Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Deniyeyim canim yarin bi pirinc lapasi mi yapsam yoksa direkt bu sekilde mi baslasam bilemedim..peki masumcum soyle yapsam

Sabah meyve ve kahvalti

Ogle bir kase yogurt ve 2 kuru kayisi

Aksam sebze yada protein ve yaninda salata

Boyle yapayim mi olur muuuu

Ausencia kaptanim aksam yesil cay mi iceyim yoksa maydonoz suyu mu...yadaaa ikisinide mi iceyim ne yapayim ne yapayim kafayi yedim haha ))

Yeşil çay sadece

Akşama bayıldım

cnm sebze yada protein gibi bir seçim yapma , çünkü ikiside olmalı protein kilo vermenin olmazsa olmazı

ben misal öglen sebze yemegi varsa menüde sabah iki yumurta yiyorum
etli yemek varsa yani protein suntalı etimekli kahvaltı yapıyorum

sabah uyanınca meyveni ye diye diye tüy bitti yeminle dilimde bak çok aç kalıyorum
öglen 4 sabah 10 çok fazla
ya kahvaltını erkene çek öglende yemek ye ki bence öyle yapmalısın
yada sabah lütfen uyanınca bişiyler yee

Tatlım ada kaçta uyanıyor ki ?
10 da kahvaltı ediyor ama 9 dan sonra uyanıyorsa normal :)

Bir de öğlen yiyor da ,,,taktı bir lahanaya bence onu bırakmalı .

10 ile 4 arası iki ara öğün yapabilir .

Ya da birini o arada birini 6 da ....

ben erken uyanıyor diye düşündüm ve yorumladım
ayyy lahana kalmadıı memleketteee

Oyy kıllı pis pastalar )

ahahahahaa
ayyyy döner ekmege bittimmmm

vitrinden poça, börek bakanda

@vorones , @tuba52 @Ahu060812 ve benimmmm karboncularrr

Kaptanim 8.15 te uyanirim ama kizimla yatakta oyun derken kalkmamiz 8.45 once kizimi doyururum olur 09.30 su iciyorum bu arada iki büyük bardak ..sonra kendi kahvalti haz.oturmam 10 buluyor bir ara ogun yogurt yapip findik yada kuru kayisu ile spora baslarim sonra dus al derken saat 16.00oluyor aksam yemegimi yer...sobrada 19.00 gibi kuru uzum yiyeyim kapatayim diyorum nasil bu B plani

Heh o kızının kahvaltısı için mutfağa girdiğinde yani 08:30 gibi ...kendine de bir yeşil çay demle , bir dlm ananas ya da yeşil elma ile ye .

10 daki kahvaltıda gündüz sana yazdığım gibi yap , eklendin ya favoriye :)

Sonrası güzel ... ama protein sebze tüket mutlaka ve yoğurttan korkma hiç .

Tamam patron anlastik ) cok teşekkürler

Nare83 canim ilgilenip fikirler verdigin icin cok tesekkurler )

bence önce bi meyve sonra su büyük bardak ,
sonra kahvaltı yap
sonra bir kase yogurt (tarçın ,zerdeçal,zencfilli )+kuruyemiş
sonra akşam yemegi

Cumartesi sinava girecegim beynim corba oldu kanun mevzuat okumaktan burayada gelemedim hic..

Bugun 4.gun ama listeye tam uymadim..oglen 4 kofte yerine peynir istedi canim salataya peynir koydum sonucta ikiside pro.

Aksam 2 but salata var ama ben tek but belki yerim. 5 gibi 1 yk yulaf ezmeli 3 yk yogurtla yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…