ama hiç öyle hissetmiyorum galiba ben gene bi çöküntü yaşıyorum.
yorgunum mutsuzum uykusuzum
sıkıldım bu hallerimden.
cumartesi için izin almam gerekecek
tarlada işler var izin istemeye bile gücüm yok ya ufff
abla yeşilçay günde mutlaka 1 tane tüketiyorum 2.5 su içiyorumListeni atsana bize tuba .
Bir de akşam eve düzen koyalım .
Kahvaltıda ekmeği yumurta varken özellikle kıstığında sorun yok zaten .
Yeşil çay da ekle .
Hadi tubaaa , hadiii yetiş bize tatlım . Seni ele alalım artık
olsun tadını çıkarBirkaç sene böyle giderde sonra yaş çıkar ortaya
Ayy okurken tüylerim diken diken oldu, aynı duyguların altına hüzünlenerek imzamı atıyorum. Bir boğaz uğruna gençliğimi heba ettim, geç gençlik dönemimi heba etmeyeceğim inşallahYaa benimde 90 yıllarım çok güzeldi 90 94 ünv teydim
95 96 köylerde köy öğretmeniydim
Sonra 98evlenince büyğdük ve sorunlar sorumluluklar derken bu günler
Şimdi de çok şükür mutluyum
Bi an özgür olmak aklına estiği gibi yaşamak bu duygulardı içimde bi yerlerde yaş 44olsa bile heyecanlı bi genç kız var
Ruhumda hissettiğim yağların arkasında saklanan kendini ne kadar mutlu pozitif söxü dinlenen aklı başında biri gibide olsa içten içe ezik hisseden kendine bir şeyi yakıştırman güçlü görünen fakat içten içe ne kırgınlklar gixli göz yaşları döken biri vardı
Şimdi 107kilo olup rahatlamam kendimi mutlu hissetmemin sebebini ancak 147 kilıluk biri anlar 107 kıymetini hafifliğini fitliğini şıklığını özgüvenini
Bittimi hayır bitmedi yanlızca 2.yarı başladı bu yarıyıda inşallah tamamlayıp finali göreceğim çünkü kendim kendime referansım yarısını yapan diğer yarısınıda yapar Rabbimin izniyle
Ayy kusura bakmayın bşraz duygulandım uzattım
Hayırlı geceler sevgili takımım
Cig havucun bir zarari yok diye biliyorum ?Akşam nohut muuuuu ?
Aslaaaaaa .
Salatanı ye yoğurtla , salatana peynir , varsa ceviz ekleyebilirsin . Havuçsuz salata tabiii . Bol yeşillikli .
Bu akşam tartı öncesi nohut aslaaa tuba
yok abla öğlen nohut yben havuç koyuyorum 1 tane salatayaAkşam nohut muuuuu ?
Aslaaaaaa .
Salatanı ye yoğurtla , salatana peynir , varsa ceviz ekleyebilirsin . Havuçsuz salata tabiii . Bol yeşillikli .
Bu akşam tartı öncesi nohut aslaaa tuba
Kıyafet saç baş o kadar farkediyor ki bugün dersim azda olunca sıfır makyaj at kuyruğu gittim üniversite öğrencisi gibiolsun tadını çıkar
ortaokuldan beride beni hep büyük sanırlar yaşımdan büyük gösterdiğimi söylerler,kötü bi his ama alıştım artık,çok param olsun esteteik yaptırcam diyorumhayal işte
Cig havucun bir zarari yok diye biliyorum ?
yok abla öğlen nohut yben havuç koyuyorum 1 tane salataya
evden sabah 7.30 gibi çıkıyorum akam 6 gibi evde olacam bundan sonra öğlen 12 de yemeğe çıkıyorum ara öğün yapmasam daha çok acıkıyorum canım 10 gibi ara yapıyorum birde 3.5 gibi akşam en geç 7 ye kadar yemiş oluyoruz
tuba banada karbon yaramıyor bu yazdıklarımlada çok bilmişlik yapmak istemem ama diyetisyen listeni at çöpe bence ,
ara günlü yada ara ögünsüz bilmeiyorum ben ara ögün yapma taraftarı dgeilim , benim bünyeme ters ama sen emziriyorsun snein için farklı olabiir..
yemekleirne göre bakarsın
ögle proteyin akşam sebze
ekmek bence sadece sabah yenmeli hangi kiloda olursak olalım
ara ögnlerde süt, ceviz , incir
eger ara ögün yapmadan olur dersen bi akam üstü 4 gibi yaparsın ara ögünü 4 ögündede çok güzel zayıflarsın
ama acıkırsan emzirdigin için bilemiyorum tabiii
sen bana bi yaz bize evden kaçta çıkarsın
kaçta evde olursunn
öglen yemek saaatin vs
elimden geldigi kadar yardımcı olurum cnm
ne güzel yaaa valla tadını çıkar canımKıyafet saç baş o kadar farkediyor ki bugün dersim azda olunca sıfır makyaj at kuyruğu gittim üniversite öğrencisi gibi
havuç yararlı bir besin fakat diyetlerde yenmemesi gerek,patates gibi aynı,diyetisyen banada uzak dur demişti,zira yüksek şeker içerdiği için,ayrıca içindeki a vitamini yağ olmadan kullanılamıyor o yüzden çiğ havuç yağsız fayda sağlamıyor
Pamuuuuuuuuuuuuuk ... pamuğum güzelim canım ....
