Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu duygunu öyle anlıyorumki yaşanmışlklarım var böyle o yediğimizdeki anlıklezzeti sonra günlerce saatlerce vicdan azabıyla ödüyorux böyle yapa yapa yapmamayı öğrenenicez canım

ayyyyyy seviyorum seniiii yook cevabını bekliyordum yemek hazırlamak için zaten hazır kıyma )) lahana yemek böğğ oldum sankiiii evet saat tam 4 te yerim sonrada akşam bir maydanoz suyu yapacam )) bu hafta hiç yapmadım çünkü...

Bu duygunu öyle anlıyorumki yaşanmışlklarım var böyle o yediğimizdeki anlıklezzeti sonra günlerce saatlerce vicdan azabıyla ödüyorux böyle yapa yapa yapmamayı öğrenenicez canım
ya bende evde kendi halimizdeyken boğazıma hakim olabiliyorum ama bi toplulukta içimdeki yemek aşkı depreşiyo hayır diyemiyorum demekte istemiyorum açıkcası,ordakiler çok cazip geliyo
bendede böyle bişey var
yıllardır öğrenemedim bunu düzene koymayı,o yüzden hedefe varamadım ama bu bile mutsuz etmiyo beni sürekli çabalamaya alıştım sanırım,diyet alışkanlık yaptı,korumaya geçersem büyü bozulacak gibi geliyo

Özür dilerimmm kaptanım ama toparladım gibi sanki

ada şöyle 1 hafta sıkı bir protein diyeti yapsan ?

ama kabızlık olu çayagını engellermi bilmiyorum ?

ama sıkı bir prtein diyenin bu işi çözecegni düşünüyorum
canım bu hafta protein konusunda fena değildim ekledim ... önümüzdeki hafta artırırım bol salata yersem belki kabız olmam öğlede bir yaprak lahana eklerim kendime haşlanmış lif için...

Kesinlikle öyle ablacim ya dün sen aklıma geldin dedim fatma abla 40 kilo vermiş dahada devam ediyor senin önünde altı üstü on kilo var onu bile vermeyi beceremiyorsun diye çok kızdım kendime benim için çok güzel bi örneksin vallahi

canım kaptanım ara yaptıkça yiyesim geliyor tuhaf biriyim :))) o yüzden kahvaltı spora başlamadna fındık falan ceviz yada lahana yaprağı iyi geliyor eee sonra akşam yemeği geliyor zaten anca yani bide ara çok yapsam veremem kiii...bide bu saatleri iyi otutturdum çünkü ben eskiden sabah öğle akşam yerdim aralarda vardı denedim veremedim kilo...çünkü yedikçe amannnn battı balık yan gider misali yiyiyordum...midemde sıkıntı var öyle kahve falan içemiyorum çook severim kahveyi ama içince anında yanma başlıyor midemde.... masumm filtre kahve demişti koştur kostur aldım içtim yine midem yandı .....bir yerim düzgün değil ki ya popo ya mide arada sıkıştım yaniii

Fatmacım , geç olabilir tabii . Akşamı bulunca telaş yapıyorum ama ... istersen akam 5-6 da bildir sorun yok .
Ama bu seferde yemiş olacaksın onun artısı olamayacak mı canım ?

Yavaş yavaş tadına vara vara ye ... protein bende hep acayip eksi yapar .
4 günlük diyettede ilk 2 gün vermedim , ne zaman tavuk köfte geldi , hoooop 1 er kilolar püfffff

Özür dilerimmm kaptanım ama toparladım gibi sanki

Tartı seni Cumaları sever

cnm benimde bu hafta öyle oldu
kaçamak degildi ama şiirdi beni yediigm lahana
ve regli sonrası -1 kilo görürüken bu haftam o ödemiş şişkinligi atmak ile geçti

ve bende tartılamıdm bilmiyoum ama diyorki şimdiye -1 olurdum

kaçamagın küçügü büyügü yok cidden
hepsinin çıktıgı yol aynı

vereyimde söyleisn sana , çorbaya bakmayıp, makarnayı es geçip, tiramisu ya nasıl tirip attıgımıııı

ada81
bu konuda çok sabit firiklisin biliyorum ama şu monti diyetini bri dene derim
ara ögün yapnca benimde yiyesim geliyor
ama sabah ye şu meyve ni çok çok aç kalıyorsun ya öglen 4 ten sabah 10 kadar
bak bişiy aybetmesin sadece kilo kaybedersin bi dene

monti duayenleri mimu88 ve aeben de bbana hak verecektir

Ay evet kaptanim ya bende tartı bir hafta oynamıyor bir günde pat düşüyor uçakta giderken hava boşluğuna düşmüş gibi oluyorum bi an musmutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…