Sagol canım benim
Bende seni seviyooooreeeeeeeBir menü ancak bu kadar sevimli hale sokulurdu
Roximmmm
Seviyorummmm leeeen sizi diyesim geldi tam burda
1. tabii ki sopaada yarın cumaaaaaaaaaaaaaaaaa.
2. geç mi kaldım bilmiyorum da kıyma ye derim ben , cacıkla . saat 4 gibi yine .
şu aşçının telini versene bana
ahhh ahhhh ne desem ki ..ben diyeceklerimi sen yazmışsın zaten .
Vallahi canım şimdi seni okudukça kendim geldim aklıma bende diyetisyene gidiyordum bana günde 6 tane ekmek 3 öğün meyve yani say say bitmez yemek veriyordu diyodum ben günde 1 tane ekmek meyve bile zor yiyorum sen listemi çok veriyosun patlıyorum değil diyetteyken normalde bile yiyemem ben bu kadar yemeği biraz azaltalim dedim yok zorlada olsa yiyeceksin dedi baktım olmuyor diyeti de diyetisyende bıraktım bende şimdi kendi kafama göre sağlıklı olduğunu düşündüğüm şeyleri yiyorum bence sende öyle yap kendi listeni kendin oluştur yoksa ne kilo verirsin bide kilo veremeyince sıkılırsın diyetten naçizane fikrim cnmsiz söyleyin ne yapayım bugün bana mesela nohut ekmek yedirtdi yoğurtla akşama yine tahıl vermiş salata yoğurtla eskiden erinirdim salata yapmaya onu da aştım
ayyy kızlar benim alt komşum pasta yapıp satıyormuş sipariş üzerine amannnn hergün pasta kokuyor ev buram buram direkt koku banyodan yayılıyor kızım ne zaman banyoya girse anne pasta yapsana diyor yawrummmm)))
Ayyy nasil guzel kokuyor eve yayılıyor koku...insanin aklina zorla geliyor..ayyyyyy çok feciiiii
Evet canım rahatladım şükürler olsunnnn.için rahatlamıştır şery
onla geçmiş olsun,evinede kavuştun senden mutlusu yoktur
Ayy zor olur evet emmeyincede sıkıntı, inşallah atlatır birsn önceEvet canım rahatladım şükürler olsunnnn.
Ama burnundaki tikaniklik can sıkıcı.
Sprey sıkıp burnunu.temizleyince.de.ağlıyor oyy hic susmuyor.
Temizlemek zorundayiz uykudan uyaniyor ve ememiyor tıkalı burunla.,
nasıl bir ızdıraptır bu:)ayyy kızlar benim alt komşum pasta yapıp satıyormuş sipariş üzerine amannnn hergün pasta kokuyor ev buram buram direkt koku banyodan yayılıyor kızım ne zaman banyoya girse anne pasta yapsana diyor yawrummmm)))
Imtihan canım yutkunarak gecistiriyorumnasıl bir ızdıraptır bu:)
1 gün 2 gün değil ki hergün çekilmez:)Imtihan canım yutkunarak gecistiriyorum)
Bende yedigim kiymami cacigimi aksam bir yesil cay yada maydanoz suyu icecem karar veremedim...son bardaktaki suyumuda çiyim günü kapatıyorum
3 lt yakın içtim suyu
1 tanede yeşil çay içip ..... noktalıycam günü
ayyy kızlar benim alt komşum pasta yapıp satıyormuş sipariş üzerine amannnn hergün pasta kokuyor ev buram buram direkt koku banyodan yayılıyor kızım ne zaman banyoya girse anne pasta yapsana diyor yawrummmm)))
kızlar ben çıkıyorum,akşam arkadaşa oturmaya gidicez
bilerek ara öğün yapmadım,evdede yoğurt+zencefil+zerdeçal+karabiber+tarçınlı karışımı yiycem bitek
arkadaşta kaçırmadan yemeyi umuyorum
Selamlar güzellikler:)Yarın sabahı iple çekiyoruz inşallah güzel bir sabah hepinizi beklesin:)benim maksimum 500 gr diecek regl den dolayı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?