Sıkılmak yok , mutsuzluk yok .... unutma o depresif haller belki de hayatında en hatırlamak istediğim dönemlerdi .
Bak ne güzel bir hayalin var ... hayaller insanı hayata bağlar ... Zaten annesin , dünyalar tatlısı oğlunla eminim çok güzel bir yuvan var
Sen desen ... hoş kadınsın , akıllı kadınsın bu her halinden belli .
eeeeee pamuk ? Sıkıntı nerde , bunalım nerde , tatminsizlik nerde ?
Daha iyisi hep vardır pamuğum , biz eldeki bizim diye şükredeğiz .
Hadi silkelen .
sabah ki ara öğüne çok ihtiyaç duymuyorum ama akşamı bazen ikiye çıkar diyordum çocuk şu an emdiği için 5 gibi ben çok acıkıyorum o an kendimi kaybetme noktasına bazen geliyorum
ben pişmiş havucu yiyemiyorum zatenbende havuç yemem evde hele pişmişi hiç , çünkü şekeri çıkıyor
ama iş yerinde yapılan salatalarda oldugu için yiyorum mecburen
abla valla listeyi bu şekil verdi hep karbon aslında bilinçsiz biri de değilim ama liste busabah
tarçınlı su
2 kayısı
peynir
haftada 5 defa yumurta
2 ince dilim ekmek yumurta ile 1 ya da bazen hiç ... o da etimek olursa daha iyi .
rezene çayı Yeşil çay ?
mevsim yeşillikleri domates salata
ara
meyve süt süt yerine yoğurt daha hızlı meta ve bağırsak çalıştırır .
öğe
1 kase çorba
yoğurt
yağsız salat
2 dilim ekmek çorba genelde 1 dlm ekmek yerine geçer ... çorbanı iç bas iki dilim ekmeği böyle diyet olmaz
Çorbadan sonra iş yerinde salata yoksa sen götüreceksin , diyet ihmale gelmez . Sebze yemeği illaki vardır . Çorba sebze yemeği yoğurt , 1 dlm ekmek .
yada işyerinede ne çıktıysa
6 kaşık
yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ara rezene 1 galeta ayran rezene neden sürekli ? yeşil çay nerde ? ekmeğe zaten yüklendirmiş , ara öğünde galeta neden ? aç değilsin ki daha öğlen 2 dlm ekmek ye dedi ya ...ay çok kızdım .
akaşam
1 kepçe çorba
4 kaşık sebzem
ayran
salata
yada 1 kase çorba
yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ara
yoğurt meyve
işyerinde salata çoğu zaman yok bende akşam mutlaka evde takviye ediyorum
Ay tuba listesi bu ise yok böyle bir liste ...ekmek çorba ekmek çorba ..bu ne ?
Cig havucun bir zarari yok diye biliyorum ?
yok abla öğlen nohut yben havuç koyuyorum 1 tane salataya
rezene emzirdiğim için dedi galetayı da akşam aaçlığı bastırsın diye dedi bunlar resmen beni karbon çukuruna gömmüşlersabah
tarçınlı su
2 kayısı
peynir
haftada 5 defa yumurta
2 ince dilim ekmek yumurta ile 1 ya da bazen hiç ... o da etimek olursa daha iyi .
rezene çayı Yeşil çay ?
mevsim yeşillikleri domates salata
ara
meyve süt süt yerine yoğurt daha hızlı meta ve bağırsak çalıştırır .
öğe
1 kase çorba
yoğurt
yağsız salat
2 dilim ekmek çorba genelde 1 dlm ekmek yerine geçer ... çorbanı iç bas iki dilim ekmeği böyle diyet olmaz
Çorbadan sonra iş yerinde salata yoksa sen götüreceksin , diyet ihmale gelmez . Sebze yemeği illaki vardır . Çorba sebze yemeği yoğurt , 1 dlm ekmek .
yada işyerinede ne çıktıysa
6 kaşık
yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ara rezene 1 galeta ayran rezene neden sürekli ? yeşil çay nerde ? ekmeğe zaten yüklendirmiş , ara öğünde galeta neden ? aç değilsin ki daha öğlen 2 dlm ekmek ye dedi ya ...ay çok kızdım .
akaşam
1 kepçe çorba
4 kaşık sebzem
ayran
salata
yada 1 kase çorba
yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ara
yoğurt meyve
işyerinde salata çoğu zaman yok bende akşam mutlaka evde takviye ediyorum
Ay tuba listesi bu ise yok böyle bir liste ...ekmek çorba ekmek çorba ..bu ne ?
sabah ki ara öğüne çok ihtiyaç duymuyorum ama akşamı bazen ikiye çıkar diyordum çocuk şu an emdiği için 5 gibi ben çok acıkıyorum o an kendimi kaybetme noktasına bazen geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?