hımmm aslında hani şekerli şeyler yemiyordum yaa dedim bir tane belki yarısı benim tabağa gelse vucuduma iiy olur diye düşündüm... turp rendeleyeyim dedim turp midemi şiririyor rahatsız ediyor ...ben bazen kendi salatamı ayrı yapıyorum,sende öyle yapabilirsin,biz diyetteyiz diye evdekileri mahrum bırakmamak lazım
geçen bizim pazara siyah havuç gelmiş,ilk defa gördüm,ondan rendeledim salataya ama başka birsürü şey vardı,farklı bi tat gelmedi bana,kötü değil yani yenebilir ama farklı bi yararı varmı bilmiyorum
bi tanıdığımda diyetisyenle 2,5 ayda 10 kilo verdi şuanda 54 kilocukCanlar bende diyetisyene gittim zamanında .
Cidden iyi kilo verdim .
40 a yakın .
Sadece bir kez kilo vermediğim hafta oldu , onda da kafama göre listesini azalttım .Kuş kadar yedim .
Tartı sonucunu görünce ...direkt kaçamak mı yaptın demedi , sen azalttın di mi bu hafta dedi ?
Kişiyi tanıması önemli.
Bir de elbette her liste herkese uymaz . Onlarda falcı değil , biraz deneme yanılma olabilir ama T tuba52 yı artık ezberlemiş olması lazım diyetisyenin .
Yoğurt serbest mı pekiada81
pamukskr
@saydin78
@arselka
@kelebekolacam
başka kim vardı niyetlenen .... :))
Öncelikle beyaz suyu çıkana kadar yıkamaya , bol bol yıkamaya , çooook yıkamaya dikkat :)) bu epey bir püf noktası kısmı .
Yanında asla protein almamaya dikkat .... protein alınca bırakın kilo vermeyi , kilo alırsınız .
3 öğün bir kase ... yanında tuzsuz yağsız salata ile .
Salata müspet yönde etkili.
Ve en az 2.5 litre su + yeşil çay içerek .
Ekstra şunu atayım bunu atayım ağzıma dediğinizde ... etki tamamen olumsuza dönüyor .
Onun dışında alınan sonuçlar olumlu .
turp nedense benimde midemi zorluyo yani zor sindiriyorumhımmm aslında hani şekerli şeyler yemiyordum yaa dedim bir tane belki yarısı benim tabağa gelse vucuduma iiy olur diye düşündüm... turp rendeleyeyim dedim turp midemi şiririyor rahatsız ediyor ...
yawww şu sporsuz verenlere bende şaşırıyorum benimde bir arkadaşım sporsuz verdi üstelik öğlenleri uyumuş ağzım açık kaldııııı ...bi tanıdığımda diyetisyenle 2,5 ayda 10 kilo verdi şuanda 54 kilocukkuş gibi kalmış ve hiç spor yok
Yoğurt serbest mı peki
aslında yoğurt yok canım ben öyle okumuştum...Yoğurt serbest mı peki
görmesem bende inanmayacaktım ama bildiğin çöp olmuşyawww şu sporsuz verenlere bende şaşırıyorum benimde bir arkadaşım sporsuz verdi üstelik öğlenleri uyumuş ağzım açık kaldııııı ...
ama vücuda göre değişiyor çünkü arkadaşım 7 gün dolu dolu regli oluyorum diyor ben garibim 1 gün ehh işte diğer günler azar azar regli oluyorum benimki 4, gün bitiyor hemen hemen...görmesem bende inanmayacaktım ama bildiğin çöp olmuş
demekki isteyince oluyomuş
iyi ol canım hiç birşeyi takma.. bazen geliyor insana ama işte mücadele hayat böyle işte...aslında nankörlük edemem sorunum yok.
eşim oğlum ailem mutluyum hamdolsun.
işe geldimmi bana birşey oluyor tahammül edemez oldum.
laf söyleyecek takat bulamıyorum.
bilmiyorum kendime nasıl gelirim.
geleceğim gelmeyim orası ayrı tabi.
eşimin işleri kötü ona güvenmek istiyorum sırtımı yaslamak istiyorum.
ama sağolsun sabah akşam sana güveniyorum
iyiki sen varsın dedikçe daralıyorum.
neyse kısa keseyim
iyi olacağım ben
tabiki herkesin bünyesi farklıama vücuda göre değişiyor çünkü arkadaşım 7 gün dolu dolu regli oluyorum diyor ben garibim 1 gün ehh işte diğer günler azar azar regli oluyorum benimki 4, gün bitiyor hemen hemen...
masumla biz aynıyız hemen hemen hatta o bana göre biraz daha iyi ....ben kendimi yırtıyorum yokkk ama kırılacak o zincir nereye kadar dayanacak ....tabiki herkesin bünyesi farklı
misal masumm,kız neler ediyo kilo vercem diye başkası olsa nasıl verirdi kimbilir
sen spor yapıyosun,direnci kırman daha kolaymasumla biz aynıyız hemen hemen hatta o bana göre biraz daha iyi ....ben kendimi yırtıyorum yokkk ama kırılacak o zincir nereye kadar dayanacak ....
yok canım çok şükür her sabah wc olayını hallediyorumsen spor yapıyosun,direnci kırman daha kolay
masum daha yeni başladı onunkide kırılacaktır ama sana göre direnci fazla,tabi bide wc sorunu var onun
sende de mi vardı wc sorunu
Sagol ausum.Tatlım tekrar geçmiş olsun güzel kuzuma
Bugün perşembeeee hatırlatayım shery'im .
Anammmm ben onlardan birinde olsam korkudan uyuyamamki o ne oylesanırım şunlardan birinde olup uyumak istiyorum.Eki Görüntüle 1950931
Masumum ausun sopalarini yemeyi seviyorum.şery biz sneinle aynıyız ya valla benimde hoşuma gidiyor ausun kızması, durdurması , sık bogaz etmesi
bizde sadistmiyiz neyiz.
için rahatlamıştır şerySagol ausum.
Kizim iyi sujur, doktor iyi durumda dedi.
Hirilti.vs yok.
Sadece semptomlari azaltici bisiler verdi. Burun tikanikligi için sprey vs.
Biliyorum bugün persembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?