- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ben bol içerimde telveyi yiyemiyorum, maske güzel oluyo ama sürekli yapsam daha iyi olacakta pek düzenli yapmadımzaten zor içiyorum,çaycı yapmış getirmiş hayırda diyemiyorum,sonuda fena oldu işte
bende maskesini yapıcam okudum bugün
valla çok iyi olur listeleri işe yaramadı sizin tecrübeleriniz onlardan bin kat çok sadece yağ kas ölçümü mü yapsam onlar yüzünden sizin le de ters düşüyom kilo veremiyorum çorba iç diyor soruyorum hepsi olurmu diye olur diyor ekmek azalt diyorum sana 4 5 dilim vermem lazım diyor dediklerinizi önemsiyorum anlıyorum ama orada öyle diyince
var canım aylık liste geliyor
Ben bol içerimde telveyi yiyemiyorum, maske güzel oluyo ama sürekli yapsam daha iyi olacakta pek düzenli yapmadım
Bizim okulda kantinci öyle geliyo bırakıyo çayı gidiyo bide pek güzel değil çay içmek istemiyoruz ama adama ayıp olmasın diye her seferinde geri ceviremiyoruz bide biraz pahalı sanırım haftalık 54 lira ödediğimi biliyorum, benim bildiğim öğretmenler odasında çaycı kahve makinesi felan olur ama bu adam 25 senedir benim okuldaymis idarede bișe demiyor
sanırım şunlardan birinde olup uyumak istiyorum.Eki Görüntüle 1950931
Ben bol içerimde telveyi yiyemiyorum, maske güzel oluyo ama sürekli yapsam daha iyi olacakta pek düzenli yapmadım
Bizim okulda kantinci öyle geliyo bırakıyo çayı gidiyo bide pek güzel değil çay içmek istemiyoruz ama adama ayıp olmasın diye her seferinde geri ceviremiyoruz bide biraz pahalı sanırım haftalık 54 lira ödediğimi biliyorum, benim bildiğim öğretmenler odasında çaycı kahve makinesi felan olur ama bu adam 25 senedir benim okuldaymis idarede bișe demiyor
Fen Bilimleri benim branşım:)bende akşamları eşime kahve yapınca telvesini alayım içindende deniyeyim hem zayıflayalım hem güzelleşelim demi :))
ayy çayı severim ama kötü çayıda içemem doğrusubide şu kokuları varya zorla içiyorum
54 liramıo kantinci varken çay makinası alamazsınız siz
sen ne öğretmenisin canım?resimlerden ben seni talebe sandıydımmaşallah genç öğretmen keşke benim öğretmenlerimde senin gibi olsaydı
siz söyleyin ne yapayım bugün bana mesela nohut ekmek yedirtdi yoğurtla akşama yine tahıl vermiş salata yoğurtla eskiden erinirdim salata yapmaya onu da aştım
İçten peeling hııAllahımmmm yaaaa , kadının uyumak istediği yer bile uçuk
Oooooo abi işi götüyor , tezgah sağlam :))
Bu arada ben telveyi hep yerim , dibini de sıyırırım .İçten peeling etkisi benim kigüzelliğimi telve yemeye borçluyum
ama hiç öyle hissetmiyorum galiba ben gene bi çöküntü yaşıyorum.
İçten peeling hıı
Abinin iş kariyeri benim yaşımdan büyük
Fen Bilimleri benim branşım:)
Kimse inanmıyor zaten öğretmen olduğuma, dolmuşta bile öğrenci kesiyorlar artık tam para uzatıyorum sivil diye :)
Valla abla kazandığın parayı haketmek önemli diyor ve bu konuyu kapatıyorumAllah bereket versin diyeyim ne diyeyimmmm ...bari güzel demlese de hakketse o parayı .
Birkaç sene böyle giderde sonra yaş çıkar ortayabranşını beğendimsayısalı severdim,türkçeyle falan hiç aram yoktu bide coğrafya severdim
ne güzel bi duygu öğretmensin öğrenci sanıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?