Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nutellalı ekmek yiyerek geldik bugünlere ahummm :)

Bende çok heyecanlıyımmm valla perşembe gelince bakalım tartı bana Ne diyecek :/
Ay ben hiç yemedim ondan ben ekmek börek pilav makarna yemekçiyim ben offf
pazartesi salı(13-14 şubat)lapacılar baska kim var.(ayyy 14 şubatmış salı ahu)
1.ahu
2.kelebek
3.
4.
Ay ben varım ben zati 14 şubat ta bi atraksiyon beklemiyorum
ama çayyolunda öküz diye bi yer açılmış öküz gibi yiyin öküz gibi eğlenin diyo belki ben onu oraya götürürüm
yaşım nerdeyse 40
4 çocuk annesiyim
tirküyede 4 çocuk annesiyim denince verilen tepki
Hoşgeldiniz inşallah birlikte kilo verecez biz takım olarak çocukluları yadırgamıyoruz bende de var 3 tane aynı doktorcum gibi kız oğlan kız yaşları da 11,9,5 ben 33 yaşındayım mali müşavir belgemi aldım geçen Mart'ta bu yılımı zayıflamaya ayırdım seneye çalışıcam inşallah 94 le başladım geçen cuma 82.1 geldim 3 ay oldu hemen hemen bakalım hep beraber git olma yolunda ilerliyoruz
Bu arada takımın spor kaptanıyım sporlarında beni etiketlersin bunhafta yoğunluğum yüzünden liste yapamasamda puanlar elimde bugün direk sonucu açıklayacağım.
siz yarın tartı gününü atlatın ben cumartesi kilomu vede menümü bildirerek başlayabilirmiyim
Yarın kilo bildirimi ve başlangıç bekliyoruz
Valla ben bi kaç kez test ettim akşam pro yediğimde mangal balık gibi sabaha +500 oluyorum kesin ama işte kişi kendini bilmeli herkes kendini denemeli
Hayallerimi söndürdün yaaa ;(( karnabahar ve lahana var evde karnabahar hasliyayim o zaman poff
sen kendini biliyorsundur canım ama beni pro şişiriyo masumu lahana sen kendine göre tercih et

Olacaksın tabii ki ...

Bence iş yeri çekilmez hal aldıkça , hayaline kitlen . İçinden sizi bir dakka çekmem ama hayallerim var de :)))

Ve Rabbim sana o hayallerinde çitfliği nasip etsin pamuğummmm

haklısın abla ama bunları yazıp veriyorlar demek ki benim de işime geliyordu ama inan hiç uyarmadı havuç için özeellikle soruyorum çorba ne içeyim diye fark etmez diyor hata kimin abla

haklısın abla ama bunları yazıp veriyorlar demek ki benim de işime geliyordu ama inan hiç uyarmadı havuç için özeellikle soruyorum çorba ne içeyim diye fark etmez diyor hata kimin abla

Canım umursamaz bir diyetisyen olabilir , elinde bir liste var ,, kime yarar kime yaramaz bakmıyor ...

Yani çünkü beslenme uzmanları değişiklik olmadığında , duraklama da hemen liste değiştirir .

Tuba o listeyi unut , ben sana tparlanmış halde yazacağım özelden müsait olunca .

Ama sen ekmeğe bu akşam salata yoğurtla geçiştirmeye dikkat et .

Sana verdiği bu listede emziren bir annenin sütünü arttıracak besin de yok .

Bir rezene koymuş göstermelik.

aynen abla dikkat edecem aylardır bu şekildeydi listelerim değil bunların listeleri ama işe yaramadılar hiç biri

domates çorbası soslu fırın tavuk makarna meyve canım

ben olsam domates çorbasını içer , tavugu yerim
makarnayı es geçer
meyvemi yanıma alır ara ögün yaparım
öyle yapacam canım şu ekmek yeme huyumdan vazgeçsem bi herşey çorap söküğü gibi olacak çok sağol canım sizi de yordum ama inanın listeler hep bu şekildi aylardır bu yüzden yol alamadım iyiki varsınız 40 diyetisyebne taş çıkartırsınız hepinizi çok seviyorum

ay çok gıcıkk yaaa bende sinir oldum ve snein takıldıgın yerlere takıldım hep
bence diyetsiyene verdigi paraya kendine cevzi fındık incir vs alsın , hep bebege süt olur hem kendine etki eder

ay çok gıcıkk yaaa bende sinir oldum ve snein takıldıgın yerlere takıldım hep

bence diyetsiyene verdigi paraya kendine cevzi fındık incir vs alsın , hep bebege süt olur hem kendine etki eder

Bak bi sözü ayakta alkışladım .
T tuba52 canım , paramızı sokakta bulmuyoruz , vücudumuzda deneme tahtası değil .
Karbon yüklemesi ile diyet olmaz .

Bak bi sözü ayakta alkışladım .
T tuba52 canım , paramızı sokakta bulmuyoruz , vücudumuzda deneme tahtası değil .
Karbon yüklemesi ile diyet olmaz .

ya aus öyle tabiki benim hep dikkatimi çekiyordu
ama tuba nın paylaşımlarıda çok sınırlı
daha çok gelse çok faydamız olur

Olacaksın tabii ki ...

Bence iş yeri çekilmez hal aldıkça , hayaline kitlen . İçinden sizi bir dakka çekmem ama hayallerim var de :)))

Ve Rabbim sana o hayallerinde çitfliği nasip etsin pamuğummmm
ah inşallah allahım hepimize hayallerimizi yaşamayı nasip etsin.
iyiki varsınız gerçekten

ayyy ben ton balık yaptığım günlerde salatanın içine koyuyorum bir tane ama salatanın hepsini ben tüketmiyorum iki tabak çıkıyor yarısını eşime ayırıyorum ) daha havuçta koymammmm

2 mil lesli yaptım duşu aldım yeşil çayımı içip keyif yapıyorum ohhhhh ))
ayy ne güzel yaaa,ben bugün spor yapamıycam öyle alıştımki yapamayınca gergin oluyorumarkadaş oturmasına bile gidesim gelmiyo bu yüzden

afiyet olsun,yaksın yağları,bende az önce içtim yeşil çayımı,şimdide ıhlamur getirmiş çaycı yaaa içim dışım sıvı oldu,wc den çıkamıyorum

T tuba52 canım her diyetisyen aynı değil ben bir diyetisyene gittim devlette dedim bende polikistikover var zor kilo veriyorum dedim.. bana nedese polikistikover nee kiii ??? tamam kadındoğumcu değilsin ama diyetisyensin bayanların kilo verememe nedenlerini bilmem gerekmez miii dedim heee bacı sen diyet listesini ver bana byes dedim hemen pcden hazır çıktı aldı verdi dedim heee heee sen heç merak etme yapar gelirim ))

ayyy ben ton balık yaptığım günlerde salatanın içine koyuyorum bir tane ama salatanın hepsini ben tüketmiyorum iki tabak çıkıyor yarısını eşime ayırıyorum ) daha havuçta koymammmm
ben bazen kendi salatamı ayrı yapıyorum,sende öyle yapabilirsin,biz diyetteyiz diye evdekileri mahrum bırakmamak lazım
geçen bizim pazara siyah havuç gelmiş,ilk defa gördüm,ondan rendeledim salataya ama başka birsürü şey vardı,farklı bi tat gelmedi bana,kötü değil yani yenebilir ama farklı bi yararı varmı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…