Ay ben hiç yemedim ondan ben ekmek börek pilav makarna yemekçiyim ben offfNutellalı ekmek yiyerek geldik bugünlere ahummm :)
Bende çok heyecanlıyımmm valla perşembe gelince bakalım tartı bana Ne diyecek :/
Ay ben varım ben zati 14 şubat ta bi atraksiyon beklemiyorumpazartesi salı(13-14 şubat)lapacılar baska kim var.(ayyy 14 şubatmış salı ahu)
1.ahu
2.kelebek
3.
4.
Hoşgeldiniz inşallah birlikte kilo verecez biz takım olarak çocukluları yadırgamıyoruz bende de var 3 tane aynı doktorcum gibi kız oğlan kız yaşları da 11,9,5 ben 33 yaşındayım mali müşavir belgemi aldım geçen Mart'ta bu yılımı zayıflamaya ayırdım seneye çalışıcam inşallah 94 le başladım geçen cuma 82.1 geldim 3 ay oldu hemen hemen bakalım hep beraber git olma yolunda ilerliyoruzyaşım nerdeyse 40
4 çocuk annesiyim
tirküyede 4 çocuk annesiyim denince verilen tepki
Yarın kilo bildirimi ve başlangıç bekliyoruzsiz yarın tartı gününü atlatın ben cumartesi kilomu vede menümü bildirerek başlayabilirmiyim
Valla ben bi kaç kez test ettim akşam pro yediğimde mangal balık gibi sabaha +500 oluyorum kesin ama işte kişi kendini bilmeli herkes kendini denemelidenetleme ekibini beklemekten sıkılmış öğle arasında yiyecek ne hakkı nede yemeği olmayan biri olarak ben cevaplayım normalde iyi bir seçim kıyma harcı ammma tartı öncesi son öğün pro olunca pek iyi olmuyor .değil miAhu060812 .ahu tecrübe etmişti.birdaha son öğün pro yapmam demişti ben öyle hatırlıyorum.
sen kendini biliyorsundur canım ama beni pro şişiriyo masumu lahana sen kendine göre tercih etHayallerimi söndürdün yaaa ;(( karnabahar ve lahana var evde karnabahar hasliyayim o zaman poff
aslında nankörlük edemem sorunum yok.
eşim oğlum ailem mutluyum hamdolsun.
işe geldimmi bana birşey oluyor tahammül edemez oldum.
laf söyleyecek takat bulamıyorum.
bilmiyorum kendime nasıl gelirim.
geleceğim gelmeyim orası ayrı tabi.
eşimin işleri kötü ona güvenmek istiyorum sırtımı yaslamak istiyorum.
ama sağolsun sabah akşam sana güveniyorum
iyiki sen varsın dedikçe daralıyorum.
neyse kısa keseyim
iyi olacağım ben
haklısın abla ama bunları yazıp veriyorlar demek ki benim de işime geliyordu ama inan hiç uyarmadı havuç için özeellikle soruyorum çorba ne içeyim diye fark etmez diyor hata kimin abla
Şimdi havuç konusu biraz kafa karıştırıcı ... evet antioksidon ..evet kalori az .... ama şekeri yüksek .
Ayrıca tuba salatasındaki çiğ havucu tüketecekken o öğün hiç ekmek yememeyi göze alamaz .
Yani kişiye özel durum . Ben havuç, patates, bezelye ..tüketiminden kaçındım .Hiç mi yemedim yedim . Ama bunlar olduğunda hiç ekmek yemeyeceksin .
Hem tarhana iç ...hem havuçlu salata ye... hem ekmek ye ..bir de nohut patlat .Olmaz .
NE YEDİĞİMİZ KADAR , NEYİ NE İLE YEDİĞİMİZDE ÖNEMLİ CANLAR .
peki akşam yemegi kaçta ? öglen yemegi kaçta ?
