kızlaaar..ben bu hafta listeleri alt üst edebiliriiim..... hazırlıklı oluuun.....
ah canlarım beni sizler yyoktan varettiniz.....
bireysel derecede yapmayı çok isterim ama kilom fazla olduğu için yüzdeliğim az oluyor o yüzden biraz zor...
iyiyim kaptanım bomba gibiyim çok alıştım size çok ısındım
sıra geldi bugün yediklerime
sabah:1 küçük parça ev poğaçası domates salatalık peynir
plates yaptım kahvaltıdan sonra
araöğün:salatalık yeşilçay
öğle:3 dolu yemek kaşığı az yağlı kısır
araöğün:3 tane diyet kurabiye yağsız ve az şekerli yeşil çay
yemekten sonra 20 dk yürüdüm
akşam:salata ve yoğurt
ayrıca yine yemekten sonra 30 dk yürüdüm ve 3 litre su
yarın ekmek dietine başlıyorum...
harikasin bendede biseyler var ama oyle supriz degil yanikızlaaar..ben bu hafta listeleri alt üst edebiliriiim..... hazırlıklı oluuun.....
cok guzeladina cok sevindim darisi basimizasöylesem miiii....
sabah tartıldıııım........
129.5 çıktıııım.............
aman ya kisimiz hic gelmesinn boyle cok mutluyuz bizgecmis olsun canim, umarim iyi sonuclar alirsin...listeyede nezaman istersen katilabilirsin zaman..senin icin bos tutuyorumama listede degilim diye bizi yanliz birakma...gelir bacaklarini kirarim senin
selam minavercim nasilsin?? buarada doktorlardan utanmayin..ben birkac yil once trafik kazasi gecirmistim...beni travma bolumune kaldirmislardi hastanede..iceriye bir aldilar beni..biri ustumu soyuyor biri altimi...birde baktim biri kildumu cekiyor..o cekiyor ben tutuyorum..dedi ne oldu niye actirmiyorsun..dedim hastayim..onlarda sorun degil dedi..kasigimdan kan aldilar, ic kanama felan varsa kasikta alinan kandan biliniyormus. ama ben bir utandim bir utandimki:78::78: birdaha o hastanenin yakinindan bile gecmedim...allahtan tanidik kimse yoktu:78::78::78::78:
cemrecim biraz toparla kendini canim...boyle devam edemezsin...yediklerini hic dikkat etmiyorsun...zayiflamak istiyorsun ama cok ciddiye almiyorsun...silkelen kendine gel canim..kendini boyle bos birakma..Allah korusun birde bakarsin cok yukseklere cikarsin...bak benim halime..onca kiloyu verebilmek icin neler cekiyorum...yol yakindan don..ve fazlaliklarini vermeye calis tatlim
bu yil kis turkiyeyi terk etmedi...bizim kisda size geldi vallahi...bizde azicik yagmur...hafif ruzgar bollll gunes varr
saol canim...haklisin valla..kac gundur gorusemiyoruz hic...sen nasilsin canim...ben biryandan ise kosturuyyorum biryandan kardesimle ilgileniyorum..malesef asiri derecede hem gidalara hemde polene alerjisi var..bir aydir cocuk kendinden gecti onu hastaneye goturduk...bogazi felan cok tutulmus. astim testi yaptilar..3 cesit ilac verdiler..6 hafta boyunca onu deneyecegiz bakalim..Allah kardesim gibi olanlarin sifasini versin insallah...
ay insallah saferanimmmm...bu hafta umudumuz sen ol...bizi dereceye sok...ben daha tatilmadim..ama spor felanda yapamadim hic kosturmadan..kulagima soylesene, nekadar eksidesin
ayyy bunaldim...inanamazsiniz kizlar...su alintilara cevap yazmak tam 50dk aldi..okadar yogun is..birde gavur kadin vardi erkenden gelemedimde..hastaneden sonra ise gec kaldim..hem gec kaldi hemende internete gecmesin diye onun gitmesini bekledim...simdide yoruldum...basim felaket agriyor
hava guzel millet disarlarda geziyorondandirniye gelen giden yokk
gülüm hormonları zaten 10 seneden uzun kullandıttırmıyorlar..
