Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayakta alkışlıyorum küçüğü büyüğü yok canım valla

ben ilk günü yarın yapacam işe yararsa perşembede yapacam )) bende varım yaniii
Ama kızlar şimdi şu lapa konusunda bi fikrimi söylüycem pirincin glisemik indeksı çok yüksek şekerden bile daha hızlı yükseltiyor kan şekerini lapa nasil kilo verdiricekki ben bilemedim simdi

slm kızlar öğlen yemeğimi yedim direk dışarı çıktım yürüdüm öğlen yemekhanede nohut vardı diyetisyene yemek listesini götürmüştüm oda 6 kaşık ye dedi akşama da çoraba yazmış sebzeyle 2 alternatifli yemeklerim

Ausencia abla ve diğer arkadaşlar yediklerim listeme uygun ama bana uygun olmuyor tartıya yansımıyor dün söyledim ekmeği sınırlı tut diye bana bu şekil bi yapalım dedi ama işe yaramıyor ki dediği diğerinden tecrübeliyim akşama sebze yoğurt salata

Canım en azından şu lahanaya ara ver , o da şişkinlik yapıyor olabilir.
Lahana yerine yoğurt , salata yesen o vakit.
2 günde haşlanmış mercimeğini yersin .

masumcum monti diyetine tekrar bir bakayımmmm iyice alıcı gözüyle ))

Canım en azından şu lahanaya ara ver , o da şişkinlik yapıyor olabilir.
Lahana yerine yoğurt , salata yesen o vakit.
2 günde haşlanmış mercimeğini yersin .

evet lahanaya ara verecem kaptanım.. önümüzdeki hafta bir bakalım neler olacak ))

Tubacım diyorum sana , diyetisyenin her ne deniyorsa ...sende olmuyor .

Kaç ay geçti ... 80 üstü birinin çok daha rahat kilo vermesi lazım ... ha veremiyor mu ? bu karbon ısrarı neden ?

Hiç bir diyetisyenin tarhana yanında ekmekle liste vermesi akla uygun değil.

Salatalar , sebze yemekleri , protein yok .

Düzelt tuba düzelt akşam şişiren çorba şişme ekmek yeme , sabaha en iyi eksini gör .

Bu hafta menülerinde hiç kaçamak yoktu .Kilo kesin vereceksin zaten

T tuba52 tubanın şartlarına göre biz mi uygun yönlendirmemi yapsakkk
bende aynı şeyleri düşünüyorum ya , tubanın iyi kilo vermesi lazm ama ben buraya geldigimden beri aynı kiloda neredeyse

yok kaçamak yapmıyorum kesecem çorbayı sebze yiyecem akşamları ben karbonla zayıflıyamıyorum söyledim kendisine bi bakalım dedi neyine bakacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…