Ya kızlar benim bu hafta çok sinir bozucu geçti diyetimi bozdum kilo aldım aldıklarımı geri vericem diye stres oldum sinir oldum gıcık oldumşimdi aldıklarımı verene kadar diğer kiloyu verirdim dedim buda beni iyice gerdi bidaha mi tövbe tövbe böyle oluncada insanın cumadan bi beklentisi kalmiyo kopuyor iyice diyetten bunu ya zmamdaki amaç aman diyim kızlar bozmayın o küçük kaçamağı yapmayın çünkü verilip alınan kilolari geri vermeye çalışmak sabit kilolari vermekten daha zor geliyo insana resmen hamallık gibi geldi bana ve azminizide torpuluyor aman diyim kızlar kaçamak yapmayın baştada ben tabi
ayyyyyy seviyorum seniiiiBir menü ancak bu kadar sevimli hale sokulurdu
Roximmmm
Seviyorummmm leeeen sizi diyesim geldi tam burda
1. tabii ki sopaada yarın cumaaaaaaaaaaaaaaaaa.
2. geç mi kaldım bilmiyorum da kıyma ye derim ben , cacıkla . saat 4 gibi yine .
şu aşçının telini versene bana
ahhh ahhhh ne desem ki ..ben diyeceklerimi sen yazmışsın zaten .
ya bende evde kendi halimizdeyken boğazıma hakim olabiliyorum ama bi toplulukta içimdeki yemek aşkı depreşiyo hayır diyemiyorum demekte istemiyorum açıkcası,ordakiler çok cazip geliyoBu duygunu öyle anlıyorumki yaşanmışlklarım var böyle o yediğimizdeki anlıklezzeti sonra günlerce saatlerce vicdan azabıyla ödüyorux böyle yapa yapa yapmamayı öğrenenicez canım
Özür dilerimmm kaptanımBir menü ancak bu kadar sevimli hale sokulurdu
Roximmmm
2. geç mi kaldım bilmiyorum da kıyma ye derim ben , cacıkla . saat 4 gibi yine .
canım bu hafta protein konusunda fena değildim ekledim ... önümüzdeki hafta artırırım bol salata yersem belki kabız olmam öğlede bir yaprak lahana eklerim kendime haşlanmış lif için...ada şöyle 1 hafta sıkı bir protein diyeti yapsan ?
ama kabızlık olu çayagını engellermi bilmiyorum ?
ama sıkı bir prtein diyenin bu işi çözecegni düşünüyorum
Kesinlikle öyle ablacim ya dün sen aklıma geldin dedim fatma abla 40 kilo vermiş dahada devam ediyorBu duygunu öyle anlıyorumki yaşanmışlklarım var böyle o yediğimizdeki anlıklezzeti sonra günlerce saatlerce vicdan azabıyla ödüyorux böyle yapa yapa yapmamayı öğrenenicez canım
canım kaptanım ara yaptıkça yiyesim geliyor tuhaf biriyim :))) o yüzden kahvaltı spora başlamadna fındık falan ceviz yada lahana yaprağı iyi geliyor eee sonra akşam yemeği geliyor zaten anca yani bide ara çok yapsam veremem kiii...bide bu saatleri iyi otutturdum çünkü ben eskiden sabah öğle akşam yerdim aralarda vardı denedim veremedim kilo...çünkü yedikçe amannnn battı balık yan gider misali yiyiyordum...midemde sıkıntı var öyle kahve falan içemiyorum çook severim kahveyi ama içince anında yanma başlıyor midemde.... masumm filtre kahve demişti koştur kostur aldım içtim yine midem yandı .....bir yerim düzgün değil ki ya popo ya mide arada sıkıştım yaniii
Canım sen o düğüne kadar çoktan dal olursun da ... biz koruma prog.mına geçmiş oluruz . 5 ay var yahu .
Göbek eriten leslie miiiiiii
At bakem link :)))))
Tatlım ben yazmadan yazmış arkadaşlar ...
