Benbeni sikbogsz etmenden hosnudum ausum,
Hiç dert etme, sayende antakya da.bile kilo verdim.
Hiç künefe yemedim.
Hakkını nasil oderim.
BugünnnNare83 uma ve bana wc çıkmak nasip olsun inşallah :)
Dohtorum yaşı yok bu işin yeni döneme ücretli bi öğretmen geldi adam 35 - 40 arası daha yeni mezun olmuş :)öğretmen olmak için geç mi kaldım
Hosgeldin aramıza:)siz yarın tartı gününü atlatın ben cumartesi kilomu vede menümü bildirerek başlayabilirmiyim
aminn inşallah canım
bana bile dert oldu wc olayı :))
bence benden öğretmen daha iyi olurdu.Dohtorum yaşı yok bu işin yeni döneme ücretli bi öğretmen geldi adam 35 - 40 arası daha yeni mezun olmuş :)
Hoşgeldin canım aramizayaşım nerdeyse 40
4 çocuk annesiyim
tirküyede 4 çocuk annesiyim denince verilen tepki
inşallah yarına hallolurProfil fotoma wc koyacağım gerçekten :)
Kıyma yoğurt salata sekerim benceAusencia canim kaptanim iki sorum var size acil cevap ))
1. Cayda kahvaltida yenir acaba nedir nedir ?? ( cevap sopa mi haha)
2. Asil soru simdi esime kizima karni yarik yaptim kiyma harci artti 4 yk yaninda cacikla aksama onu mu yesem yoksa kabuska mi yapsam lahana boggg hii ??
bugünün menüsü
tarhana çorbası
fırında üzeri mantarlı kaşarlı tavuk
bulgur pilavı
salata
tiramisu
Benbeni sikbogsz etmenden hosnudum ausum,
Hiç dert etme, sayende antakya da.bile kilo verdim.
Hiç künefe yemedim.
Hakkını nasil oderim.
Ausencia canim kaptanim iki sorum var size acil cevap ))
1. Cayda kahvaltida yenir acaba nedir nedir ?? ( cevap sopa mi haha)
2. Asil soru simdi esime kizima karni yarik yaptim kiyma harci artti 4 yk yaninda cacikla aksama onu mu yesem yoksa kabuska mi yapsam lahana boggg hii ??
BugünnnNare83 uma ve bana wc çıkmak nasip olsun inşallah :)
şery biz sneinle aynıyız ya valla benimde hoşuma gidiyor ausun kızması, durdurması , sık bogaz etmesi
bizde sadistmiyiz neyiz.
Profil fotoma wc koyacağım gerçekten :)
Hayirli sabahlar kizlar ne kaynatmissiniz masallah mesajlari okuyana kadar öglen oldukelebekin ablasi gelmis hosgelmis cok sükür dünü atlattim Ausencia merak etme ayni iradeyle devam ediyorum insaAllah
ayy yemekten geldim
çorba, markarna tatlı yemiycem 1 parça tavuk daha alabilrim dedi aşçıda herkese vereyim sonra al olurmu dedi ok dedim oturdum
toplamda avuç içi kadar tavugumu salatamı yedim
veeee şiştimmmm aç gözlülük işte , sonra aşçıya dert oldu geldi al olur mu yetmez diye vermedim dediii
ay verme verme iyi bölee dedimmm
Ya kızlar benim bu hafta çok sinir bozucu geçti diyetimi bozdum kilo aldım aldıklarımı geri vericem diye stres oldum sinir oldum gıcık oldumşimdi aldıklarımı verene kadar diğer kiloyu verirdim dedim buda beni iyice gerdi bidaha mi tövbe tövbe böyle oluncada insanın cumadan bi beklentisi kalmiyo kopuyor iyice diyetten bunu ya zmamdaki amaç aman diyim kızlar bozmayın o küçük kaçamağı yapmayın çünkü verilip alınan kilolari geri vermeye çalışmak sabit kilolari vermekten daha zor geliyo insana resmen hamallık gibi geldi bana ve azminizide torpuluyor aman diyim kızlar kaçamak yapmayın baştada ben tabi
İşte bu sekerimayy yemekten geldim
çorba, markarna tatlı yemiycem 1 parça tavuk daha alabilrim dedim ; aşçıda herkese vereyim sonra al olurmu dedi ok dedim oturdum
toplamda avuç içi kadar tavugumu salatamı yedim
veeee şiştimmmm aç gözlülük işte , sonra aşçıya dert oldu geldi al olur mu yetmez diye vermedim dediii
ay verme verme iyi bölee dedimmm
hoşgeldiniz aramızatamam o zaman günlük menü bildirsem başlagıç için olur sanırım kahve içeceğim buyur gel kronik yorgunluk hissediyorum bu kısır döngüden kurtulmam lazım kan ilacına başlayarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?