- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Ayakta alkışlıyorum küçüğü büyüğü yok canım valla
cnm benimde bu hafta öyle oldu
kaçamak degildi ama şiirdi beni yediigm lahana
ve regli sonrası -1 kilo görürüken bu haftam o ödemiş şişkinligi atmak ile geçti
ve bende tartılamıdm bilmiyoum ama diyorki şimdiye -1 olurdum
kaçamagın küçügü büyügü yok cidden
hepsinin çıktıgı yol aynı
Ayy hiç yiyemiyorum telve tüylerim ürperdi düşününce ama maskesini yaparım
sen gaptanım yazınca otovüs şöförü kaptanı aklıma geldi niyeyse
bu arada yazıları okurken kahvenin dibinide kaptırmışım telvesiyle lüplettim nasıl yutağacağımı bilemedim
Ama kızlar şimdi şu lapa konusunda bi fikrimi söylüycem pirincin glisemik indeksı çok yüksek şekerden bile daha hızlı yükseltiyor kan şekerini lapa nasil kilo verdiricekki ben bilemedim simdiben ilk günü yarın yapacam işe yararsa perşembede yapacam)) bende varım yaniii
canım kaptanım ara yaptıkça yiyesim geliyor tuhaf biriyim :))) o yüzden kahvaltı spora başlamadna fındık falan ceviz yada lahana yaprağı iyi geliyor eee sonra akşam yemeği geliyor zaten anca yani bide ara çok yapsam veremem kiii...bide bu saatleri iyi otutturdum çünkü ben eskiden sabah öğle akşam yerdim aralarda vardı denedim veremedim kilo...çünkü yedikçe amannnn battı balık yan gider misali yiyiyordum...midemde sıkıntı var öyle kahve falan içemiyorum çook severim kahveyi ama içince anında yanma başlıyor midemde.... masumm filtre kahve demişti koştur kostur aldım içtim yine midem yandı .....bir yerim düzgün değil ki ya popo ya mide arada sıkıştım yaniii
masumcum monti diyetine tekrar bir bakayımmmm iyice alıcı gözüyleada81
bu konuda çok sabit firiklisin biliyorum ama şu monti diyetini bri dene derim
ara ögün yapnca benimde yiyesim geliyor
ama sabah ye şu meyve ni çok çok aç kalıyorsun ya öglen 4 ten sabah 10 kadar
bak bişiy aybetmesin sadece kilo kaybedersin bi dene
monti duayenleri @mimu88 ve @aeben de bbana hak verecektir
evet lahanaya ara verecem kaptanım.. önümüzdeki hafta bir bakalım neler olacakCanım en azından şu lahanaya ara ver , o da şişkinlik yapıyor olabilir.
Lahana yerine yoğurt , salata yesen o vakit.
2 günde haşlanmış mercimeğini yersin .
zaten zor içiyorum,çaycı yapmış getirmiş hayırda diyemiyorum,sonuda fena oldu işteAyy hiç yiyemiyorum telve tüylerim ürperdi düşününce ama maskesini yaparım
Ausencia abla ve diğer arkadaşlar yediklerim listeme uygun ama bana uygun olmuyor tartıya yansımıyor dün söyledim ekmeği sınırlı tut diye bana bu şekil bi yapalım dedi ama işe yaramıyor ki dediği diğerinden tecrübeliyim akşama sebze yoğurt salata
Tubacım diyorum sana , diyetisyenin her ne deniyorsa ...sende olmuyor .
Kaç ay geçti ... 80 üstü birinin çok daha rahat kilo vermesi lazım ... ha veremiyor mu ? bu karbon ısrarı neden ?
Hiç bir diyetisyenin tarhana yanında ekmekle liste vermesi akla uygun değil.
Salatalar , sebze yemekleri , protein yok .
Düzelt tuba düzelt akşam şişiren çorba şişme ekmek yeme , sabaha en iyi eksini gör .
Bu hafta menülerinde hiç kaçamak yoktu .Kilo kesin vereceksin zaten
kullan canımteşekkür ederim sağol
verdiklerini kullanıyorum o zaman
masumcum monti diyetine tekrar bir bakayımmmm iyice alıcı gözüyle))
yok kaçamak yapmıyorum kesecem çorbayı sebze yiyecem akşamları ben karbonla zayıflıyamıyorum söyledim kendisine bi bakalım dedi neyine bakacaksaTubacım diyorum sana , diyetisyenin her ne deniyorsa ...sende olmuyor .
Kaç ay geçti ... 80 üstü birinin çok daha rahat kilo vermesi lazım ... ha veremiyor mu ? bu karbon ısrarı neden ?
Hiç bir diyetisyenin tarhana yanında ekmekle liste vermesi akla uygun değil.
Salatalar , sebze yemekleri , protein yok .
Düzelt tuba düzelt akşam şişiren çorba şişme ekmek yeme , sabaha en iyi eksini gör .
Bu hafta menülerinde hiç kaçamak yoktu .Kilo kesin vereceksin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?