Eger ihtiyaç duymuyorsan yeme tuba
akaşm 4 gibi yap ara ögünü , kendin kaybetmeden
yeşilçay yanına kayısı-ceviz-fındık-badem-incir bi konbin yap kendine
sabah yumurta varsa ekmek yeme
ekmek yiyorsanda yumurta yeme
yumurta yanında ekmege ihtiyaç duyuyorsan etimek ye
bize günlük yemek listesini yaz
mesela yarın öglen menünde ne var ?[/Q
domates çorbası soslu fırın tavuk makarna meyve canım
haklısın abla ama bunları yazıp veriyorlar demek ki benim de işime geliyordu ama inan hiç uyarmadı havuç için özeellikle soruyorum çorba ne içeyim diye fark etmez diyor hata kimin abla
aynen abla dikkat edecem aylardır bu şekildeydi listelerim değil bunların listeleri ama işe yaramadılar hiç biriCanım umursamaz bir diyetisyen olabilir , elinde bir liste var ,, kime yarar kime yaramaz bakmıyor ...
Yani çünkü beslenme uzmanları değişiklik olmadığında , duraklama da hemen liste değiştirir .
Tuba o listeyi unut , ben sana tparlanmış halde yazacağım özelden müsait olunca .
Ama sen ekmeğe bu akşam salata yoğurtla geçiştirmeye dikkat et .
Sana verdiği bu listede emziren bir annenin sütünü arttıracak besin de yok .
Bir rezene koymuş göstermelik.
domates çorbası soslu fırın tavuk makarna meyve canım
ben olsam domates çorbasını içer , tavugu yerim
makarnayı es geçer
meyvemi yanıma alır ara ögün yaparım
öyle yapacam canım şu ekmek yeme huyumdan vazgeçsem bi herşey çorap söküğü gibi olacak çok sağol canım sizi de yordum ama inanın listeler hep bu şekildi aylardır bu yüzden yol alamadım iyiki varsınız 40 diyetisyebne taş çıkartırsınız hepinizi çok seviyorumdomates çorbası soslu fırın tavuk makarna meyve canım
ben olsam domates çorbasını içer , tavugu yerim
makarnayı es geçer
meyvemi yanıma alır ara ögün yaparım
Canım umursamaz bir diyetisyen olabilir , elinde bir liste var ,, kime yarar kime yaramaz bakmıyor ...
Yani çünkü beslenme uzmanları değişiklik olmadığında , duraklama da hemen liste değiştirir .
Tuba o listeyi unut , ben sana tparlanmış halde yazacağım özelden müsait olunca .
Ama sen ekmeğe bu akşam salata yoğurtla geçiştirmeye dikkat et .
Sana verdiği bu listede emziren bir annenin sütünü arttıracak besin de yok .
Bir rezene koymuş göstermelik.
ay çok gıcıkk yaaa bende sinir oldum ve snein takıldıgın yerlere takıldım hep
bence diyetsiyene verdigi paraya kendine cevzi fındık incir vs alsın , hep bebege süt olur hem kendine etki eder
ah inşallah allahım hepimize hayallerimizi yaşamayı nasip etsin.Olacaksın tabii ki ...
Bence iş yeri çekilmez hal aldıkça , hayaline kitlen . İçinden sizi bir dakka çekmem ama hayallerim var de :)))
Ve Rabbim sana o hayallerinde çitfliği nasip etsin pamuğummmm
ayyy ben ton balık yaptığım günlerde salatanın içine koyuyorum bir tane ama salatanın hepsini ben tüketmiyorum iki tabak çıkıyor yarısını eşime ayırıyorumhavuç yararlı bir besin fakat diyetlerde yenmemesi gerek,patates gibi aynı,diyetisyen banada uzak dur demişti,zira yüksek şeker içerdiği için,ayrıca içindeki a vitamini yağ olmadan kullanılamıyor o yüzden çiğ havuç yağsız fayda sağlamıyor
ayy ne güzel yaaa,ben bugün spor yapamıycam2 mil lesli yaptım duşu aldım yeşil çayımı içip keyif yapıyorum ohhhhh))
ben bazen kendi salatamı ayrı yapıyorum,sende öyle yapabilirsin,biz diyetteyiz diye evdekileri mahrum bırakmamak lazımayyy ben ton balık yaptığım günlerde salatanın içine koyuyorum bir tane ama salatanın hepsini ben tüketmiyorum iki tabak çıkıyor yarısını eşime ayırıyorum) daha havuçta koymammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?