Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar bende diyetisyene gittim zamanında .
Cidden iyi kilo verdim .
40 a yakın .
Sadece bir kez kilo vermediğim hafta oldu , onda da kafama göre listesini azalttım .Kuş kadar yedim .
Tartı sonucunu görünce ...direkt kaçamak mı yaptın demedi , sen azalttın di mi bu hafta dedi ?
Kişiyi tanıması önemli.
Bir de elbette her liste herkese uymaz . Onlarda falcı değil , biraz deneme yanılma olabilir ama T tuba52 yı artık ezberlemiş olması lazım diyetisyenin .

hımmm aslında hani şekerli şeyler yemiyordum yaa dedim bir tane belki yarısı benim tabağa gelse vucuduma iiy olur diye düşündüm... turp rendeleyeyim dedim turp midemi şiririyor rahatsız ediyor ...

bi tanıdığımda diyetisyenle 2,5 ayda 10 kilo verdi şuanda 54 kilocuk kuş gibi kalmış ve hiç spor yok

Yoğurt serbest mı peki

hımmm aslında hani şekerli şeyler yemiyordum yaa dedim bir tane belki yarısı benim tabağa gelse vucuduma iiy olur diye düşündüm... turp rendeleyeyim dedim turp midemi şiririyor rahatsız ediyor ...
turp nedense benimde midemi zorluyo yani zor sindiriyorum
ama yinede yiyiyorum karatay ablam turp ye turp gibi ol diyoya ondan yiyiyorum

Yoğurt serbest mı peki

Tatlım ben dün okuduğum sitelerde , yoğurtlu görmedim .
bol salata ile bol yıkanıp nişaştası atılmış okudum .

aeben yoğurtla yapmış sanırım .

Ama en etkilisi salata ile tuzsuz tüketilen . haşlarken baharatla haşlanıyor .

görmesem bende inanmayacaktım ama bildiğin çöp olmuş
demekki isteyince oluyomuş
ama vücuda göre değişiyor çünkü arkadaşım 7 gün dolu dolu regli oluyorum diyor ben garibim 1 gün ehh işte diğer günler azar azar regli oluyorum benimki 4, gün bitiyor hemen hemen...

iyi ol canım hiç birşeyi takma.. bazen geliyor insana ama işte mücadele hayat böyle işte...

ama vücuda göre değişiyor çünkü arkadaşım 7 gün dolu dolu regli oluyorum diyor ben garibim 1 gün ehh işte diğer günler azar azar regli oluyorum benimki 4, gün bitiyor hemen hemen...
tabiki herkesin bünyesi farklı
misal masumm,kız neler ediyo kilo vercem diye başkası olsa nasıl verirdi kimbilir

tabiki herkesin bünyesi farklı
misal masumm,kız neler ediyo kilo vercem diye başkası olsa nasıl verirdi kimbilir
masumla biz aynıyız hemen hemen hatta o bana göre biraz daha iyi ....ben kendimi yırtıyorum yokkk ama kırılacak o zincir nereye kadar dayanacak ....

masumla biz aynıyız hemen hemen hatta o bana göre biraz daha iyi ....ben kendimi yırtıyorum yokkk ama kırılacak o zincir nereye kadar dayanacak ....
sen spor yapıyosun,direnci kırman daha kolay
masum daha yeni başladı onunkide kırılacaktır ama sana göre direnci fazla,tabi bide wc sorunu var onun
sende de mi vardı wc sorunu

sen spor yapıyosun,direnci kırman daha kolay
masum daha yeni başladı onunkide kırılacaktır ama sana göre direnci fazla,tabi bide wc sorunu var onun
sende de mi vardı wc sorunu
yok canım çok şükür her sabah wc olayını hallediyorum ))) evet masumcum wc yi halletse bomba gibi gelecek ...

Tatlım tekrar geçmiş olsun güzel kuzuma

Bugün perşembeeee hatırlatayım shery'im .
Sagol ausum.
Kizim iyi sujur, doktor iyi durumda dedi.
Hirilti.vs yok.
Sadece semptomlari azaltici bisiler verdi. Burun tikanikligi için sprey vs.
Biliyorum bugün persembe

şery biz sneinle aynıyız ya valla benimde hoşuma gidiyor ausun kızması, durdurması , sık bogaz etmesi
bizde sadistmiyiz neyiz.
Masumum ausun sopalarini yemeyi seviyorum.
Leziz geliyor
Şaka bir yana ilgilenmesi hoşuma gidiyor.
Eminim hicbir takimdaki hiçbir kaptan aus gibi herşeyimizle ilgilenmez.
Benim için karikatür uyarlamasi bile yaptı canım yaa...

Esimegosterdim o bile güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…