diyette olsam keşke de az yemek koysan der .
Çocuk ile nasıl konuşacağını , çocuğun nasıl etkileneceğini hesap etmeyen insanlardan nefret ediyorum .
Senin yakışıklı paşanın o tatlı yanaklarından öperim ben
Hmmm , Cumadan beri çok az gitmiş . Bu diyetle 74 gelmesi lazım en az . Bizim metalar bile 2 küsür verdi
Hayallerim yıkıldı .
Saydın 4 günde ondan çok iyi sonuç gelir diyordum kiii .
4 gün epey mutasyona uğramış .
Tatlım menü güzel de ...bu ara bir parça bir parça derken her gün bir çik var .
Sekercikiz az geliyorsun bu ara ... izinden önce ki kopuşun olacak diye korkuyorum .Olmaz değil mi ?
Zaten bu hafta 3 gün maalesef kötü geçirmişsin .
Bile bile , göz göre göre gelen kilolar , sabitler olmasın lütfen .
Çok iyi gidiyordun .Parmakla gösterilen örnek öğrenci gibiydin .
Bu cumada güzel sonuç bekliyorum .
Yap ahum yap.
Spor iyidir ..Fazlalıkları atar
Bol sebzeli yoğurtlu güzel bir menü olmuş canım .
Kedibochi tatlım bugün yazılarını uzun uzun okudum da akşam , menü yorumu pirinç yorumu derken sonraya bıraktım .
Kötü tecrübeler yaşamış , onlardan büyük dersler almış ..sonunda güzel bir yuva ile hakkettiğine kavuşmuşsun canım .
Dediğin de çok doğru , yaşadıkların ...şimdi ki artların ne kadar da değerli olduğunu gösteriyor belki de sana
Ausencia canim kaptanim iki sorum var size acil cevap ))
1. Cayda kahvaltida yenir acaba nedir nedir ?? ( cevap sopa mi haha)
2. Asil soru simdi esime kizima karni yarik yaptim kiyma harci artti 4 yk yaninda cacikla aksama onu mu yesem yoksa kabuska mi yapsam lahana boggg hii ??
denetleme ekibini beklemekten sıkılmış öğle arasında yiyecek ne hakkı nede yemeği olmayan biri olarak ben cevaplayım normalde iyi bir seçim kıyma harcı ammma tartı öncesi son öğün pro olunca pek iyi olmuyor .değil miAusencia canim kaptanim iki sorum var size acil cevap ))
1. Cayda kahvaltida yenir acaba nedir nedir ?? ( cevap sopa mi haha)
2. Asil soru simdi esime kizima karni yarik yaptim kiyma harci artti 4 yk yaninda cacikla aksama onu mu yesem yoksa kabuska mi yapsam lahana boggg hii ??
öğretmen olmak için geç mi kaldım
denetleme ekibini beklemekten sıkılmış öğle arasında yiyecek ne hakkı nede yemeği olmayan biri olarak ben cevaplayım normalde iyi bir seçim kıyma harcı ammma tartı öncesi son öğün pro olunca pek iyi olmuyor .değil miAhu060812 .ahu tecrübe etmişti.birdaha son öğün pro yapmam demişti ben öyle hatırlıyorum.
Hayallerimi söndürdün yaaa ;(( karnabahar ve lahana var evde karnabahar hasliyayim o zaman poffdenetleme ekibini beklemekten sıkılmış öğle arasında yiyecek ne hakkı nede yemeği olmayan biri olarak ben cevaplayım normalde iyi bir seçim kıyma harcı ammma tartı öncesi son öğün pro olunca pek iyi olmuyor .değil miAhu060812 .ahu tecrübe etmişti.birdaha son öğün pro yapmam demişti ben öyle hatırlıyorum.
işte bu kilo verme işinde 2 kere 2 hiçççç 4 etmiyor.bende ne zman pro yesem iyi sonuç alırım vee bu erken yiyor birde
Sana katiliyorum evet evetbende ne zman pro yesem iyi sonuç alırım vee bu erken yiyor birde
bencede kıymalı yumurta şeklinde tüketse iyi olur,dediğin gibi günü erken kapatıyo ada ve uyuyana kadar tok kalmasını sağlar,ayrıca proteinler sindirilirken daha çok enerji harcandığından yarıan güzel sonuç alırbende ne zman pro yesem iyi sonuç alırım vee bu erken yiyor birde
aman dur o olmaz.oda şişkinlik yapar şimdi.Hayallerimi söndürdün yaaa ;(( karnabahar ve lahana var evde karnabahar hasliyayim o zaman poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?