Yarından itivaren biraz daha değiştirsek menünü ?
Mesela daha önce ki diyet deneyimlerin ne tam olarak ?
Ara yapsam veremem dediğini hatırlıyorum ... yaptın da veremedin mi yoksa öyle mi düşünüyorsun ?
Sabah yeşil çay , bol taze yeşillik(tere/maydanoz) peynir ...zeytin ceviz ..
Haftada 4 gün yumurta 3 gün etimekli bu çeşit kahvaltı (köz biberler yok taze yeşiller var )
Arada bir meyve yoğurt 12 gibi (geç kahvaltı yapıyorsun ya)
Sonra bi ara daha 2 gibi ... kahve kuru meyve...gibi .
Akşamda protein ağırlıklı ... ızgara tavuk/et /balık ... yoğurt salata ..
Yani bi değiştirsek ne kayberiz ?
Ausencia kaptanım yarın diyetisyen e gidiyorum sabah erken çıkıxam inşaallah annemin dr işi falan gelmem geç saati bulabilir sabah erken kalkıp tartılasam wc sıkıntı kilom belki fazla gelir geç gelip tarrtılabilirmiyim
ayyyyyy seviyorum seniiiiyook cevabını bekliyordum yemek hazırlamak için zaten hazır kıyma )) lahana yemek böğğ oldum sankiiii evet saat tam 4 te yerim sonrada akşam bir maydanoz suyu yapacam )) bu hafta hiç yapmadım çünkü...
Özür dilerimmm kaptanımama toparladım gibi sanki
Ya kızlar benim bu hafta çok sinir bozucu geçti diyetimi bozdum kilo aldım aldıklarımı geri vericem diye stres oldum sinir oldum gıcık oldumşimdi aldıklarımı verene kadar diğer kiloyu verirdim dedim buda beni iyice gerdi bidaha mi tövbe tövbe böyle oluncada insanın cumadan bi beklentisi kalmiyo kopuyor iyice diyetten bunu ya zmamdaki amaç aman diyim kızlar bozmayın o küçük kaçamağı yapmayın çünkü verilip alınan kilolari geri vermeye çalışmak sabit kilolari vermekten daha zor geliyo insana resmen hamallık gibi geldi bana ve azminizide torpuluyor aman diyim kızlar kaçamak yapmayın baştada ben tabi
ben ilk günü yarın yapacam işe yararsa perşembede yapacampazartesi salı(13-14 şubat)lapacılar baska kim var.(ayyy 14 şubatmış salı ahu)
1.ahu
2.kelebek
3.
4.
deneyeyimonu buraya atsan olur mu.
geçemez ki geçemez ki yoksa geçtinde haberim olmadı mı du bi bakayım gecen hafta yoktum malum.
yok ya bi gün daha yiycen demi.hemen yarın sabah bildirim yapıyorsun.
Bir menü ancak bu kadar sevimli hale sokulurdu
Roximmmm
bende varım lapacı doktorum beni unutmaonu buraya atsan olur mu.
geçemez ki geçemez ki yoksa geçtinde haberim olmadı mı du bi bakayım gecen hafta yoktum malum.
yok ya bi gün daha yiycen demi.hemen yarın sabah bildirim yapıyorsun.
Sizin bu persembe günkü telasiniza bayiliyorum
Ay evet kaptanim ya bende tartı bir hafta oynamıyor bir günde pat düşüyorFatmacım , geç olabilir tabii . Akşamı bulunca telaş yapıyorum ama ... istersen akam 5-6 da bildir sorun yok .
Ama bu seferde yemiş olacaksın onun artısı olamayacak mı canım ?
Yavaş yavaş tadına vara vara ye ...protein bende hep acayip eksi yapar .
4 günlük diyettede ilk 2 gün vermedim , ne zaman tavuk köfte geldi , hoooop 1 er kilolar püfffff
Tartı seni Cumaları sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?