Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zaten zor içiyorum,çaycı yapmış getirmiş hayırda diyemiyorum,sonuda fena oldu işte
bende maskesini yapıcam okudum bugün
Ben bol içerimde telveyi yiyemiyorum, maske güzel oluyo ama sürekli yapsam daha iyi olacakta pek düzenli yapmadım
Bizim okulda kantinci öyle geliyo bırakıyo çayı gidiyo bide pek güzel değil çay içmek istemiyoruz ama adama ayıp olmasın diye her seferinde geri ceviremiyoruz bide biraz pahalı sanırım haftalık 54 lira ödediğimi biliyorum, benim bildiğim öğretmenler odasında çaycı kahve makinesi felan olur ama bu adam 25 senedir benim okuldaymis idarede bișe demiyor

T tuba52 tubanın şartlarına göre biz mi uygun yönlendirmemi yapsakkk
bende aynı şeyleri düşünüyorum ya , tubanın iyi kilo vermesi lazm ama ben buraya geldigimden beri aynı kiloda neredeyse
valla çok iyi olur listeleri işe yaramadı sizin tecrübeleriniz onlardan bin kat çok sadece yağ kas ölçümü mü yapsam onlar yüzünden sizin le de ters düşüyom kilo veremiyorum çorba iç diyor soruyorum hepsi olurmu diye olur diyor ekmek azalt diyorum sana 4 5 dilim vermem lazım diyor dediklerinizi önemsiyorum anlıyorum ama orada öyle diyince
NETİCE OLARAK SİZ HAKLISINIZ karbon alarak ben zayıflıyamıyorm

bende akşamları eşime kahve yapınca telvesini alayım içindende deniyeyim hem zayıflayalım hem güzelleşelim demi :))
ayy çayı severim ama kötü çayıda içemem doğrusu bide şu kokuları varya zorla içiyorum
54 liramı o kantinci varken çay makinası alamazsınız siz
sen ne öğretmenisin canım?resimlerden ben seni talebe sandıydımmaşallah genç öğretmen keşke benim öğretmenlerimde senin gibi olsaydı

sanırım şunlardan birinde olup uyumak istiyorum.Eki Görüntüle 1950931

Allahımmmm yaaaa , kadının uyumak istediği yer bile uçuk

Oooooo abi işi götüyor , tezgah sağlam :))

Bu arada ben telveyi hep yerim , dibini de sıyırırım .İçten peeling etkisi benim ki güzelliğimi telve yemeye borçluyum

siz söyleyin ne yapayım bugün bana mesela nohut ekmek yedirtdi yoğurtla akşama yine tahıl vermiş salata yoğurtla eskiden erinirdim salata yapmaya onu da aştım

var canım aylık liste geliyor

Listeni atsana bize tuba .

Bir de akşam eve düzen koyalım .

Kahvaltıda ekmeği yumurta varken özellikle kıstığında sorun yok zaten .

Yeşil çay da ekle .

Hadi tubaaa , hadiii yetiş bize tatlım . Seni ele alalım artık

Fen Bilimleri benim branşım:)
Kimse inanmıyor zaten öğretmen olduğuma, dolmuşta bile öğrenci kesiyorlar artık tam para uzatıyorum sivil diye :)

var canım aylık liste geliyor

tuba banada karbon yaramıyor bu yazdıklarımlada çok bilmişlik yapmak istemem ama diyetisyen listeni at çöpe bence ,
ara günlü yada ara ögünsüz bilmeiyorum ben ara ögün yapma taraftarı dgeilim , benim bünyeme ters ama sen emziriyorsun snein için farklı olabiir..

yemekleirne göre bakarsın
ögle proteyin akşam sebze
ekmek bence sadece sabah yenmeli hangi kiloda olursak olalım

ara ögnlerde süt, ceviz , incir
eger ara ögün yapmadan olur dersen bi akam üstü 4 gibi yaparsın ara ögünü 4 ögündede çok güzel zayıflarsın
ama acıkırsan emzirdigin için bilemiyorum tabiii

sen bana bi yaz bize evden kaçta çıkarsın
kaçta evde olursunn
öglen yemek saaatin vs
elimden geldigi kadar yardımcı olurum cnm

siz söyleyin ne yapayım bugün bana mesela nohut ekmek yedirtdi yoğurtla akşama yine tahıl vermiş salata yoğurtla eskiden erinirdim salata yapmaya onu da aştım

Akşam nohut muuuuu ?

Aslaaaaaa .

Salatanı ye yoğurtla , salatana peynir , varsa ceviz ekleyebilirsin . Havuçsuz salata tabiii . Bol yeşillikli .

Bu akşam tartı öncesi nohut aslaaa tuba

İçten peeling hıı
Abinin iş kariyeri benim yaşımdan büyük

pamukskr
dipçik gibisin diyor daktırım
ama hiç öyle hissetmiyorum galiba ben gene bi çöküntü yaşıyorum.
yorgunum mutsuzum uykusuzum
sıkıldım bu hallerimden.
cumartesi için izin almam gerekecek
tarlada işler var izin istemeye bile gücüm yok ya ufff

Fen Bilimleri benim branşım:)
Kimse inanmıyor zaten öğretmen olduğuma, dolmuşta bile öğrenci kesiyorlar artık tam para uzatıyorum sivil diye :)

branşını beğendim sayısalı severdim,türkçeyle falan hiç aram yoktu bide coğrafya severdim
ne güzel bi duygu öğretmensin öğrenci sanıyolar

telim sıkıntılı elle yazayım abla
sabah
tarçınlı su
2 kayısı
peynir

haftada 5 dagfa yumurta
2 ince dilim ekmek
rezene çayı
mevsim yeşillikleri domates salata
ara
meyve süt

öğe
1 kase çorba
yoğurt
yağsız salat
2 dilim ekmek

yada işyerinede ne çıktıysa
6 kaşık
yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ara rezene 1 galeta ayran
akaşam
1 kepçe çorba
4 kaşık sebzem
ayran
salata
yada 1 kase çorba
yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ara
yoğurt meyve
işyerinde salata çoğu zaman yok bende akşam mutlaka evde takviye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…