Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pamuuuuuuuuuuuuuk ... pamuğum güzelim canım ....

Sıkılmak yok , mutsuzluk yok .... unutma o depresif haller belki de hayatında en hatırlamak istediğin dönemlerdi .

Bak ne güzel bir hayalin var ... hayaller insanı hayata bağlar ... Zaten annesin , dünyalar tatlısı oğlunla eminim çok güzel bir yuvan var

Sen desen ... hoş kadınsın , akıllı kadınsın bu her halinden belli .

eeeeee pamuk ? Sıkıntı nerde , bunalım nerde , tatminsizlik nerde ?

Daha iyisi hep vardır pamuğum , biz eldeki bizim diye şükredeğiz .

Hadi silkelen .

Son düzenleme:
abla yeşilçay günde mutlaka 1 tane tüketiyorum 2.5 su içiyorum

Ayy okurken tüylerim diken diken oldu, aynı duyguların altına hüzünlenerek imzamı atıyorum. Bir boğaz uğruna gençliğimi heba ettim, geç gençlik dönemimi heba etmeyeceğim inşallah

Kıyafet saç baş o kadar farkediyor ki bugün dersim azda olunca sıfır makyaj at kuyruğu gittim üniversite öğrencisi gibi

Cig havucun bir zarari yok diye biliyorum ?

yok abla öğlen nohut yben havuç koyuyorum 1 tane salataya

havuç yararlı bir besin fakat diyetlerde yenmemesi gerek,patates gibi aynı,diyetisyen banada uzak dur demişti,zira yüksek şeker içerdiği için,ayrıca içindeki a vitamini yağ olmadan kullanılamıyor o yüzden çiğ havuç yağsız fayda sağlamıyor

evden sabah 7.30 gibi çıkıyorum akam 6 gibi evde olacam bundan sonra öğlen 12 de yemeğe çıkıyorum ara öğün yapmasam daha çok acıkıyorum canım 10 gibi ara yapıyorum birde 3.5 gibi akşam en geç 7 ye kadar yemiş oluyoruz

sabah
tarçınlı su
2 kayısı
peynir

haftada 5 defa yumurta
2 ince dilim ekmek yumurta ile 1 ya da bazen hiç ... o da etimek olursa daha iyi .
rezene çayı Yeşil çay ?
mevsim yeşillikleri domates salata

ara
meyve süt süt yerine yoğurt daha hızlı meta ve bağırsak çalıştırır .

öğe
1 kase çorba
yoğurt
yağsız salat
2 dilim ekmek çorba genelde 1 dlm ekmek yerine geçer ... çorbanı iç bas iki dilim ekmeği böyle diyet olmaz
Çorbadan sonra iş yerinde salata yoksa sen götüreceksin , diyet ihmale gelmez . Sebze yemeği illaki vardır . Çorba sebze yemeği yoğurt , 1 dlm ekmek .

yada işyerinede ne çıktıysa
6 kaşık
yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ara rezene 1 galeta ayran rezene neden sürekli ? yeşil çay nerde ? ekmeğe zaten yüklendirmiş , ara öğünde galeta neden ? aç değilsin ki daha öğlen 2 dlm ekmek ye dedi ya ...ay çok kızdım .

akaşam
1 kepçe çorba
4 kaşık sebzem
ayran
salata
yada 1 kase çorba
yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ara
yoğurt meyve
işyerinde salata çoğu zaman yok bende akşam mutlaka evde takviye ediyorum

Ay tuba listesi bu ise yok böyle bir liste ...ekmek çorba ekmek çorba ..bu ne ?

bende havuç yemem evde hele pişmişi hiç , çünkü şekeri çıkıyor
ama iş yerinde yapılan salatalarda oldugu için yiyorum mecburen

aslında nankörlük edemem sorunum yok.
eşim oğlum ailem mutluyum hamdolsun.
işe geldimmi bana birşey oluyor tahammül edemez oldum.
laf söyleyecek takat bulamıyorum.
bilmiyorum kendime nasıl gelirim.
geleceğim gelmeyim orası ayrı tabi.
eşimin işleri kötü ona güvenmek istiyorum sırtımı yaslamak istiyorum.
ama sağolsun sabah akşam sana güveniyorum
iyiki sen varsın dedikçe daralıyorum.
neyse kısa keseyim
iyi olacağım ben

T tuba52 peki bişiy diycem sen ara ögüne ihtiyaç duyuyormusun ?
gerçekten açmısın ?

kaçta evd eoluyorsun , sabah kaçta evden çıkıyorsun ?
sabah ki ara öğüne çok ihtiyaç duymuyorum ama akşamı bazen ikiye çıkar diyordum çocuk şu an emdiği için 5 gibi ben çok acıkıyorum o an kendimi kaybetme noktasına bazen geliyorum

abla valla listeyi bu şekil verdi hep karbon aslında bilinçsiz biri de değilim ama liste bu

Cig havucun bir zarari yok diye biliyorum ?

yok abla öğlen nohut yben havuç koyuyorum 1 tane salataya

Şimdi havuç konusu biraz kafa karıştırıcı ... evet antioksidon ..evet kalori az .... ama şekeri yüksek .

Ayrıca tuba salatasındaki çiğ havucu tüketecekken o öğün hiç ekmek yememeyi göze alamaz .

Yani kişiye özel durum . Ben havuç, patates, bezelye ..tüketiminden kaçındım .Hiç mi yemedim yedim . Ama bunlar olduğunda hiç ekmek yemeyeceksin .

Hem tarhana iç ...hem havuçlu salata ye... hem ekmek ye ..bir de nohut patlat .Olmaz .

NE YEDİĞİMİZ KADAR , NEYİ NE İLE YEDİĞİMİZDE ÖNEMLİ CANLAR .

rezene emzirdiğim için dedi galetayı da akşam aaçlığı bastırsın diye dedi bunlar resmen beni karbon çukuruna gömmüşler

sabah ki ara öğüne çok ihtiyaç duymuyorum ama akşamı bazen ikiye çıkar diyordum çocuk şu an emdiği için 5 gibi ben çok acıkıyorum o an kendimi kaybetme noktasına bazen geliyorum

peki akşam yemegi kaçta ? öglen yemegi kaçta ?

Eger ihtiyaç duymuyorsan yeme tuba
akaşm 4 gibi yap ara ögünü , kendin kaybetmeden
yeşilçay yanına kayısı-ceviz-fındık-badem-incir bi konbin yap kendine

sabah yumurta varsa ekmek yeme
ekmek yiyorsanda yumurta yeme
yumurta yanında ekmege ihtiyaç duyuyorsan etimek ye

bize günlük yemek listesini yaz
mesela yarın öglen menünde ne var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…