ben regl olmak için ilac kullanıyorum arada pcos um bendede düzensizlikler oluyordu 1 senede 4 kez adet olduğumu bilirim şükür şimdi düzenli gidiyor aradabi takılıyor ozamnda ilac kullanıyorum öyle oluyorum..
canım bırak hapı diyemem bi dr git hormonlarına bakıt eğer normalse bırakırsın. cok uzun süredir kullanıyormussun ki kullanma sebebinde ağrılı ve fazla olmasıymıs bence kullanmanı gerektiricek bi durum yok keske fazla olsaakilo vermede yardımcı sonucda sen zayıflayınca görbak adetlerinde düzene giricek..
bende oyle yaptim canim, baska bir hastaneyi aradim durumumu anlattim..kadin dedi iste kan tahlili yaptimi osnra hayir dedim, peki kanamanin devam etmesi icin bir hap verdimi onada hayir deyince...olmaz oyle dedi..eniyisi bize gelip gorunmen dedi..bende randevu aldim 12 mayista gidicem..ozamana kadarda yutmayi dusunmuyorum..dun biraz kanamam oldumeyvecigim katiliyorum gorusune en iyisi dr. gorunmek daha dogru olacak
cemre:4
doga:8
ganfed:8
kirmizi:11
tutku:2
azeri:7
minaver:10
saferan:4
bende oyle yaptim canim, baska bir hastaneyi aradim durumumu anlattim..kadin dedi iste kan tahlili yaptimi osnra hayir dedim, peki kanamanin devam etmesi icin bir hap verdimi onada hayir deyince...olmaz oyle dedi..eniyisi bize gelip gorunmen dedi..bende randevu aldim 12 mayista gidicem..ozamana kadarda yutmayi dusunmuyorum..dun biraz kanamam oldusevindim vallaha...bunada birgun sevinecegim aklima gelmezdi:78::78:
ellerine saglik azericim
tutkucum paylasimin sinirin altinda...lutfen dikkat et..ayni sekilde cemrecim sende dikkat et lutfen..
azericim, ceyceyi eklememissin...oglu hala hasta diyemi?
saferana birsey demiyorum cunku yanlis hatirlamiyorsam kayinvalidesi hala yaninda...
bende oyle yaptim canim, baska bir hastaneyi aradim durumumu anlattim..kadin dedi iste kan tahlili yaptimi osnra hayir dedim, peki kanamanin devam etmesi icin bir hap verdimi onada hayir deyince...olmaz oyle dedi..eniyisi bize gelip gorunmen dedi..bende randevu aldim 12 mayista gidicem..ozamana kadarda yutmayi dusunmuyorum..dun biraz kanamam oldusevindim vallaha...bunada birgun sevinecegim aklima gelmezdi:78::78:
ellerine saglik azericim
tutkucum paylasimin sinirin altinda...lutfen dikkat et..ayni sekilde cemrecim sende dikkat et lutfen..
azericim, ceyceyi eklememissin...oglu hala hasta diyemi?
saferana birsey demiyorum cunku yanlis hatirlamiyorsam kayinvalidesi hala yaninda...
:26::26::26::26:kızlaaar..ben bu hafta listeleri alt üst edebiliriiim..... hazırlıklı oluuun.....
söylesem miiii....
sabah tartıldıııım........
129.5 çıktıııım.............
gündüz iş de sorun vardı akşamda iş güç derken cemileeee çıktı ona baktımniye gelen giden yokk
vaaav bakalım cumayaharikasin bendede biseyler var ama oyle supriz degil yani
cok guzeladina cok sevindim darisi basimiza
aman ya kisimiz hic gelmesinn boyle cok mutluyuz biz
hava guzel millet disarlarda geziyorondandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?